Wandstickers

Wandstickers

Wandstickers zijn een mooie optie, als u zo dicht mogelijk bij uw product of zelfs óp uw product promotie wilt weergeven. Wij bieden wandstickers in verschillende materialen die dit mogelijk maken, zonder schade aan te brengen op de wanden, vitrines, vriezers en/of producten. Geef uw producten de aandacht die ze verdienen en ontdek welke voordelen onze muurstickers u opleveren!

Wandstickers in verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen

Als u op zoek bent naar wandstickers als point-of-sale-materiaal, dan is het begrijpelijk dat u stickers van de beste kwaliteit wilt. Muurstickers die goed blijven plakken, makkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen zijn en perfect zijn gedrukt: daar kunt u bij VAN AS op vertrouwen. U heeft bij ons keuze uit wandstickers in diverse kwaliteitsvolle materialen, namelijk Static Paper, Easy Cling, Smart Tack, Adhesive Vinyl, Wall Paper, Magnet Paper en magneetfolie. Stuk voor stuk materialen die zeer goed hechten en eenvoudig op te plakken en te verplaatsen zijn. Wilt u uw ruimte voorzien van meer point-of-sale-stickers naast muurstickers? Wij helpen u ook aan:

U kunt dus zeker niet enkel bij ons terecht voor wandstickers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar u bij VAN AS op rekent. Uw wensen en eisen staan bij ons voorop en onze ontwerpers denken écht met u mee over het best mogelijke resultaat voor u. Wilt u een offerte of samples voor wandstickers bij ons aanvragen? Of wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken? In alle gevallen neemt u contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van onze muurstickers!