Chat with us, powered by LiveChat

Magneetstickers

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Magneetstickers

Magneetstickers zijn er voor koelkasten, vrieskisten, schappen en metalen kolommen of andere metalen oppervlakken. Door de duurzaamheid van de magneetsticker is het een populair point of sale-product. De magneetsticker is makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen en laat daarbij geen beschadigingen of resten achter. Doordat de magneet zijn kracht behoudt, is de magneetsticker opnieuw te gebruiken wanneer een actie op een later moment weer start. VAN AS print op magneetfolie, maar maakt ook gebruik van een nieuwe techniek: Metal Paper, een ijzerhoudend papier. Zowel de magneetfolie als het Metal Paper is van hoge kwaliteit en makkelijk opnieuw te plaatsen. Van beide producten heeft u lang profijt.

Magneetsticker magneetfolie

De magneetsticker is een magneetfolie waar rechtstreeks op wordt geprint. Er zijn diverse diktes mogelijk: van 0,2 millimeter tot 0,9 millimeter. De breedte van de magneetsticker varieert van 60 tot 120 centimeter. Magneetstickers zijn eenvoudig aan te brengen op metalen ondergronden en snel en zonder beschadigingen weer te verwijderen. Magneetstickers van magneetfolie zie je bijvoorbeeld op metalen winkelmeubels, aan metalen wanden of op auto’s als autostickers. VAN AS print magneetfolie in kleine en grote oplages.

Alternatief voor magneetsticker: Metal Paper

In plaats van printen op een magneetfolie, is het ook mogelijk een ‘metalen’ sticker te printen die hecht op een magnetische ondergrond. Op of in uw display komt dan een magneetplaat. Op ijzerhoudend papier (Metal Paper) print VAN AS vervolgens de acties. Door het ijzer in het materiaal hecht het aan de magnetische display. Voordeel voor met name transport en afvalverwerking is dat het Metal Paper veel lichter in gewicht is dan de magneetsticker. Het is een voordelige uitkomst voor actiewanden die om de paar weken veranderen. Bovendien is het Metal Paper herbruikbaar voor een terugkerende actie; het verliest niet aan kracht.

Magneetstickers drukken voor actie of branding

Magneetstickers print drukkerij VAN AS in grote en kleine oplages. Zowel de kleine als grote magneetstickers en Metal Paper-stickers zijn in verschillende vormen te snijden.

Voordelen magneetsticker

  • Printen in alle mogelijke designs
  • Snijden in meerdere vormen
  • Verplaatsbaar
  • Zowel offset als digitaal
  • Groot en klein formaat
  • Grote en kleine oplages

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Of vraag vrijblijvend een samplepakket magneetstickers of metal paper-stickers aan.