Chat with us, powered by LiveChat

Wandstickers

Wandstickers

Als je zo dicht mogelijk bij jouw product of zelfs óp jouw product promotie wilt weergeven, dan zijn wandstickers een mooie optie. Wij bieden wandstickers in verschillende materialen die dit mogelijk maken, zonder schade aan te brengen op de wanden, vitrines, vriezers en/of producten. Geef jouw producten de aandacht die ze verdienen en ontdek wat dit voor voordelen u oplevert!

Wandstickers in verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen

Als je op zoek bent naar wandstickers als point-of-sale-materiaal, dan is het begrijpelijk dat je stickers van de beste kwaliteit wilt. Stickers die goed blijven plakken, makkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen zijn en perfect zijn gedrukt. Daar kun je bij VAN AS op vertrouwen. Je hebt bij ons keuze uit wandstickers in diverse kwaliteitsvolle materialen, namelijk Static Paper, Easy Cling, Smart Tack, Adhesive Vinyl, Wall Paper, Magnet Paper en magneetfolie. Stuk voor stuk materialen die zeer goed hechten en eenvoudig op te plakken en te verplaatsen zijn. Wil jij jouw ruimte voorzien van meer point-of-sale-stickers? Wij helpen je ook aan:

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar je bij VAN AS op rekent. Jouw wensen en eisen staan bij ons voorop en onze ontwerpers denken écht met je mee over het best mogelijke resultaat voor je. Wil je een offerte of samples voor wandstickers bij ons aanvragen? Of wil je een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken? In alle gevallen neem je contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Wij staan je graag te woord!