Kunststof bedrukken

VAN AS is een drukkerij die onderscheidend wil zijn binnen de grafische industrie. Niet alleen door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau maar ook in haar aanbod van grafische producten in kleinere, specialistische marktsegmenten.

Vanuit deze missie en visie heeft VAN AS in het verleden o.a. succesvol activiteiten ontplooid in de markt voor kalenders via haar merk Quartas en recenter in de markt voor Point-of-Sale materialen door middel van haar product Static Paper.

De markt voor Point-of-Sale materialen ervaart VAN AS als zeer kansrijk en om haar aanbod en positie in deze markt te verbeteren is besloten tot de aanschaf van een Heidelberg Compact-UV pers.(LOW Energy) Deze pers biedt VAN AS de mogelijkheid om breder scala zelfklevend en plastic materiaal te bedrukken. Denk hierbij aan Polypropyleen, PVC en Polystyreen.

Het grote voordeel is dat VAN AS vanaf nu tot 1,0 mm kunststof kan bedrukken in offset kwaliteit en in een sublima raster (240lpi). Er is sprake van een korte insteltijd en weinig inschiet, waardoor lagere oplages ook direct interessant kunnen zijn. En in een offset kwaliteit!