Chat with us, powered by LiveChat

Vloerstickers

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Vloerstickers

Verwijderbare vloerstickers zijn onmisbaar point of sale-materiaal voor winkelacties en op de beursvloer. Ze zijn opvallend, effectief en te printen in alle mogelijke designs. De non-permanente vloerstickers van VAN AS zijn slijtvast, eenvoudig schoon te houden, anti-slip en anti-kras. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege de veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker. VAN AS biedt daarom diverse soorten vloerstickers.

Vloerstickers 1,5 meter afstand

Het is soms lastig om 1,5 meter afstand in te schatten en ook continu aan te houden wanneer je boodschappen aan het doen bent. Om de bezoekers hierbij te helpen, is het mogelijk om non-permanent hechtende vloerstickers neer te leggen. Dit kunnen bijvoorbeeld lange stroken zijn of juist een ronde vorm waarbij steeds de boodschap voor 1,5 meter afstand terugkomt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je direct aan de slag met een ontwerp of kies er eentje uit ons assortiment? Contact ons direct, we kunnen snel schakelen! offerte@vanas.nl of 0186-617722.

Easy Cling vloersticker zonder lijm

De Easy Cling vloersticker hecht zonder lijm aan gladde ondergronden. Het is een pvc-vrije vloersticker die blijft ‘plakken’ dankzij minuscule microzuignapjes. Deze stevige vloerstickers zijn ideaal voor acties in retail en evenementen. En bezoekers lopen er gewoon overheen en na afloop wordt de vloersticker zonder problemen verwijderd.

Vloersticker non-permanente lijmlaag

Een non-permanente vloersticker is een vloersticker die met een afneembare lijm aan de vloer hecht. De vloersticker hecht zo sterk aan de vloer dat er zonder problemen mensen overheen kunnen lopen, maar het laat bij het verwijderen geen lijmresten achter. Deze variant wordt veel toegepast bij supermarkten, drogisterijen en andere retailketens.

Printtapijt of removable carpet

Printtapijt is tapijt dat geprint kan worden in elk denkbaar dessin. Daarmee is printtapijt een langdurige oplossing voor promotie of sfeer op de vloer. Printtapijt wordt bedrukt vanaf de rol. Het wordt geprint als vloervulling op beurzen, maar is ook populair bij hotels, kantoren, winkels en huizen.

Vloerstickers voor winkelvloeren, traptreden, evenementen

De verwijderbare en non-permanente vloerstickers zijn stevig, goed schoon te houden en hebben een pvc-vrije antisliplaag. De vloerstickers zijn ook verkrijgbaar in eco-vinyl, wit of transparant, in kleine of grote oplage en in klein of groot formaat. VAN AS drukt de volgende vloerstickers:

 • Easy Cling vloersticker
 • Vloersticker met non-permanente lijmlaag (removable adhesive floorsticker)
 • Printtapijt of –zeil, van deurmat tot kantoor- of beursvloer (removable carpet)

De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien te snijden in alle denkbare vormen. Zo zet u voor iedere toepassing de juiste vloersticker in. Al nagedacht over een combinatie met raamstickers?


Voordelen vloersticker

 • Printen in alle mogelijk designs
 • Snijden in vormen
 • Antislip- en antikraslaag
 • Pvc-vrij
 • Geen lijmresten
 • Zowel offset als digitaal
 • Plaktijd zes maanden
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Of vraag vrijblijvend een samplepakket vloerstickers en printtapijt aan.