POS-materiaal

Met POS-materiaal, oftewel point-of-sale-materialen, brengt u uw product op uw verkooppunt (bijvoorbeeld in de retail of detailhandel, zoals uw supermarkt) onder de aandacht van de doelgroep. Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn. Goede POS-materialen zorgen voor instore promotie en maken dat de consument het product de aandacht geeft die het verdient. Ze bezorgen de verkoop bovendien gegarandeerd een duwtje in de rug! Kwaliteitsvol, innovatief en creatief POS-materiaal voor instore promotie in uw bedrijf in de retail of detailhandel, waaronder supermarkt, vindt u bij VAN AS. Wij denken écht met u mee en zorgen ervoor dat uw reclame extra opvalt.

Instore promotie in uw bedrijf in de retail of detailhandel met POS-materiaal

Wij denken met u mee in het maken van de juiste keuzes op het gebied van POS-materiaal voor instore promotie, bijvoorbeeld in uw supermarkt of bedrijf in de retail. Van permanente tot actiematige oplossingen, in zowel papier en karton als van kunststof materialen: uw wens is onze opdracht. Naast de eerder genoemde point-of-sale-materialen voor instore promotie in uw winkel, hebben we ook:

POS-materialen printen en distributie

VAN AS verzorgt voor veel klanten een totaalpakket met POS-materialen. Van het printen van de verschillende producten en uitingen tot het in pakketten distribueren naar de verschillende vestigingen en locaties: we regelen het allemaal. Het is natuurlijk ook logisch om een actie te promoten met meerdere op elkaar aansluitende POS-materialen: de Static Paper toonbank- en raamstickers in combinatie met een non-permanente vloersticker, een display en een kubus bijvoorbeeld. Dit POS-materiaal verzenden wij per filiaal in één pakket naar uw supermarkt of bedrijf in de retail toe.

Printen van POS-materiaal op papier, karton en kunststof

VAN AS Drukkerij verzorgt al uw POS-materiaal van papier, karton en kunststof. De moderne machines drukken in grote en kleine oplagen en formaten. VAN AS levert POS-materiaal aan grote bedrijven in de retail en detailhandel (van supermarkt tot bouwmarkt) en merken voor acties en producten. U heeft er geen omkijken naar, van productie tot verzending van het point-of-sale-materiaal.

Voordelen van ons POS-materiaal voor instore promotie

 • Inclusief distributie
 • Papier, kunststof, karton en magneetfolie
 • Snijden in vormen
 • Van raamstickers tot displays
 • Alle campagnematerialen onder een dak
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden wat betreft POS-materiaal voor uw bedrijf in de retail of detailhandel, bijvoorbeeld uw supermarkt? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op en onze specialisten beantwoorden al uw vragen. U kunt ook langskomen in een van onze showrooms, die gevestigd zijn in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Tevens kunt u vrijblijvend een samplepakket of offerte van de POS-materialen van uw voorkeur aanvragen. Zo krijgt u inzicht in de producten en service die wij u kunnen bieden.

Instore promotie in jouw bedrijf in de retail of detailhandel met POS-materiaal

Wij denken met je mee in het maken van de juiste keuzes op het gebied van POS-materiaal voor instore promotie, bijvoorbeeld in jouw supermarkt of bedrijf in de retail. Van permanente tot actiematige oplossingen, in zowel papier en karton als van kunststof materialen: Jouw wens is onze opdracht. Naast de eerder genoemde point-of-sale-materialen voor instore promotie in jouw winkel, hebben we ook:

POS-materialen printen en distributie

VAN AS verzorgt voor veel klanten een totaalpakket met POS-materialen. Van het printen van de verschillende producten en uitingen tot het in pakketten distribueren naar de verschillende vestigingen en locaties: we regelen het allemaal. Het is natuurlijk ook logisch om een actie te promoten met meerdere op elkaar aansluitende POS-materialen: de Static Paper toonbank- en raamstickers in combinatie met een non-permanente vloersticker, een display en een kubus bijvoorbeeld. Dit POS-materiaal verzenden wij per filiaal in één pakket naar jouw supermarkt of bedrijf in de retail toe.

Printen van POS-materiaal op papier, karton en kunststof

VAN AS Drukkerij verzorgt al jouw POS-materiaal van papier, karton en kunststof. De moderne machines drukken in grote en kleine oplagen en formaten. VAN AS levert POS-materiaal aan grote bedrijven in de retail en detailhandel (van supermarkt tot bouwmarkt) en merken voor acties en producten. Je hebt er geen omkijken naar, van productie tot verzending van het point-of-sale-materiaal.

Voordelen van ons POS-materiaal voor instore promotie

 • Inclusief distributie
 • Papier, kunststof, karton en magneetfolie
 • Snijden in vormen
 • Van raamstickers tot displays
 • Alle campagnematerialen onder een dak
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden wat betreft POS-materiaal voor jouw bedrijf in de retail of detailhandel, bijvoorbeeld jouw supermarkt? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op en onze specialisten beantwoorden al je vragen. Je kunt ook langskomen in een van onze showrooms, die gevestigd zijn in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Tevens kun je vrijblijvend een samplepakket of offerte van de POS-materialen van jouw voorkeur aanvragen. Zo krijg je inzicht in de producten en service die wij je kunnen bieden.