Chat with us, powered by LiveChat

Schapstopper

Schapstopper

Een schapstopper op de plaats van verkoop geeft jouw te promoten producten een extra steuntje in de rug. De klant ziet van ver waar jouw producten zich in het schap bevinden. Door er bovendien voor te zorgen dat de schapstopper een opvallende uitstraling heeft, springt jouw product en/of campagne er écht bovenuit. VAN AS helpt je graag aan creatieve en innovatieve schapstoppers voor de instore promotie van jouw producten of acties.

Producten promoten met behulp van een schapstopper of clipstrip

VAN AS heeft door de jaren heen diverse schapstoppers en schapoplossingen ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn de kunststof wobbler, de dubbele schapstopper, de schapstroken en diverse grote schapoplossingen op kunststof en karton. Daarnaast ontwikkelen wij verschillende clipstrips voor aan schappen. Clipstrips bieden de mogelijkheid om jouw producten ook buiten het schap te presenteren. We ontwikkelen de clipstrip op het formaat van jouw product. Je plaatst de producten dan onder elkaar in de clipstrip. De clipstrip hang je vervolgens aan het schap, zodat jouw producten voor het schap worden gepresenteerd en heel gemakkelijk door de consument kunnen worden meegenomen.

Voordelen van een schapstopper

  • Zorgt ervoor dat jouw product in het schap eruit springt
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
  • Diverse ophangsystemen mogelijk
  • Jouw producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Vraag meer informatie bij ons aan

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van de ontwikkeling van een schapstopper? Neem telefonisch contact op met onze specialisten via +31 (0)186-617722 en ontdek de mogelijkheden van onze point-of-sale-producten! Je kunt ook een afspraak met ons inplannen in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Of vraag vrijblijvend aan aantal samples schapstoppers aan; zo krijg je direct inzicht in de producten die wij kunnen leveren.