Chat with us, powered by LiveChat

Hangtags

Hangtags

Hangtags zijn bedrukte labels voor bijvoorbeeld fashion, sportswear, gadgets, schoenen en cadeauverpakkingen. Bij VAN AS kunnen we hangtags in verschillende uitvoeringen voor je produceren, zoals in een rechthoekige of speciale vorm. Ook qua materiaal is er van alles mogelijk. Ontdek hoe wij je van dienst kunnen zijn!

Hangtags volledig naar jouw wens

Hangtags maken merk-, bedrijfs- of productnamen direct zichtbaar en geven de klant in sommige gevallen ook meer informatie over het product. De juiste hangtags kunnen voor de verkoop van jouw product daarom zeer waardevol zijn. Als specialist in point-of-sale-materiaal denken wij met je mee over de meest effectieve labels voor je. We houden daarbij altijd rekening met jouw wensen en eisen. Maak bijvoorbeeld keuze uit labels van karton, polypropyleen of 3D-paper. Wil je daarnaast ook andere soorten labels als point-of-sale-materiaal gebruiken, zoals flessenlabels? Ook daarvoor zit je bij ons goed!

Laat ons weten hoe wij je van dienst kunnen zijn

Als expert in point-of-sale-promotiemateriaal ben je bij VAN AS op de juiste plek voor kwalitatief hoogwaardige hangtags. Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn door telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0)186-617722 of door het contactformulier in te vullen. Wil je bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of samples van de labels ontvangen? Of wil je de mogelijkheden bespreken in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam? Ook als je interesse heeft in andere point-of-sale-producten die wij ontwikkelen, zoals bedrukte brievenbusdozen, toonbankmatten of klepdozen, staan we voor je klaar. Wij helpen je met plezier!