Marvin Visser: Never change a winning team!

Marvin Visser – financieel directeur bij Duik- & bergingsbedrijf W. SMIT B.V. – is al sinds 2002 actief onderdeel van dit familiebedrijf, al meer dan 60 jaar een begrip in de maritieme wereld. Ze komen in actie voor grote en kleine klanten, onder water en – ja – óók boven water, ze draaien hun hand nergens voor om.

Ooit door zijn opa opgezet, en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Al Jaren wordt er gekozen voor de betrouwbare, hoge kwaliteit kalenders van VAN AS; voor Marvin is dit iets vanzelfsprekends. “Al zo lang ik mij kan heugen worden de kalenders van VAN AS door ons ingezet als relatiegeschenk, het maakt écht deel uit van onze bedrijfscultuur zou je kunnen zeggen”, aldus Marvin.

Een winnende combinatie

De keuze valt voor W.SMIT B.V. toch altijd weer op de 3-maandskalender, het hele jaar door in beeld. Voor Marvin, naast een relatiegeschenk, ook even dat belangrijke contactmoment, een blijk van waardering. ”We maken onze ruim 350 relaties nog altijd blij met ons eigen getijdenboek in combinatie met een kalender, jaar na jaar; nog steeds een succes. Klanten verwachten het inmiddels en komen ze soms zelfs ophalen, dan staan ze bij ons op de stoep. Tegenwoordig is alles digital, hoe fijn is het als je dan af en toe op kunt kijken naar een kalender op de muur; overzicht op die klassieke, traditionele manier.”

Never chang a winning team

Voor Marvin staat het belang van loyaliteit buiten kijf, die gunfactor. ”Bij ons gaat het niet alleen om de prijs, maar vooral ook om die gunfactor; elkaar iets gunnen. De kalender van VAN AS is een ontzettend degelijk product, ik heb er nog nooit eentje kapot zien gaan. Daarnaast is VAN AS, net als wij, erg van het snelle schakelen en vooral ook van de zorg uit handen nemen. Die korte herinnering, het formaat wat al voor ons klaar ligt en het rest ons alleen nog de foto’s in te geven; dat zijn fijne dingen. Het zit in onze bedrijfscultuur, maar ook zeker in die van VAN AS: never change a winning team.”

VAN AS in een notendop

Betrouwbaar, persoonlijk, flexibel, creatief, innovatief en ontzettend snel in het schakelen- dát is wat volgens Marvin VAN AS samenvat. ”Ik ken ze van origine alleen als Drukkerij, maar ondanks dat valt het me op dat ze ontzettend creatief zijn. Je vraagt je wel eens af, waar houdt het op? Ze blijven volgens mij altijd innoveren. Daarnaast waardeer ik het persoonlijke contact dat ik met VAN AS heb enorm, dat zijn de dingen die ik meeneem.”