Hangtags

Hangtags

Hangtags zijn bedrukte labels voor bijvoorbeeld fashion, sportswear, gadgets, schoenen en cadeauverpakkingen. Bij VAN AS kunnen we hangtags in verschillende uitvoeringen voor u produceren, zoals in een rechthoekige of speciale vorm. Ook qua materiaal is er van alles mogelijk. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Hangtags volledig naar uw wens

Hangtags maken merk-, bedrijfs- of productnamen direct zichtbaar en geven de klant in sommige gevallen ook meer informatie over het product. De juiste hangtags kunnen voor de verkoop van uw product daarom zeer waardevol zijn. Als specialist in point-of-sale-materiaal denken wij met u mee over de meest effectieve labels voor u. We houden daarbij altijd rekening met uw wensen en eisen. Maak bijvoorbeeld keuze uit hangtags van karton, polypropyleen of 3D-paper. Wilt u daarnaast ook andere soorten labels als point-of-sale-materiaal gebruiken, zoals flessenlabels? Ook daarvoor zit u bij ons goed!

Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn

Als expert in point-of-sale-promotiemateriaal bent u bij VAN AS op de juiste plek voor kwalitatief hoogwaardige hangtags. Laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn door telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0)186-617722 of door het contactformulier in te vullen. Wilt u bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of samples van de hangtags ontvangen? Dan staan we voor u klaar. Ook als u interesse heeft in andere point-of-sale-producten die wij ontwikkelen, zoals bedrukte brievenbusdozen, toonbankmatten of klepdozen, staan we voor u klaar. Wij helpen u met plezier!