Cadeaumateriaal

Cadeaumateriaal is zeer geschikt om een verrassing of een attentie nét dat beetje extra te geven. Wij bieden diverse standaardontwerpen aan. We kunnen u vervolgens de werktekening toesturen, zodat de dozen kunnen worden voorzien van een eigen design. Heeft u specifieke wensen rondom het cadeaumateriaal? Laat het ons weten! Ons ontwerpteam werkt graag nieuwe ontwerpen voor u uit of biedt hulp bij uw ontwerp.

Voordelen van ons cadeaumateriaal

Verras uw klanten, medewerkers of relaties met een presentje in opvallend en uniek cadeaumateriaal! Als u de verpakkingen laat bedrukken door VAN AS, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Gemaakt van sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
  • Handige sluiting
  • Handig op te zetten
  • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
  • Exemplaren zijn vanaf een oplage van 10 beschikbaar
  • Inlay mogelijk
  • Geheel bedrukt in eigen design

De diverse toepassingen van onze cadeauverpakkingen

Ons cadeaumateriaal is zeer geschikt voor het verpakken van allerlei producten. Denk onder meer aan relatiegeschenken, cosmetica-artikelen, verzorgingsproducten, chocolade, sieraden, tabaksproducten, speelgoed en sample- en promotiematerialen. Verstuurt u kleine geschenken? Dan zijn onze brievenbusdozen of handvatdozen wellicht ook mooie opties.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Een samenwerking met VAN AS betekent een samenwerking waar innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid samenkomt. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar perfecte oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de ontwikkeling van uw cadeaumateriaal? Neem dan contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Indien u dat wenst, sturen wij u vrijblijvend een offerte of een samplepakket toe. Wij verwelkomen u bovendien graag in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Maak hiervoor gerust een afspraak met ons!