Een showcarddisplay kopen

Een showcarddisplay kopen

Wilt u een showcarddisplay kopen voor in uw winkel? Dat is zeer aan te raden, want showcarddisplays geven een duidelijk sfeerbeeld van uw merk of product weer. Deze displays stralen de juiste sfeer in de winkel uit, zonder dat ze te veel ruimte innemen. VAN AS helpt u graag als u een showcarddisplay op maat wilt kopen.

Het perfecte showcarddisplay kunt u bij ons kopen

Showcarddisplays brengen een product of merk onder de aandacht en zorgen voor sfeer in de winkel. Wilt u een showcarddisplay kopen en besluit u VAN AS in te schakelen? Dan gaat u in zee met een specialist die écht met u meedenkt. Uw wensen en eisen staan voorop! De displays worden plano geleverd met aan de achterzijde een staander. Er zijn showcarddisplays in diverse materialen verkrijgbaar, namelijk re-board, karton, polypropyleen en 3D-paper. Naast showcarddisplays schakelt u ons ook in voor:

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar u bij ons familiebedrijf van op aankunt als u besluit een showcarddisplay of ander display bij ons te kopen. Wij helpen u van a tot z met perfecte displays voor uw bedrijf.

Vraag direct samples of een offerte aan

Vraag direct samples of een offerte voor het kopen van een showcarddisplay bij ons aan via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)186-617722. Via deze kanalen bereikt u ons ook als u vragen over ons POS-materiaal heeft. Ontmoet u ons liever face-to-face? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Wij verwelkomen u graag!