Chat with us, powered by LiveChat

Displays

Uw boodschap overtuigend en opvallend overbrengen doet u natuurlijk via displays. Displays springen namelijk erg in het oog en missen daarmee hun doel niet: ze worden bekeken en gelezen én in veel gevallen onderneemt de consument direct actie. Kortom, een display – in welke afmeting dan ook – heeft precies de gewenste uitwerking!

Op maat gemaakte displays ontwikkeld door een ervaren displayontwerper

VAN AS is specialist in de ontwikkeling van point-of-sale-materialen en denkt graag met u mee over een display op maat. Wij zijn een displayontwerper die u de meest creatieve en innovatieve oplossingen aanbiedt. Op ons kantoor in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, beschikken we over de juiste 3D-software waarmee we het ontwerp vooraf aan u kunnen presenteren. Als displayontwerper creëren we diverse oplossingen in golfkarton, re-board en kunststof materialen. Wilt u graag speciale displays ontwikkelen, maar heeft u geen idee hoe dit te realiseren? VAN AS pakt dit graag voor u op en presenteert vervolgens het voorstel in een 3D-ontwerp. Ontdek ook hoe we u met de ontwikkeling van andere point-of-sale-materialen van dienst kunnen zijn, waaronder:

Ontdek wat wij als displayontwerper voor uw bedrijf kunnen betekenen

In onderstaande online brochure vindt u diverse voorbeelden van displays die wij als displayontwerper en -producent kunnen verzorgen. Daarbij geven we ook inspiratie voor het opzetten van een goede POS-presentatie. Heeft u vragen over onze producten en diensten of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien u dat wenst, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam.