Kubussen

Kubussen

Kubussen bieden veel ruimte voor communicatie en zijn daarom populair binnen de point-of-sale-materialen bij VAN AS. De kubussen kunnen op een speelse manier op de winkelvloer worden geplaatst, aan het plafond worden gehangen of tijdens beurzen en presentaties worden gebruikt. Op deze manier legt u op een nette en originele manier nét even extra aandacht op uw campagne en/of product. De kubussen zijn bovendien gemakkelijk op te zetten, op elkaar te plaatsen of op te hangen en na gebruik weer net zo eenvoudig te verwijderen. Ze worden plano geleverd en kunnen in diverse kleuren, maten en oplages worden geproduceerd. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met u mee!

De vele voordelen van kubussen als point-of-sale-materiaal

Kubussen zijn erg populair point-of-sale-materiaal en dat is niet verwonderlijk als u de vele voordelen ervan opgesomd ziet:

  • Opvouwbaar
  • Eenvoudig op te zetten
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Diverse formaten
  • Plano verpakt of per stuk verpakt
  • Grote en kleine oplages

VAN AS levert u bovendien het voordeel dat u kubussen op maat ontvangt. Wij denken écht met u mee en komen altijd met creatieve en innovatieve oplossingen.

Kies voor een betrouwbare partner in point-of-sale-materiaal

Wij doen wat wij beloven en dat maakt ons een betrouwbare partner in de ontwikkeling van uw point-of-sale-materiaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft kubussen of andere promotieproducten, zoals toonbankmatten, wobblers of schapstroken? Of wilt u vrijblijvend een samplepakket aanvragen? Wij helpen u graag. U bereikt ons snel en gemakkelijk via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Via deze contactmogelijkheden maakt u ook, indien u dat wenst, een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland (dicht bij Rotterdam) of Amsterdam.