POS in winkelwagen Lidl
vloersticker anti-slip
kubus op re-board
POSmateriaal
Raamstickers Hans Anders
reboard display Ipad
lifesize displays, lifesizers Jeugd Vakantie Paspoort

Point of Sale

Uw klanten net even dat extra zetje geven doet u met aansprekend point of sale materiaal. Het ontwerp is belangrijk, de uitvoering niet minder. Bij VAN AS kunt u terecht voor verschillende soorten point of sale materiaal.

Point of sale materiaal kan eigenlijk bijna overal gebruikt worden: in de winkel, op kantoor of op een beurs, maar ook buiten of tijdens speciale evenementen. Met goed point of sale materiaal presenteert u uw producten of diensten nog sterker en zorgt u net even voor die extra stimulans die nodig is om de klant overstag te laten gaan.

VAN AS denkt graag met u mee in het zoeken naar de juiste oplossing voor uw campagne en/of acties. Betreft het een permanente of juist actiematige uiting? Hierin zijn diverse mogelijkheden die wij uitstekend voor u kunnen invullen. Een succesvolle innovatie bij VAN AS, die is ontstaan door een vraag van de klant, is de dubbelzijdige raamsticker, PVC vrij en non permanent. Weet u dus zelf niet wat de juiste uiting moet zijn, laat het ons weten dan komen we samen tot een oplossing!