Schapstoppers

Zoeken

Schapstoppers

Een schapstopper op de plaats van verkoop geeft uw te promoten producten een extra steuntje in de rug. De klant ziet van ver waar de producten zich in het schap bevinden. Door er bovendien voor te zorgen dat de schapstopper een opvallende uitstraling heeft, springt jouw product of campagne er écht bovenuit. VAN AS helpt je graag aan creatieve en innovatieve schapstoppers voor de instore promotie van jouw producten of acties.

Producten promoten met behulp van een schapstopper of clipstrip

VAN AS heeft door de jaren heen diverse schapstoppers en schapoplossingen ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn de kunststof wobbler, de dubbele schapstopper, de schapstroken en diverse grote schapoplossingen op kunststof en karton. Daarnaast ontwikkelen wij verschillende clipstrips voor aan de schappen. Clipstrips bieden de mogelijkheid om jouw producten ook buiten het schap te presenteren. We ontwikkelen de clipstrip op het formaat van het product. De producten worden onder elkaar in de clipstrip geplaatst. De clipstrip hang je vervolgens aan het schap, zodat de producten voor het schap worden gepresenteerd en heel gemakkelijk door de consument kunnen worden meegenomen.

Voordelen van een schapstopper

  • Zorgt ervoor dat uw product in het schap eruit springt
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
  • Diverse ophangsystemen mogelijk
  • Uw producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Vraag meer informatie bij ons aan

Neem telefonisch contact op met onze specialisten via +31 (0)186-617722 en ontdek de mogelijkheden van onze point-of-sale-producten! Je kunt ook een afspraak met ons inplannen in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een aantal samples schapstoppers aan; zo krijg je direct inzicht in de POS-producten die wij kunnen leveren.