Chat with us, powered by LiveChat

Flessenlabels

Flessenlabels

Als je op zoek bent naar écht effectief point-of-sale-materiaal, dan zijn flessenlabels een perfecte keuze. Want er is toch geen lucratievere manier om een boodschap over te brengen dan op het product zelf? De flessenlabels zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. VAN AS denkt graag met je mee.

Flessenlabels in verschillende materialen verkrijgbaar

De flessenlabels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, namelijk karton, polypropyleen en 3D-paper. Wij adviseren je graag over de beste materiaalkeuze voor jouw promotieproducten. Heb je speciale wensen, zoals een bepaalde print of boodschap die op het label moet worden gedrukt? Een samenwerking met ons levert altijd creatieve en innovatieve oplossingen op. Ook als je voor de productie van andere soorten labels inschakelt, zoals hangtags, reken je op perfecte eindresultaten. Jouw wens is onze uitdaging!

Vraag naar de mogelijkheden

Effectief point-of-sale-materiaal is onmisbaar als je de promotie van jouw producten of acties succesvol wilt laten verlopen. De keuze voor flessenlabels is in dit geval zeer aan te raden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier op de contactpagina. We vertellen je dan graag meer. Je kunt via deze contactmogelijkheden ook een vrijblijvende offerte aanvragen, een aanvraag voor samples voor flessenlabels doen of een afspraak maken bij een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam.