Tafelstaanders

Tafelstaanders

Tafelstaanders zijn leuke eyecatchers die in verschillende vormen verkrijgbaar zijn. De staanders worden zeer vaak in de horeca gebruikt, bijvoorbeeld om acties aan te kondigen, de suggesties van de maand te tonen of om op een andere manier reclame te maken. Omdat u keuze heeft uit verschillende bestaande vormen, heeft u de gelegenheid om op een efficiënte manier uw campagne tot uiting te brengen.

De vele mogelijkheden voor tafelstaanders

Vanwege het compacte formaat zijn tafelstaanders ideaal om op een toonbank, statafel of bar te plaatsen. U bepaalt zelf welke reclame-uiting of informatie op de tafelstaanders komt te staan. Laat uw horecagasten middels de staanders bijvoorbeeld kennismaken met een nieuw gerecht of drankje of geef uw winkelklanten meer informatie over een product dat uitgestald staat op de toonbank. De mogelijkheden van dit point-of-sale-materiaal zijn zeer uitgebreid! U kunt de staanders verkrijgen in verschillende materialen, namelijk karton, polypropyleen of pvc. Dit zijn stuk voor stuk stevige materialen van uitstekende kwaliteit. Wilt u uw ruimte, naast tafelstaanders, opvullen met andere POS-materialen? Bekijk dan ook de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van:

Schakel een specialist in POS-materiaal in

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak weten wij keer op keer innovatieve en creatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Kunnen wij u ook van dienst zijn? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en stel uw vragen of vraag samples of een offerte bij ons aan. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en in Amsterdam.