Kunststoffen

Kunststoffen

VAN AS is een drukkerij die onderscheidend wil zijn binnen de grafische industrie. Niet alleen door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau maar ook in haar aanbod van grafische producten. Vanuit deze visie hebben wij o.a. ervaren dat de point-of-sale markt zeer kansrijk voor ons is. Om het aanbod in deze markt te vergroten, heeft VAN AS gekozen om de Heidelberg Compact-UV pers (Low Energy) aan te schaffen. Deze pers biedt ons de mogelijkheid om een breder scala zelfklevend en kunststof materiaal te bedrukken. Je kunt hierbij denken aan: Polypropyleen, PVC en Polystyreen. Hierin zijn ook diverse gerecyclede materialen beschikbaar.

Het grote voordeel is dat VAN AS vanaf nu tot 1,0 mm kunststof kan bedrukken in offset kwaliteit maar ook in een sublima raster (240lpi). Er is sprake van een korte insteltijd en weinig inschiet, hierdoor kunnen lagere oplages ook direct interessant zijn. Daarnaast beschikken ze ook over de offset kwaliteit!

VAN AS gelooft in duurzaam ondernemen. Daarom hanteren wij een uitgebreide gescheiden afvalstroom, zodat de kunststof materialen gerecycled worden. Daarnaast bieden wij onze klanten ook een Kunststof Recycle Service. Dit houdt in dat na het gebruik van de kunststof materialen wij de mogelijkheid bieden de materialen te komen ophalen en te zorgen dat deze in onze gescheiden afvalstroom op de juiste manier worden verwerkt zodat deze recycled worden. Interesse in deze service? Neem gerust contact met ons op.