Drukwerk

Zoeken

Drukwerk van VAN AS, uw groothandel in promotiematerialen, kenmerkt zich door een hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van drukwerk. Zo maakt u de beste keuze voor uw onderneming.

De soorten drukwerk die wij verzorgen

Als specialist in POS-materiaal verzorgen wij digitaal en offset drukwerk van hoogwaardige kwaliteit. Dat doen wij voor reclame-uitingen, huisstijlen en vele andere communicatie- en handelsdoeleinden. Daarnaast maken wij ook verschil in zowel lage als in hoge oplages. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor grafisch en full color drukwerk voor onder meer:

  • Brochures
  • Magazines
  • Folders
  • Posters
  • Flyers

Sinds kort bieden wij ook de mogelijkheid voor het bedrukken van diverse kunststoffen en/ of zelfklevende materialen. Denk bijvoorbeeld aan wandstickers die perfect in het interieur van uw winkel passen. Wij denken graag met u mee!

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor drukwerk en promotiematerialen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Dat doet u door te bellen naar +31 (0)186-617722. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen en uw vraag online stellen.