Aanleverspecificaties

Zoeken

Aanleverspecificaties

Voor de verwerking van digitale bestanden houden wij ons aan de Certified PDF-standaard voor drukgerede digitale data. 
Deze standaard komt overeen met de internationale richtlijnen van de ‘Ghent PDF Workgroup‘ die in tal van landen worden toegepast.
 De profielen die we gebruiken om de PDF te certificeren voldoen aan de internationale ISO standaard PDF/X-1a. Hierdoor zijn ze uitwisselbaar met landen als Duitsland en de USA.

Liefst ontvangen wij van u een drukgerede PDF in full color of PMS-kleuren, met 3 mm afloop, en voorzien van snijtekens. Voor de verwerking van open bestandsformaten maken wij gebruik van de grafische pakketten Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator. Gelieve er bij de aanlevering van één van deze bestandsformaten op te letten dat ook alle gekoppelde beeldelementen en lettertypes worden bijgeleverd.

Voor deze gekoppelde beeldelementen geldt:

  • beelden (resolutie op 100%, liefst 300dpi en tenminste 150 dpi)
  • logo’s als vectorformaat (als er toch bitmap wordt gebruikt, dan de resolutie op 100% tenminste 1200dpi)

Onze aanleverspecificaties kunt hier hier bekijken en downloaden; Aanleverspecificaties_van As.

Mocht u in een ander bestandsformaat of met andere specificaties willen aanleveren, neem dan alstublieft eerst even contact met ons op.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een ontwerp te maken of een drukgereed document aan te leveren dan helpen wij u ook graag verder. We hebben een ontwerp studio die verschillende items voor uw kan ontwerpen en opmaken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De digitale bestanden kunnen via Wetransfer worden aangeleverd.