Handvatdozen

Zoeken
Handvatdozen vormen een praktische verpakking voor een attentie of mailing aan werknemers of relaties. Bekijk hier de diverse standaard formaten die wij aanbieden en ontvang vervolgens de werktekening om de dozen te voorzien van een eigen design. Heb je specifieke wensen rondom een handvatdoos, laat het ons gerust weten. Het ontwerpteam van VAN AS werkt graag een nieuw ontwerp voor je uit of helpt bij het design van het doosje.

Waarvoor gebruikt u handvatdozen?

Handvatdozen zijn zeer geschikt voor verpakken van kleine producten zoals relatiegeschenken, promotiematerialen, cosmetica artikelen, verzorgingsproducten, sieraden, chocolade, tabaksproducten, speelgoed en sample materialen. Verzendt u deze of andere producten voor uw eigen bedrijf? Laat dan via ons uw verpakkingen personaliseren.

De voordelen handvatdozen

  • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
  • Geheel bedrukt in eigen design
  • Vanaf oplage 10 exemplaren beschikbaar
  • Sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
  • Handig op te zetten
  • Handige sluiting

Laat uw dozen personaliseren

Of het nu gaat om het verpakken van geschenken, retailproducten of promotionele items; handvatdozen vormen een elegante oplossing die zowel praktisch is voor uw klanten als voordelig voor uw merk. Ontdek zelf de voordelen van onze handvatdozen en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw POS-materiaal te bespreken. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)186-617722 of het contactformulier.