Toonbankmatten

Toonbankmatten

Toonbankmatten of betaalmatten zijn hét geschikte promotionele item om een lege plaats op de toonbank op te vullen. Hierin zijn verschillende materialen mogelijk, waaronder materialen die gemakkelijk aan te brengen zijn en die u zonder problemen weer kunt verwijderen. Ontdek wat wij als specialist in point-of-sale-materiaal voor u kunnen betekenen op het gebied van toonbankmatten!

Toonbankmatten afgestemd op uw wensen

VAN AS produceert toonbankmatten volledig op maat. Wij denken écht met u mee en komen zo keer op keer tot creatieve en innovatieve oplossingen. U maakt bij de ontwikkeling van uw toonbankmat keuze uit een van de beschikbare materialen, namelijk polypropyleen, 3D-paper, Easy Cling of Smart Tack. Dit zijn stuk voor stuk sterke materialen van hoogwaardige kwaliteit, die zeer lang meegaan. Wilt u meer point-of-sale-materiaal op uw toonbank plaatsen? Combineer de toonbankmatten dan met toonbankdisplays, die wij ook volledig op maat kunnen ontwikkelen.

Vraag om een offerte of samples

VAN AS is dé expert op het gebied van instore POS-materialen. Voor toonbankmatten van topkwaliteit, die volledig voldoen aan uw wensen en eisen, bent u bij ons dan ook op de juiste plek. Laat ons een offerte voor u opstellen of samples naar u toesturen en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)186-617722 of het contactformulier in te vullen. Bespreekt u de mogelijkheden liever in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam? Maak dan een afspraak!