Chat with us, powered by LiveChat
nieuws

Nieuws

VAN AS houdt u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de referenties van onze klanten. Onderstaand vindt u diverse berichten die wij ook maandelijks delen in onze nieuwsbrief. Wilt u ook graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen VAN AS? Meldt u dan hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

De weg naar duurzaamheid

Duurzaamheid, een thema wat we vandaag de dag op allerlei manieren terug zien komen. Zo ook binnen de drukwereld, de wereld van VAN AS. Naast innovatie en efficiëntie staat dus ook duurzaamheid hoog op de agenda; voor VAN AS belangrijk maar ook zeker een punt van aandacht vanuit klanten. ”We merken steeds vaker dat klanten het belangrijk vinden dat de producten die ze bij ons bestellen bewust en duurzaam zijn geproduceerd en hier wordt dus ook nadrukkelijk naar gevraagd.” Aldus Marcel van der Graaf, bedrijfsleider bij VAN AS.

Lees meer

VAN AS, de specialist in point-of-sale materiaal

Bij VAN AS in Oud-Beijerland is laatst een nieuwe machine geïnstalleerd: de MK Easymatrix 106 CS stansmachine. Een primeur voor VAN AS, want zij zijn het eerste bedrijf in Nederland waar de Easymatrix in productie ging. Technisch directeur Leendert van As: “We zijn echt heel tevreden over de machine. De productiviteitswinst is aanzienlijk.”

Lees meer

Een klant met een koninklijk randje

Koninklijke Peitsman b.v., is dé groothandel voor woon- en projectinrichting en tevens parketteur, is inmiddels alweer 12 jaar een tevreden klant van VAN AS. “In 2007 gingen we op zoek naar een partij die sámen met ons onze catalogus kon gaan ontwikkelen, maken en drukken. VAN AS’ kennis van het pakket Adobe FrameMaker in combinatie met hun bekwaamheid in kleurbeheer maakte VAN AS dé aangewezen partij”, aldus Frits Vogel, Marketing en Applicatiebeheer bij Peitsman.

Lees meer

VAN AS, de juiste match voor Kinepolis Belgium.

Kinepolis Belgium is alweer bijna twee jaar een tevreden klant van VAN AS. “Eind 2017 gingen we voor onze eindejaarscampagne op zoek naar een partij die al ons POS-materiaal kon verzorgen; één partij voor alles. Hierbij was voor ons de prijs-kwaliteitsverhouding erg belangrijk. VAN AS was de juiste match voor Kinepolis Belgium”, aldus Leendert Van den Heule, Product Manager bij Kinepolis Belgium. 

Lees meer

Good to know! De 10 belangrijkste weetjes over honingraatkarton.

Honingraatkarton; zo licht als een veertje maar zo sterk als een beer. Perfect materiaal om de leukste creaties mee te bouwen. 

Je wist vast al dat de naam van dit type karton slaat op de manier waarop het materiaal is opgebouwd; je gebruikt namelijk een constructie die lijkt op de vorm van een honingraat. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat het 100% recyclebaar is? We hebben een aantal weetjes voor je uiteengezet zodat je straks álles weet over honingraatkarton, net zoals wij bij VAN AS. 

Lees meer

“Een succesvolle samenwerking met een duidelijke langetermijnvisie!”

Al ruim 10 jaar is VAN AS JTI’s leverancier voor de nodige promotiematerialen, waaronder zowel de bekende Static Paper producten als Counter Matten. ”We zijn erg tevreden over onze samenwerking met VAN AS, ze zijn altijd open en erg snel in hun communicatie naar ons toe. Een succesvolle samenwerking met een duidelijke lange termijn visie”, aldus Loes Heijmans, Brand Associate bij JTI.

Lees meer

2018: Terugkijken, reflecteren en vooruitblikken: een jaar om trots op te zijn!

Het jaar 2018 zit er alweer bijna op; de hoogste tijd dus om even te recapituleren én om vooruit te blikken naar 2019. Nieuwe machines, vele innovaties en de focus op efficiëntie: ze kijken bij VAN AS met trots terug op het afgelopen jaar!

Lees meer

‘Een monsterlijke campagne waar VAN AS een groot aandeel in heeft gehad.’

Foodstijl is al 2,5 jaar lang een tevreden klant van VAN AS. ”Onze eerste samenwerking met VAN AS betrof een Halloween campagne in verschillende Europese landen, een veeleisende campagne waarbij we ontzetten goed geholpen zijn; o.a. bij de keuze van het juiste materiaal en hulp bij het bepalen van de oplage”, aldus Hans Fillekes, eigenaar van Foodstijl. 

Lees meer

‘Wij zijn veeleisend als klant, maar VAN AS gaat geen uitdaging uit de weg!

”Ik ken VAN AS al zeker 15 jaar; ik kom zelf namelijk uit de grafische wereld waar VAN AS een gerenommeerde partij is. De markt weet dat ze bij VAN AS ontzettend mooie spullen produceren en dat ze daadwerkelijk staan voor wat ze maken; ze kunnen een enorme variëteit aan drukwerk aan,” al dus Jeroen Scheenjes account director bij Keiretsu Printmanagement. 

Lees meer

‘Kalenders gebruikt als collecters item’

Al ruim 10 jaar zet Dopharma driemaandskalenders in als relatiegeschenk voor haar klanten in het buitenland. De mogelijkheden om de kalenders te personaliseren maken ze nog altijd een geschikt en zelfs populair promotiemiddel. ‘Sommige klanten sparen ze zelfs!’, aldus Anouk van der Werf, Marketing Manager bij Dopharma.

Lees meer