Chat with us, powered by LiveChat

Brievenbusdozen kopen

De brievenbusdozen die je bij VAN AS kunt kopen, zijn zeer geschikt als verzenddoos voor webshopartikelen of als verpakking voor attenties. Bekijk hier de diverse standaardformaten die wij aanbieden en ontvang vervolgens de werktekening om de dozen te voorzien van een eigen design. Heb je specifieke wensen rondom de brievenbusdozen die je bij ons kunt kopen? Laat het ons dan weten. Ons creatieve team werkt graag een nieuw ontwerp voor je uit of helpt je bij de ontwikkeling van het design van de doos.

Profiteer van de volgende voordelen als u besluit brievenbusdozen bij ons te kopen

Het kopen van brievenbusdozen levert je vele voordelen op. Zeker als je deze laat bedrukken in de drukkerij van VAN AS in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam:

  • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
  • Geheel in eigen design bedrukt
  • Inlay ook mogelijk
  • Exemplaren zijn vanaf een oplage van 10 beschikbaar
  • Voldoen aan de wettelijke eisen van briefpost
  • Sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
  • Handig op te zetten
  • Handige sluiting

Toepassingen van brievenbusdozen

De brievenbusdozen die je bij ons kunt kopen, zijn zeer geschikt voor het verpakken en verzenden van kleine producten. Denk bijvoorbeeld aan promotiematerialen, cosmetica-artikelen, sieraden, chocolade, verzorgingsproducten, tabaksproducten, cadeaugeschenken en samplematerialen.

Profiteer van onze innovatieve en creatieve oplossingen

Als je kiest voor een samenwerking met ons team wanneer je brievenbusdozen besluit te kopen, dan reken je op innovatieve en creatieve oplossingen. Wij denken écht met je mee; Jouw wensen staan bij ons centraal. Dat geldt niet alleen voor brievenbusdozen, maar ook voor klepdozen, cadeauverpakkingen, handvatdozen en al het andere soort point-of-sale-materiaal dat je bij ons kunt kopen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of een samplepakket bij ons aan! Bezoek ook een van onze showrooms in Amsterdam of Oud-Beijerland, nabij Rotterdam.