Chat with us, powered by LiveChat

Point of sale-materiaal (POS)

Met point of sale-materialen brengt u uw product op het verkooppunt onder de aandacht van de doelgroep. Het beslissingsproces van de koper speelt zich grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten acties goed zichtbaar zijn. Goed point of sale-materiaal (POS-materiaal) zorgt ervoor dat de consument het product de aandacht geeft die het verdient. En het bezorgt de verkoop gegarandeerd een duwtje in de rug.

Instore promotie met POS-materiaal

VAN AS denkt met u mee in het maken van de juiste keuzes voor uw instore communication. Van permanente tot actiematige oplossingen, in zowel papier en karton als van kunststof materialen. Onze point of sale-materialen voor promotie in uw winkel bestaan uit:

Point of sale-producten printen en distributie

Voor veel klanten verzorgt VAN AS een totaalpakket van point of sale-producten. Van het printen van de verschillende producten en uitingen, tot het in pakketten distribueren naar de verschillende vestigingen en locaties. Het is natuurlijk ook logisch om een actie te promoten met meerdere op elkaar aansluitende uitingen: de Static Paper toonbank- en raamstickers in combinatie met een non-permanente vloersticker, een display en kubus bijvoorbeeld. Dit verzendt VAN AS per filiaal in een pakket.

Printen van POS-materiaal papier, karton en kunststof

VAN AS Drukkerij verzorgt al uw point of sale-materiaal van papier, karton en kunststof. De moderne machines drukken in grote en kleine oplagen en formaten. VAN AS levert POS-promotiematerialen aan grote retailers en merken voor acties en producten. U heeft er geen omkijken naar, van productie tot verzending.

Voordelen point of sale-materiaal van VAN AS

  • Inclusief distributie
  • Papier, kunststof, karton en magneetfolie
  • Snijden in vormen
  • Van raamstickers tot displays
  • Alle campagnematerialen onder een dak
  • Groot en klein formaat
  • Grote en kleine oplages

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Of vraag vrijblijvend een samplepakket van het point of sale-materiaal van uw voorkeur aan.