Leverancier van promotiestickers

Wanneer u promotiestickers wilt laten maken en op zoek bent naar een leverancier of groothandel, kunt u terecht bij VAN AS. Ons team denkt graag met u mee om de perfecte stickers voor uw bedrijf te realiseren. Wij ontwerpen en produceren promotiestickers voor uiteenlopende ondergronden.

Voor de mooiste promotiestickers zijn wij uw leverancier

Een raamsticker in uw etalage, een vloersticker op uw winkelvloer of een statische sticker bij uw product is de manier om de aandacht van uw doelgroep te trekken voor uw merk, product en/of campagne. Maar welk type sticker is het meeste geschikt voor uw campagne? Wij bieden materialen van permanent hechtend tot easy removable voor verschillende toepassingen aan, waardoor we als uw leverancier en groothandel altijd de juiste promotiestickers kunnen bieden in offset of digitaal. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen rondom drukwerk te bespreken en zo tot een product op maat te komen.

Onze oplossingen zijn veelzijdig

Een veelgebruikte oplossing is ons eigen product Static Paper. Dat is statisch geladen papier dat door de statische lading automatisch op iedere gladde ondergrond plakt, zonder dat het schade achterlaat. De hechting blijft tot 8 maanden intact en kan vervolgens zonder problemen worden verwijderd. Dat is zeer geschikt voor promotiestickers zoals wandstickers, beeldschermstickers en/of andere actiematige uitingen. Daarnaast bieden we als uw leverancier en groothandel van promotiestickers een innovatieve oplossing in de vorm van dubbelzijdige raamstickers. Deze raamstickers zijn non-permanent, PVC vrij en in offset geproduceerd. Oftewel een duurzame oplossing in een zeer verfijnde kwaliteit met dubbele attentiewaarde.

Neem contact met onze specialisten op

Bent u geïnteresseerd in promotiestickers van ons als uw leverancier en groothandel in POS-materialen? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)186-617722. Een van onze medewerkers vertelt u graag meer over het brede scala aan mogelijkheden die wij te bieden hebben.