Chat with us, powered by LiveChat

Point of Sale

Uw klanten net even dat extra zetje in de rug geven? Dat doet u met aansprekend point-of-sale materiaal! Het ontwerp is belangrijk, de uitvoering niet minder. Bij VAN AS kunt u terecht voor verschillende soorten point-of-sale materiaal.

Point-of-sale materiaal kan eigenlijk bijna overal gebruikt worden: in de winkel, op kantoor of op een beurs, maar ook buiten of tijdens speciale evenementen. Met goed point-of-sale materiaal presenteert u uw producten of diensten nog sterker en zorgt u net even voor die extra stimulans. Dit kan ervoor zorgen dat de klanten toch overstag gaan.

VAN AS denkt graag met u mee in het zoeken naar de juiste oplossing voor uw campagne en/of acties. Betreft het een permanente of juist actiematige uiting? Hierin zijn diverse mogelijkheden die wij uitstekend voor u kunnen invullen. Een succesvolle innovatie bij VAN AS, is de dubbelzijdige raamsticker. Deze is ontstaan door een vraag van de klant. De dubbelzijdige raamsticker is er in PVC vrij en non permanent. Weet u dus zelf niet wat de juiste uiting moet zijn, laat het ons weten dan komen we samen tot een oplossing!