Magneetstickers kopen

Magneetstickers kopen

De magneetstickers die u bij VAN AS kunt kopen, plakt u op koelkasten, vrieskisten, schappen, metalen kolommen of andere metalen oppervlakken. Het zijn vanwege hun duurzaamheid populaire point-of-sale-producten. De magneetsticker is makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen en laat daarbij geen beschadigingen of resten achter. Doordat de magneet zijn kracht behoudt, gebruikt u de magneetsticker eenvoudig opnieuw wanneer een actie op een later moment weer start. Wij printen de stickers op magneetfolie, maar maken ook gebruik van een nieuwe techniek: Metal Paper, een ijzerhoudend papier. Zowel de magneetfolie als het Metal Paper is van hoge kwaliteit en makkelijk opnieuw te plaatsen. Van beide soorten magneetstickers die u bij ons kunt kopen, heeft u lang profijt!

Magneetstickers van magneetfolie kopen

De magneetstickers die u bij ons kunt kopen, zijn magneetfolies waar we rechtstreeks op printen. Er zijn diverse diktes mogelijk: van 0,2 millimeter tot 0,9 millimeter. De breedte van de magneetsticker varieert van 60 tot 120 centimeter. Alle magneetstickers die u bij ons kunt kopen, brengt u eenvoudig aan op metalen ondergronden en verwijdert u snel en zonder beschadigingen. Magneetstickers van magneetfolie ziet u bijvoorbeeld op metalen winkelmeubels, aan metalen wanden of op auto’s als autostickers. Wij printen magneetfolie in kleine en grote oplages.

Alternatief voor de magneetsticker: Metal Paper

In plaats van printen op magneetfolie, is het ook mogelijk een ‘metalen’ sticker te printen die hecht op een magnetische ondergrond. Op of in uw display komt dan een magneetplaat. Wij printen uw acties vervolgens op ijzerhoudend papier (Metal Paper). Door het ijzer in het materiaal hecht de sticker aan de magnetische display. Een voordeel voor met name transport- en afvalverwerking is dat het Metal Paper veel lichter in gewicht is dan de magneetsticker. Het is dan ook een voordelige uitkomst voor actiewanden die om de paar weken veranderen. Bovendien is het Metal Paper herbruikbaar voor een terugkerende actie, want het verliest niet aan kracht.

Magneetstickers kopen voor actie of branding

De magneetstickers die u bij ons kunt kopen, printen we in onze drukkerij (waar we ook verpakkingen bedrukken) in grote en kleine oplages. Zowel de kleine als grote magneetstickers en Metal Paper-stickers kunnen we in verschillende vormen snijden.

Voordelen van de magneetstickers die u bij ons kunt kopen

  • Printen in alle mogelijke designs
  • Snijden in meerdere vormen
  • Verplaatsbaar
  • Zowel offset als digitaal
  • Groot en klein formaat
  • Grote en kleine oplages

Schakel dé expert in point-of-sale-materiaal in

Magneetstickers kopen, doet u natuurlijk bij dé expert in point-of-sale-materiaal: VAN AS. Ons creatieve team denkt écht met u mee over de beste oplossingen voor u. Innovatie en creativiteit zijn termen die ons absoluut niet vreemd zijn. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor instore communicatie en promotie? Wij vertellen u graag meer wanneer u ons belt via het telefoonnummer +31 (0)186-617722, het contactformulier invult of langskomt bij een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een offerte of samplepakket aan van de Metal Paper- of magneetstickers die u bij ons zou willen kopen!