Shelf strips

Shelf strips

Schapstroken of schapkaarten zijn hét geschikte point-of-sale-materiaal waarmee je een bepaald product in de schappen onder de aandacht brengt. Het maakt van jouw product de perfecte eyecatcher op ooghoogte en zorgt ervoor dat de actie er direct uitspringt. We bedrukken de stroken full color op meerdere materialen. Natuurlijk produceren we de stroken precies op maat, zodat ze perfect in de schappen passen.

De voordelen van schapstroken of schapkaarten

Schapstroken brengen veel voordelen met zich mee wat betreft de instore promotie van jouw product of actie. Naast dat de stroken ervoor zorgen dat jouw product of actie eruit springt in het schap, profiteer je ook van het volgende:

  • De schapstroken zijn eenvoudig aan te brengen
  • Er zijn diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
  • Er zijn diverse ophangsystemen mogelijk
  • De producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Combineer de schapstroken met bijvoorbeeld schapstoppers en plafondhangers en jouw instore promotie staat als een huis!

Neem nu contact met ons op

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Wij bieden creatieve en innovatieve oplossingen aan en kunnen productie én design intern oppakken. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel naar +31 (0)186-617722 en/of maak een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Je kunt ook vrijblijvend aan aantal samples schapstroken of een offerte bij ons aanvragen.