Displays

Uw boodschap overtuigend en opvallend overbrengen doet u natuurlijk via displays. Displays springen namelijk erg in het oog en missen daarmee hun doel niet: ze worden bekeken en gelezen én in veel gevallen onderneemt de consument direct actie. Kortom, een display – in welke afmeting dan ook – heeft precies de gewenste uitwerking!

Op maat gemaakte displays ontwikkeld door een ervaren displayontwerper

VAN AS is specialist in de ontwikkeling van point-of-sale-materialen en denkt graag met u mee over een display op maat. Wij zijn een displayontwerper die u de meest creatieve en innovatieve oplossingen aanbiedt. Op ons kantoor in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, beschikken we over de juiste 3D-software waarmee we het ontwerp vooraf aan u kunnen presenteren. Als displayontwerper creëren we diverse oplossingen in golfkarton, re-board en kunststof materialen. Wilt u graag speciale displays ontwikkelen, maar heeft u geen idee hoe dit te realiseren? VAN AS pakt dit graag voor u op en presenteert vervolgens het voorstel in een 3D-ontwerp. Ontdek ook hoe we u met de ontwikkeling van andere point-of-sale-materialen van dienst kunnen zijn, waaronder:

Ontdek wat wij als displayontwerper voor uw bedrijf kunnen betekenen

In onderstaande online brochure vindt u diverse voorbeelden van displays die wij als displayontwerper en -producent kunnen verzorgen. Daarbij geven we ook inspiratie voor het opzetten van een goede POS-presentatie. Heeft u vragen over onze producten en diensten of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien u dat wenst, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam.

Op maat gemaakte displays ontwikkeld door een ervaren displayontwerper

VAN AS is specialist in de ontwikkeling van point-of-sale-materialen en denkt graag met je mee over een display op maat. Wij zijn een displayontwerper die je de meest creatieve en innovatieve oplossingen aanbiedt. Op ons kantoor in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, beschikken we over de juiste 3D-software waarmee we het ontwerp vooraf aan je kunnen presenteren. Als displayontwerper creëren we diverse oplossingen in golfkarton, re-board en kunststof materialen. Wil je graag speciale displays ontwikkelen, maar heb je geen idee hoe dit te realiseren? VAN AS pakt dit graag voor je op en presenteert vervolgens het voorstel in een 3D-ontwerp. Ontdek ook hoe we je met de ontwikkeling van andere point-of-sale-materialen van dienst kunnen zijn, waaronder:

Ontdek wat wij als displayontwerper voor jouw bedrijf kunnen betekenen

In onderstaande online brochure vindt je diverse voorbeelden van displays die wij als displayontwerper en -producent kunnen verzorgen. Daarbij geven we ook inspiratie voor het opzetten van een goede POS-presentatie. Heb je vragen over onze producten en diensten of wil je direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien je dat wenst, kun je een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam.