Sign drukwerk

VAN AS Print & Sign, gevestigd te Amsterdam, is toonaangevend in sign- en groot formaat-drukwerk. Met de modernste printers printen we letterlijk alle beelden op alle materialen. Dit kan in lage oplages en in klein formaat voor eenvoudige projecten, maar ook gecompliceerde projecten in XXL-formaat pakken wij graag met beide handen aan. Wij hebben adviseurs die graag met u meedenken en samenwerken om het project te realiseren.

Sign drukwerk: onze specialismen

VAN AS Print & Sign is gespecialiseerd in drukwerk binnen de volgende kennisgebieden:

  • Point-of-sale
  • Out-of-home-reclame
  • Interieur

Binnen deze kennisgebieden zoeken wij continu naar noviteiten of nieuwe ontwikkelingen, zodat we vernieuwde oplossingen kunnen blijven bieden voor onze klanten. Voorbeelden hierin zijn onze building wraps voor een imposante out-of-home campagne, diverse productontwikkelingen met re-board voor aankleding van een stand en/of etalage, ons eigen product Static Paper en talloze andere zelfklevende materialen die zeer geschikt zijn voor POS-campagnes.

Neem direct contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Bel naar +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in en stel uw vragen over drukwerk direct of maak een afspraak op onze Print & Sign-locatie en showroom in Amsterdam. U bent ook welkom voor een afspraak in onze drukkerij (en showroom) in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, waar wij bijvoorbeeld ook verpakkingen bedrukken.