Chat with us, powered by LiveChat

Toonbankmatten

Toonbankmatten

Toonbankmatten of betaalmatten zijn hét geschikte promotionele item om een lege plaats op de toonbank op te vullen. Hierin zijn verschillende materialen mogelijk, waaronder materialen die gemakkelijk aan te brengen zijn en die je zonder problemen weer kunt verwijderen. Ontdek wat wij als specialist in point-of-sale-materiaal voor je kunnen betekenen op het gebied van toonbankmatten!

Toonbankmatten afgestemd op jouw wensen

VAN AS produceert toonbankmatten volledig op maat. Wij denken écht met je mee en komen zo keer op keer tot creatieve en innovatieve oplossingen. Je maakt bij de ontwikkeling van jouw toonbankmat keuze uit een van de beschikbare materialen, namelijk polypropyleen, 3D-paper, Easy Cling of Smart Tack. Dit zijn stuk voor stuk sterke materialen van hoogwaardige kwaliteit, die zeer lang meegaan. Wil je meer point-of-sale-materiaal op jouw toonbank plaatsen? Combineer de toonbankmatten dan met toonbankdisplays, die wij ook volledig op maat kunnen ontwikkelen.

Vraag om een offerte of samples

VAN AS is dé expert op het gebied van instore POS-materialen. Voor toonbankmatten van topkwaliteit, die volledig voldoen aan jouw wensen en eisen, ben je bij ons dan ook op de juiste plek. Laat ons een offerte voor je opstellen of samples naar je toesturen en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)186-617722 of het contactformulier in te vullen. Bespreek je de mogelijkheden liever in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam? Maak dan een afspraak!