Stickers

Een raamsticker in jouw etalage, een vloersticker op jouw winkelvloer of een statische sticker bij jouw product is de manier om de aandacht van jouw doelgroep te trekken voor jouw merk, product en/of campagne. Maar welk type sticker is het meest geschikt voor uw campagne? VAN AS biedt materialen van permanent hechtend tot easy removable voor verschillende toepassingen waardoor we altijd de juiste oplossing kunnen bieden in offset of digitaal.

Veel gebruikte oplossing is ons eigen product Static Paper. Dit is statisch geladen papier dat door de statische lading automatisch op iedere gladde ondergrond plakt, zonder dat het schade achterlaat. De hechting blijft tot 8 maanden intact en kan vervolgens zonder problemen worden verwijderd. Zeer geschikt voor raamstickers, beeldschermstickers en/of andere actiematige uitingen.

Daarnaast biedt VAN AS een innovatieve oplossing voor dubbelzijdige raamstickers. Deze raamstickers zijn non permanent, PVC vrij en in offset geproduceerd. Oftewel een duurzame oplossing in een zeer verfijnde kwaliteit met dubbele attentiewaarde.