Vloerstickers

Vloerstickers

Een verwijderbare vloersticker is onmisbaar point-of-sale-materiaal voor winkelacties en op de beursvloer. Vloerstickers zijn opvallend, effectief en door ons als uw groothandel te printen in alle mogelijke designs. De non-permanente vloerstickers zonder lijm van VAN AS zijn bovendien slijtvast, eenvoudig schoon te houden, antislip en anti-kras en dus perfect als stickers voor uw winkelvloer. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker. Wij bieden daarom diverse soorten vloerstickers.

Easy Cling – vloerstickers zonder lijm

De Easy Cling-vloersticker hecht zonder lijm aan gladde ondergronden. Het is een pvc-vrije vloersticker die blijft ‘plakken’ dankzij minuscule microzuignapjes. Deze stevige vloerstickers zijn ideaal voor acties in retail en evenementen, de stickers van ons als uw groothandel zijn dus niet alleen geschikt voor een winkelvloer. Bezoekers lopen gewoon over de sticker heen. Na afloop verwijdert u de vloerstickers, die zonder lijm plakken, probleemloos.

Vloersticker met non-permanente lijm

Een non-permanente vloersticker is een sticker die met afneembare lijm aan de vloer hecht. De vloersticker hecht zo sterk aan de vloer, dat mensen er zonder problemen overheen kunnen lopen. De sticker laat daarnaast geen lijmresten achter bij het verwijderen. Deze variant wordt veel toegepast bij supermarkten, drogisterijen en andere retailketens. Misschien zijn deze vloerstickers zonder lijm wel de perfecte keuze als stickers voor uw winkelvloer!

Printtapijt of removable carpet

Printtapijt is tapijt dat geprint kan worden in elk denkbaar dessin. Daarmee is printtapijt een langdurige oplossing voor promotie of sfeer op de vloer. Printtapijt wordt bedrukt vanaf de rol. Het wordt geprint als vloervulling op beurzen, maar is ook populair bij hotels, kantoren, winkels en huizen.

Vloerstickers voor winkelvloeren, traptreden en evenementen

De verwijderbare en non-permanente vloerstickers zonder lijm zijn stevig, goed schoon te houden en de stickers hebben een pvc-vrije antislip-laag die perfect is voor uw winkelvloer. De vloerstickers zijn ook verkrijgbaar in eco-vinyl, wit of transparant, in kleine of grote oplage en in klein of groot formaat. Wij drukken de volgende vloerstickers:

 • Easy Cling-vloersticker
 • Vloersticker met non-permanente lijmlaag (removable adhesive floorsticker)
 • Printtapijt of –zeil, van deurmat tot kantoor- of beursvloer (removable carpet)

De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien in alle denkbare vormen te snijden. Zo zet u voor iedere toepassing de juiste vloersticker in. Heeft u ook al nagedacht over een combinatie met raamstickers en/of wandstickers?

Voordelen van vloerstickers

 • In allerlei designs te printen
 • In allerlei vormen te snijden
 • Antislip- en antikras-laag
 • Pvc-vrij
 • Geen lijmresten
 • Zowel offset als digitaal
 • Zes maanden plaktijd
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Profiteer van maatwerk vloerstickers

Als specialist in point-of-sale-materialen bent u bij ons op de juiste plek voor vloerstickers op maat, bijvoorbeeld stickers voor uw winkelvloer, en ook zonder lijm. Wij zoeken continu naar innovatieve en creatieve oplossingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. U kunt uw vragen direct aan ons stellen of een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een samplepakket voor vloerstickers zonder lijm en printtapijt van uw groothandel aan! Ook voor vloerdisplays neemt u contact met ons op.