Op naar goud, met hulp van onze afstudeerstagiair!

Op naar goud, vraagt u zich af? Wij leggen het even uit. Recent is Justin bij ons begonnen met zijn afstudeerstage. Hij stelt zich graag even voor.

Hallo allemaal!

Ik ben Justin Snijders, 21 jaar oud en woonachtig in Heinenoord (lekker dichtbij het kantoor in Oud-Beijerland 😉). Momenteel zit ik in het 4de jaar van de opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Na mijn Minor succesvol afgerond te hebben is het dan eindelijk tijd voor mijn afstudeerstage bij VAN AS.

Gedurende mijn afstudeerstage voor de komende 5 maanden ga ik binnen VAN AS aan de slag met een duurzaamheidsproject. Zoals de meeste van jullie zullen weten heeft VAN AS de afgelopen jaren grote stappen gezet binnen MVO en zijn zij hierdoor bekroond met een zilveren medaille door EcoVadis. Ik ga mij bezighouden met de ambitie van VAN AS om binnen MVO te blijven groeien en impact te maken op het milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en een duurzame inkoop. Mijn ultieme doel is om samen met VAN AS een gouden medaille te behalen.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met sporten, waaronder voetbal en padel en leuke activiteiten ondernemen met mijn vriendin, vrienden en familie.

Met veel plezier en motivatie ga ik de komende periode tegemoet!

#afstudeerstage #VANAS #duurzaamheid #MVO #stagiair #opnaargoud #EcoVadis