nieuws

Nieuws

VAN AS houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de referenties van onze klanten. Onderstaand vindt u diverse berichten die wij ook maandelijks delen in onze nieuwsbrief. Wilt u ook graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen VAN AS? Meldt u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

VAN AS, de juiste match voor Kinepolis Belgium.

Kinepolis Belgium is inmiddels alweer bijna twee jaar een tevreden klant van VAN AS. “Eind 2017 gingen we voor onze eindejaarscampagne op zoek naar een partij die al ons POS-materiaal kon verzorgen; één partij voor alles. Hierbij was voor ons de prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. VAN AS was de juiste match voor Kinepolis Belgium”, aldus Leendert Vanden Heule, Product Manager bij Kinepolis Belgium. 

Lees meer

Vacature junior medewerker afwerking

VAN AS print & sign te Amsterdam groeit! Ben jij enthousiast en niet bang om aan te pakken? Help jij graag bij het handmatig afwerken en inpakken van onze producten? Kunnen collega’s op je bouwen? Dan zij we op zoek naar jou!  

Lees meer

Vacature print operator (Tauro)

VAN AS print & sign te Amsterdam groeit! Ben jij de print operator die gaat voor kwaliteit en productiviteit? Die de order begrijpt en zorvuldig uitvoert? Kunnen collega’s op je bouwen? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

Vacature Junior Ordermanager

VAN AS print & sign te Amsterdam groeit! Wil jij ook groeien, in een commerciële functie, en ben jij graag de commerciële schakel tussen onze opdrachtgevers en productie? Houd je je hoofd koel bij veelvuldig schakelen tussen orders? Dan helpen wij je graag bij de verdere groei in je carrière.

Lees meer

Good to know! De 10 belangrijkste weetjes over honingraatkarton.

Honingraatkarton; zo licht als een veertje maar zo sterk als een beer. Perfect materiaal om de leukste creaties mee te bouwen. 

Je wist vast al dat de naam van dit type karton slaat op de manier waarop het materiaal is opgebouwd; je gebruikt namelijk een constructie die lijkt op de vorm van een honingraat. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat het 100% recyclebaar is? We hebben een aantal weetjes voor je uiteengezet zodat je straks álles weet over honingraatkarton, net zoals wij bij VAN AS. 

Lees meer

“Een succesvolle samenwerking met een duidelijke langetermijnvisie!”

Al ruim 10 jaar is VAN AS JTI’s leverancier voor de nodige promotiematerialen, waaronder zowel de bekende Static Paper producten als Counter Matten. ”We zijn erg tevreden over onze samenwerking met VAN AS, ze zijn altijd open en erg snel in hun communicatie naar ons toe. Een succesvolle samenwerking met een duidelijke lange termijn visie”, aldus Loes Heijmans, Brand Associate bij JTI.

Lees meer

2018: Terugkijken, reflecteren en vooruitblikken: een jaar om trots op te zijn!

Het jaar 2018 zit er alweer bijna op; de hoogste tijd dus om even te recapituleren én om vooruit te blikken naar 2019. Nieuwe machines, vele innovaties en de focus op efficiëntie: ze kijken bij VAN AS met trots terug op het afgelopen jaar!

Lees meer

‘Een monsterlijke campagne waar VAN AS een groot aandeel in heeft gehad.’

Foodstijl is al 2,5 jaar lang een tevreden klant van VAN AS. ”Onze eerste samenwerking met VAN AS betrof een Halloween campagne in verschillende Europese landen, een veeleisende campagne waarbij we ontzetten goed geholpen zijn; o.a. bij de keuze van het juiste materiaal en hulp bij het bepalen van de oplage”, aldus Hans Fillekes, eigenaar van Foodstijl. 

Lees meer

‘Wij zijn veeleisend als klant, maar VAN AS gaat geen uitdaging uit de weg!

”Ik ken VAN AS al zeker 15 jaar; ik kom zelf namelijk uit de grafische wereld waar VAN AS een gerenommeerde partij is. De markt weet dat ze bij VAN AS ontzettend mooie spullen produceren en dat ze daadwerkelijk staan voor wat ze maken; ze kunnen een enorme variëteit aan drukwerk aan,” al dus Jeroen Scheenjes account director bij Keiretsu Printmanagement. 

Lees meer

‘Kalenders gebruikt als collecters item’

Al ruim 10 jaar zet Dopharma driemaandskalenders in als relatiegeschenk voor haar klanten in het buitenland. De mogelijkheden om de kalenders te personaliseren maken ze nog altijd een geschikt en zelfs populair promotiemiddel. ‘Sommige klanten sparen ze zelfs!’, aldus Anouk van der Werf, Marketing Manager bij Dopharma.

Lees meer