Wobblers

Wobblers

Wobblers vormen een goedkope manier om uw product onder de aandacht van uw klanten te brengen. De wobbler kan direct bij uw product in de schappen worden geplaatst en vestigt daardoor extra aandacht op uw product. VAN AS heeft een eigen model ontwikkeld, namelijk een kunststof wobbler uit één geheel. Hierdoor is een aparte wiebelaar overbodig. De kunststof wobblers zijn verkrijgbaar in wit of transparant en in elke vorm die u maar wenst. U plakt de wobbler met non-permanente tape in de schappen. Prefereert u toch de standaard wobbler (karton met aparte wiebelaar)? Ook dan zijn wij u uiteraard van dienst.

Voordelen van wobblers

Wobblers brengen vele voordelen met zich mee en zijn daardoor een ideale vorm van point-of-sale. Dankzij een wobbler is de actie namelijk direct zichtbaar bij het product. Bovendien is dit promotiemateriaal:

  • Vriendelijk geprijsd
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Plano in envelop te versturen

Wij leveren de wobblers tot slot geheel op maat. Als experts in point-of-sale-materiaal luisteren we naar uw wensen en vertalen dit naar creatieve en innovatieve oplossingen. We denken dan ook écht met u mee als het gaat om POS-materiaal!

Vraag meer informatie aan

Heeft u vragen over wobblers? Wij beantwoorden ze graag. Bel in dat geval naar +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien u dat wenst, stellen we een vrijblijvende offerte op, sturen we samples van de wobblers naar u toe of maakt u een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Ontdek ook de andere soorten point-of-sale-producten die wij voor u kunnen ontwerpen en produceren, zoals toonbankmatten, schapstroken of tafelstaanders. We geven u hierover graag meer informatie. Voor instore communicatie en promotie zit u bij ons helemaal goed!