Chat with us, powered by LiveChat

Showcarddisplay

Showcarddisplay

Een showcarddisplay kopen

Wil je een showcarddisplay kopen voor in jouw winkel? Dat is zeer aan te raden, want showcarddisplays geven een duidelijk sfeerbeeld van jouw merk of product weer. Deze displays stralen de juiste sfeer in de winkel uit, zonder dat ze te veel ruimte innemen. VAN AS helpt je graag als je een showcarddisplay op maat wilt kopen.

Wat je kunt verwachten als je besluit een showcarddisplay bij ons te kopen

Showcarddisplays brengen een product of merk onder de aandacht en zorgen voor sfeer in de winkel. Besluit je VAN AS in te schakelen als je een showcarddisplay wilt kopen? Dan ga je in zee met een specialist die écht met je meedenkt. Jouw wensen en eisen staan voorop! De displays worden plano geleverd met aan de achterzijde een staander. Er zijn showcarddisplays in diverse materialen verkrijgbaar, namelijk re-board, karton, polypropyleen en 3D-paper. Naast showcarddisplays schakel je ons ook in voor:

Vraag direct samples of een offerte aan

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar je bij ons familiebedrijf van op aankunt als je besluit een showcarddisplay bij ons te kopen. Wij helpen je van A tot Z met perfecte displays voor jouw bedrijf. Vraag direct samples of een offerte bij ons aan via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)186-617722. Via deze kanalen bereik je ons ook als je vragen heeft. Ontmoet je ons liever face-to-face? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Wij verwelkomen je graag!