Vloerdisplay

Zoeken

Vloerdisplay

Reclamemaken en tegelijkertijd optimaal gebruikmaken van de ruimte in de winkel kan met een vloerdisplay. Een opvallend vloerdisplay zorgt ervoor dat het te promoten product de aandacht krijgt die het verdient. Het maakt niet uit welke vorm, welk materiaal of formaat je voor de vloerdisplay kiest; alles is mogelijk. Met creatieve en technische specialisten in huis ondersteunen wij je graag van ontwerp tot productie.

Een op maat gemaakte vloerdisplay

Wij vertalen jullie wensen en budget graag naar een slimme oplossing voor een vloerdisplay. Opvallende displays of stickers op de vloer trekken zeker de aandacht van de doelgroep en de mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag mee over het juiste formaat, het ontwerp en de juiste materialen. Een op maat gemaakte vloerdisplay is altijd uniek en bijzonder functioneel.

De voordelen van een vloerdisplay

  • Trekt de aandacht van jouw doelgroep
  • Biedt extra schapruimte in de winkels
  • Het product in de optimale belevenis gepresenteerd
  • Op maat gemaakt, uniek ontwerp
  • Alles is mogelijk qua vorm, maat, materiaal en kleur
  • Prima te combineren met technologie en verlichting

Wist je dat VAN AS jou bovendien van andere soorten displays dan een vloerdisplay kan voorzien? Ontdek bijvoorbeeld ook de opties wat betreft showcarddisplays.

Bekijk de brochure en neem contact met ons op

In onze online brochure krijg je alvast een idee wat zoal de mogelijkheden zijn bij vloerdisplays, maar daag onze ontwerpers gerust uit om iets geheel nieuws te creëren. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en ontdek de mogelijkheden! Zo kunnen wij bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte voor je opstellen of samples van POS-materiaal naar je toesturen. Wij ontvangen je overigens graag in een van onze showrooms voor een kennismaking. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Indien je dat wenst, maak je eenvoudig via eerdergenoemde contactmogelijkheden een afspraak.