Chat with us, powered by LiveChat

Verpakkingen

Verpakkingen bedrukken

Als kleren de man maken, maakt je verpakking het product. Verzend je product daarom veilig én creëer extra merkbeleving. Verzend je producten met verpakkingsmateriaal van VAN AS. Op deze pagina vind je alle informatie over verpakkingen bedrukken en verpakkingsmateriaal met je eigen logo.

Verpakkingsmateriaal voor webshops

Goed verpakkingsmateriaal is voor een webshop een must. Je verzendt namelijk al je bestellingen per pakket. Laat het pakket voor je werken, laat je verpakkingsmateriaal bedrukken. Laat je product spreken met een verpakking voorzien van je eigen logo en in de kleuren van je huisstijl. Natuurlijk draait niet alles om uiterlijk. Je wilt je klanten een onbeschadigd product leveren, in een representatieve verpakking. Het stevige verpakkingsmateriaal van VAN AS houdt je product heel en bezorgt je klant een fijne uitpakervaring.

Tip: wil jij je klanten de beste uitpakervaring geven die mogelijk is? Voeg een persoonlijke bedankje toe aan je verzendverpakking! Denk bijvoorbeeld aan een handgeschreven kaartje of stickers met je logo of bedrijfsnaam.

Verpakkingen

Onze verpakkingen en ons verpakkingsmateriaal bestel je al in kleine oplages, voor een aantrekkelijke prijs. Dus ook als je weinig pakketjes verstuurd is het mogelijk om je verpakkingsmateriaal te personaliseren. Maar ook hoge oplages behoren zeker tot de mogelijkheden. We bieden diverse standaard ontwerpen aan binnen de verpakkingslijn, maar heb je specifieke wensen, laat het ons weten dan ontwerpen we graag een verpakking op maat.

Productverpakkingen

Verpak je producten in stijl met productverpakkingen. In de categorie productverpakkingen heb je keuze uit drie verschillende verpakkingen: handvatdozen, klepdozen en cadeau verpakkingen. Bedrukt met jouw ontwerp is het doosje de professionele verpakking voor jouw product. Ideaal voor het verpakken van je product of leuke relatiegeschenken. Geef jouw product de finishing touch, en doe er een mooie productverpakking omheen.

Verzendverpakkingen

Ook onderweg moet je verpakking veilig en stijlvol zijn. Verzend je producten veilig en gepersonaliseerd met bedrukte verzendverpakkingen. In de categorie verzendverpakkingen maken we onderscheid tussen twee verschillende producten: brievenbusdozen en klepdozen. De brievenbusdozen bestel je voor al je verzendingen die via de brievenbus op de deurmatten van je klanten belanden. Maak van de uitpakervaring van je klant een een prettige belevenis die hij of zij direct associeert met jouw merk!

Cadeauverpakkingen

De mogelijkheden voor een leuk en origineel relatiegeschenk zijn eindeloos. Maar een geschenk is pas een geschenk met een mooie verpakking eromheen. De bedrukking kan je zelf bepalen!