Nieuws

VAN AS houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de referenties van onze klanten. Onderstaand vindt u diverse berichten die wij ook maandelijks delen in onze nieuwsbrief. Wilt u ook graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen VAN AS? Meldt u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Zelfklevend POS-materiaal gooit nu ook hoge ogen in Duitsland

Wat succesvol is in Nederland, heeft ook kans van slagen bij onze oosterburen. Onder dat motto bewerkt VAN AS sinds kort de Duitse markt met innovatie POS-materialen, zoals Static Paper. ‘De eerste succesjes zijn inmiddels geboekt,’ vertelt Edwin Herzog, accountmanager bij VAN AS voor Duitsland.

Lees meer

Vacature ordermanager VAN AS print & sign (fulltime)

VAN AS Print & Sign, gevestigd in Amsterdam, is innovatief en toonaangevend in sign en groot formaat printen. Gespecialiseerd in point of sale, out-of-home reclame & interieur. Wij groeien! En zijn daarom op zoek naar jou. 

Ben jij klantgericht, creatief in het bedenken van oplossingen, werk je zorgvuldig zodat de orders feilloos door onze organisatie stromen en op tijd bij onze klanten afgeleverd worden, dan ben jij onze nieuwe ordermanager.

Lees meer

‘Boekwinkelbezoekers kunnen niet om nieuwe Dan Brown heen’

De eerste oplage van de nieuwe Dan Brown telt maar liefs 300duizend exemplaren. Om die als warme broodjes over de toonbank te laten gaan, is goed POS-materiaal onmisbaar. Saskia van Leeuwen, marketeer bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff, ontwikkelde samen met VAN AS een uitgebreid pakket promotiemiddelen voor de boekhandel.

Lees meer

Team VAN AS breidt uit met display experts

VAN AS innoveert razendsnel in digitaal display-producten. Als gloednieuwe directeur business development is Bob Herbold sinds 1 september verantwoordelijk voor de ontwikkeling en marketing van dit krachtige POS-materiaal.

Lees meer

‘In november bellen klanten: krijgen we weer een kalender?’

Al zeker tien jaar stuurt Vaillant een driemaandskalender voor het nieuwe jaar naar hun klanten. Het ene jaar dat ze wilden overslaan ook meegerekend. Wendy van Duijnhoven, Brand Manager bij Vaillant: ‘We kregen toen zoveel telefoontjes van relaties, dat we er toch nog snel een hebben laten drukken en versturen door VAN AS.’

Lees meer

‘De hele gevel bestickerd’

Thielen Peters/De Communicatiekliniek schakelt VAN AS in voor de productie en montage van signing. Tim Pootjes, graphic designer bij het communicatiebureau: ‘Het moet jaren binnen of buiten blijven hangen, dus dat moet wel goed gebeuren.’

Lees meer

VAN AS kiest nieuwste technologie Anicolor van Heidelberg

Van As uit Oud-Beijerland heeft sinds kort de nieuwste Anicolor technologie in huis, toegepast in een nieuwe Heidelberg Speedmaster vijfkleuren drukpers met lakunit. ‘We zijn blij met de komst van onze nieuwe aanwinst,’ zegt directeur Wouter van As.

Lees meer

‘Innovatie voorop’

‘De A-merken waarvoor wij werken stellen hoge eisen,’ vertelt Ronald Diel, Benelux sourcing manager bij HH Global. In VAN AS vond het bedrijf een specialistische leverancier voor vloerstickers en raamstickers.

Lees meer

Heel retailland laat zich begin maart inspireren op de EuroShop Tradefair in Düsseldorf.

VAN AS is als specialist in point of sale- producten aanwezig. Gaat u ook naar de beurs? Op dinsdag 7 maart organiseert VAN AS van 16.00 tot 18.00 uur een borrel voor klanten en relaties. Een mooie gelegenheid om de dag af te sluiten en kennis te maken met andere Retail professionals. Bel met Rinske Haan-van As voor een plekje op de gastenlijst.

Lees meer

‘Meer conversies op de winkelvloer’

Goed point of sale-materiaal maakt voor fast moving consumer goods het verschil tussen wel of niet in het winkelmandje. Directeur Peter Colee en accountmanager Inge Coppens van X-Ingredient: ‘Wij houden van leveranciers die net zo innovatief zijn als wij.’

Lees meer