Verpakkingen

Zoeken

VAN AS heeft een eigen drukkerij waar verpakkingen op maat kunnen worden bedrukt. Als kleren de man maken, maken verpakkingen het product – iets wat we in onze drukkerij maar al te goed snappen. Met een goede verpakking verzendt u uw product veilig én creëert u extra merkbeleving. Verzend uw producten daarom met verpakkingsmateriaal van VAN AS! Op deze pagina vindt u alle informatie over het laten bedrukken van verpakkingen in onze drukkerij en verpakkingsmateriaal met uw eigen logo.

Een drukkerij voor het op maat bedrukken van verpakkingen

U bestelt verpakkingen en verpakkingsmateriaal van onze drukkerij al in kleine oplages, voor een aantrekkelijke prijs en voor zakelijk gebruik. Dus ook als u weinig pakketjes verstuurt, is het mogelijk om uw verpakkingsmateriaal te personaliseren. Ook hoge oplages behoren zeker tot de mogelijkheden. We bieden diverse standaardontwerpen aan binnen de verpakkingslijn. Heeft u specifieke wensen voor uw verpakkingen voor zakelijk gebruik? Laat het ons weten, dan ontwerpen we graag een verpakking op maat.

Verpakkingsmateriaal voor webshops

Goed verpakkingsmateriaal is een must voor een webshop. Webshops verzenden namelijk alle bestellingen per pakket. Laat het pakket voor u werken en laat daarom uw verpakkingen bedrukken door onze drukkerij! Het product spreekt en valt op met een verpakking voorzien van uw eigen logo en in de kleuren van uw huisstijl. Natuurlijk draait niet alles om uiterlijk. U wilt uw klanten ook een onbeschadigd product leveren, in een representatieve verpakking. De stevige verpakkingen van onze drukkerij houden uw product heel en bezorgen uw klant een fijne uitpakervaring.

Tip: wilt u uw klanten de beste uitpakervaring geven die mogelijk is? Voeg een persoonlijk bedankje toe aan uw verzendverpakking! Denk bijvoorbeeld aan een handgeschreven kaartje of stickers met uw logo of bedrijfsnaam.

Productverpakkingen

Verpak uw producten in stijl met productverpakkingen. In de categorie productverpakkingen heeft u bij onze drukkerij de keuze uit drie verschillende verpakkingen: handvatdozen, cadeauverpakkingen en klepdozen. Bedrukt met uw ontwerp is het doosje dé professionele verpakking voor uw product. Ideaal voor het verpakken van uw product of leuke relatiegeschenken. Geef uw product de ultieme finishing touch en doe er een mooie productverpakking omheen!

Verzendverpakkingen

Ook onderweg moet uw verpakking veilig en stijlvol zijn. Verzend uw producten daarom veilig en gepersonaliseerd met bedrukte verzendverpakkingen. In de categorie verzendverpakkingen maken we onderscheid tussen twee verschillende producten: brievenbusdozen en klepdozen. De brievenbusdozen bestelt u voor al uw verzendingen die via de brievenbus op de deurmatten van uw klanten belanden. Met passende verpakkingen, ontwikkeld in onze drukkerij voor POS-materiaal, maakt u van de uitpakervaring van uw klant een prettige belevenis die hij of zij direct associeert met uw merk.

Cadeauverpakkingen

De mogelijkheden voor een leuk en origineel relatiegeschenk zijn eindeloos. Maar een geschenk is pas een geschenk met een mooie cadeauverpakking eromheen. De bedrukking van de verpakkingen bepaalt u, de rest doen wij in onze drukkerij!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Maatwerk, innovatie en creativiteit: dat is waar ons team voor staat. Wilt u onze drukkerij inschakelen voor het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige, stevige en originele POS-materialen en verpakkingen voor zakelijk en particulier gebruik? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam. Wij vertellen u bovendien graag meer over de andere mogelijkheden die wij op het gebied van drukwerk bieden, zoals de bedrukking van re-boards en abricampagnes.