Kunststoffen

Kunststoffen

Wit u kunststof laten bedrukken?  VAN AS is een drukkerij die onderscheidend wil zijn binnen de grafische industrie. Niet alleen door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau maar ook in ons aanbod van grafische producten in kleinere, specialistische marktsegmenten. Wij zijn dé leverancier van bedrukte kunststof.

Kunststof laten bedrukken door uw groothandel in promotiematerialen

Vanuit onze missie en visie hebben we in het verleden o.a. succesvol activiteiten ontplooid in de markt voor kalenders via ons merk Quartas en recenter in de markt voor Point-of-Sale materialen door middel van het product Static Paper.

De markt voor Point-of-Sale materialen ervaren wij als zeer kansrijk en om ons aanbod en positie in deze markt te verbeteren is besloten tot de aanschaf van een Heidelberg Compact-UV pers (LOW Energy). Deze pers bied ons de mogelijkheid om een breder scala plastic en zelfklevend materiaal te bedrukken. Denk hierbij aan Polypropyleen, PVC en Polystyreen.

Het grote voordeel is dat wij als uw groothandel vanaf nu tot 1,0 mm kunststof kunnen bedrukken in offset kwaliteit en in een sublima raster (240lpi). Er is sprake van een korte insteltijd en weinig inschiet, waardoor lagere oplages ook direct interessant kunnen zijn. En dat in een offset kwaliteit! Zoekt u een leverancier van bedrukte kunststof? Dan zit u bij ons dus helemaal goed.

Kies voor ons als uw leverancier voor bedrukte kunststof

Wanneer u een expert zoekt in het bedrukken van kunststof, rekent u op ons als uw groothandel in promotiematerialen. Heeft u vragen over de mogelijkheden, of bent u benieuwd of wij specifieke wensen qua vormgeving kunnen inwilligen? Dan horen we graag van u. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)186-617722. Wij zijn tevens uw drukkerij voor verpakkingen.