Kunststoffen

Zoeken

Kunststoffen

Wil je kunststof laten bedrukken? VAN AS is een drukkerij die onderscheidend wil zijn binnen de grafische industrie. Niet alleen door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau maar ook in ons aanbod van grafische producten in kleinere, specialistische marktsegmenten. Wij zijn de partij voor het bedrukken van (gerecycled) kunststof.

Kunststof laten bedrukken tot 1,0 mm in offset

Vanuit onze missie en visie hebben wij ons altijd willen onderscheiden met nieuwe en innovatie producten. Voornamelijk in de markt voor Point-of-Sale materialen door middel van de producten Static Paper en Stick ’n Glide.

De markt voor Point-of-Sale materialen ervaren wij als zeer kansrijk. Om ons aanbod en positie in deze markt te verbeteren is besloten tot de aanschaf van een Heidelberg Compact-UV pers (LOW Energy). Deze pers bied ons de mogelijkheid een breder scala kunststof en zelfklevend materiaal te bedrukken. Denk hierbij aan (recycled) Polypropyleen, PVC en Polystyreen.

Kies voor ons als uw leverancier voor bedrukte kunststof

Het grote voordeel is dat wij tot 1,0 mm kunststof kunnen bedrukken in offset kwaliteit en in een sublima raster (240lpi). Er is sprake van een korte insteltijd en weinig inschiet, waardoor lagere oplages ook direct interessant kunnen zijn. En dat in een offset kwaliteit! Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)186-617722. Wij zijn tevens uw drukkerij voor verpakkingen.