Kubussen

Kubussen

Bedrukte kubussen bieden veel ruimte voor communicatie en zijn daarom populair binnen de point-of-sale-materialen bij groothandel en leverancier VAN AS. De kubussen kunnen op een speelse manier op de winkelvloer worden geplaatst, aan het plafond worden gehangen of tijdens beurzen en presentaties worden gebruikt. Op deze manier legt u op een nette en originele manier nét even extra aandacht op uw campagne en/of product. De bedrukte kubussen zijn bovendien gemakkelijk op te zetten, op elkaar te plaatsen of op te hangen en na gebruik weer net zo eenvoudig te verwijderen. Ze worden plano geleverd en kunnen in diverse kleuren, maten en oplages worden geproduceerd. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met u mee!

De vele voordelen van bedrukte kubussen als point-of-sale-materiaal

Bedrukte kubussen van ons als groothandel en leverancier zijn erg populair point-of-sale-materiaal en dat is niet verwonderlijk als u de vele voordelen ervan opgesomd ziet:

  • Opvouwbaar
  • Eenvoudig op te zetten
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Diverse formaten
  • Plano verpakt of per stuk verpakt
  • Grote en kleine oplages

VAN AS levert u als groothandel en leverancier bovendien het voordeel dat u bedrukte kubussen op maat ontvangt. Wij denken écht met u mee en komen altijd met creatieve en innovatieve oplossingen voor kubussen en andere materialen. Wij zijn uw expert in het bedrukken van kunststof.

Kies voor een betrouwbare partner in point-of-sale-materiaal

Wij doen wat wij beloven en dat maakt ons een betrouwbare partner in de ontwikkeling van uw point-of-sale-materiaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft bedrukte kubussen of andere promotieproducten van ons als uw groothandel en leverancier, zoals toonbankmatten of schapstroken? Of wilt u vrijblijvend een samplepakket aanvragen? Wij helpen u graag. U bereikt ons snel en gemakkelijk via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Via deze contactmogelijkheden maakt u ook, indien u dat wenst, een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland (dicht bij Rotterdam) of Amsterdam. Daar bekijkt u voorbeelden van kubussen.