Schapstopper

Schapstopper

Een schapstopper op de plaats van verkoop geeft uw te promoten producten een extra steuntje in de rug. De klant ziet van ver waar uw producten zich in het schap bevinden. Door er bovendien voor te zorgen dat de schapstopper een opvallende uitstraling heeft, springt uw product of campagne er écht bovenuit. VAN AS helpt u graag aan creatieve en innovatieve schapstoppers voor de instore promotie van uw producten of acties.

Producten promoten met behulp van een schapstopper of clipstrip

VAN AS heeft door de jaren heen diverse schapstoppers en schapoplossingen ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn de kunststof wobbler, de dubbele schapstopper, de schapstroken en diverse grote schapoplossingen op kunststof en karton. Daarnaast ontwikkelen wij verschillende clipstrips voor aan schappen. Clipstrips bieden de mogelijkheid om uw producten ook buiten het schap te presenteren. We ontwikkelen de clipstrip op het formaat van uw product. U plaatst de producten dan onder elkaar in de clipstrip. De clipstrip hangt u vervolgens aan het schap, zodat uw producten voor het schap worden gepresenteerd en heel gemakkelijk door de consument kunnen worden meegenomen.

Voordelen van een schapstopper

  • Zorgt ervoor dat uw product in het schap eruit springt
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
  • Diverse ophangsystemen mogelijk
  • Uw producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Vraag meer informatie bij ons aan

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van de ontwikkeling van een schapstopper? Neem telefonisch contact op met onze specialisten via +31 (0)186-617722 en ontdek de mogelijkheden van onze point-of-sale-producten! U kunt ook een afspraak met ons inplannen in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Of vraag vrijblijvend aan aantal samples schapstoppers aan; zo krijgt u direct inzicht in de POS-producten die wij kunnen leveren.