Chat with us, powered by LiveChat

Wobblers

Wobblers

Een goedkope manier om jullie product onder de aandacht van jullie klanten te brengen, is door middel van wobblers. De wobbler kan direct bij jullie product in de schappen worden geplaatst en vestigt daardoor extra aandacht op jullie product. VAN AS heeft een eigen model ontwikkeld, namelijk een kunststof wobbler uit één geheel. Hierdoor is een aparte wiebelaar overbodig. De kunststof wobblers zijn verkrijgbaar in wit of transparant en in elke vorm die je maar wenst. Je plakt de wobbler met non-permanente tape in de schappen. Prefereer je toch de standaard wobbler (karton met aparte wiebelaar)? Ook dan zijn wij je uiteraard van dienst.

Voordelen van wobblers

Wobblers brengen vele voordelen met zich mee en zijn daardoor een ideale vorm van point-of-sale. Dankzij een wobbler is de actie namelijk direct zichtbaar bij het product. Bovendien is dit promotiemateriaal:

  • Vriendelijk geprijsd
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Plano in envelop te versturen

Wij leveren de wobblers tot slot geheel op maat. Als experts in point-of-sale-materiaal luisteren we naar je wensen en vertalen dit naar creatieve en innovatieve oplossingen. We denken dan ook écht met je mee!

Vraag meer informatie aan

Heb je vragen over wobblers? Wij beantwoorden ze graag. Bel in dit geval naar +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien je dat wenst, stellen we een vrijblijvende offerte op, sturen we samples van de wobblers naar je toe of maak je een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Ontdek ook de andere soorten point-of-sale-producten die wij voor je kunnen ontwerpen en produceren, zoals toonbankmatten, schapstroken of tafelstaanders. We geven je hierover graag meer informatie.