Chat with us, powered by LiveChat

Handvatdozen

Bedrukte handvatdoos

Handvatdozen zijn zeer geschikt voor een attentie of mailing aan werknemers of relaties. Bekijk hier de diverse standaard formaten die wij aanbieden en ontvang vervolgens de werktekening om de dozen te voorzien van een eigen design. Heb je specifieke wensen rondom een handvatdoos, laat het ons gerust weten. Ons ontwerpteam werkt graag een nieuw ontwerp voor je uit of helpt bij het design van het doosje.

Voordelen handvatdozen
  • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
  • Geheel bedrukt in eigen design
  • Vanaf oplage 10 exemplaren beschikbaar
  • Sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
  • Handig op te zetten
  • Handige sluiting
Toepassingen handvatdozen

Handvatdozen zijn zeer geschikt voor verpakken van kleine producten zoals relatiegeschenken, promotiematerialen, cosmetica artikelen, verzorgingsproducten, sieraden, chocolade, tabaksproducten, speelgoed en sample materialen.

Drukkerij verpakkingen

Drukkerij voor het bedrukken van verpakkingen

VAN AS heeft een eigen drukkerij waar verpakkingen op maat kunnen worden bedrukt. Als kleren de man maken, maken verpakkingen het product – iets wat we in onze drukkerij maar al te goed snappen. Met een goede verpakking verzendt u uw product veilig én creëert u extra merkbeleving. Verzend uw producten daarom met verpakkingsmateriaal van VAN AS! Op deze pagina vindt u alle informatie over het laten bedrukken van verpakkingen in onze drukkerij en verpakkingsmateriaal met uw eigen logo.

Een drukkerij voor het op maat bedrukken van verpakkingen

Je bestelt verpakkingen en verpakkingsmateriaal van onze drukkerij al in kleine oplages, voor een aantrekkelijke prijs. Dus ook als je weinig pakketjes verstuurt, is het mogelijk om je verpakkingsmateriaal te personaliseren. Ook hoge oplages behoren zeker tot de mogelijkheden. We bieden diverse standaardontwerpen aan binnen de verpakkingslijn. Heb jij specifieke wensen? Laat het ons weten, dan ontwerpen we graag een verpakking op maat.

Verpakkingsmateriaal voor webshops

Goed verpakkingsmateriaal is een must voor een webshop. Webshops verzenden namelijk alle bestellingen per pakket. Laat het pakket voor jou werken en laat daarom je verpakkingen bedrukken door onze drukkerij! Het product spreekt en valt op met een verpakking voorzien van je eigen logo en in de kleuren van uw huisstijl. Natuurlijk draait niet alles om uiterlijk. Je wilt jouw klanten ook een onbeschadigd product leveren, in een representatieve verpakking. De stevige verpakkingen van onze drukkerij houdt je product heel en bezorgt je klant een fijne uitpakervaring.

Tip: wil jij jouw klanten de beste uitpakervaring geven die mogelijk is? Voeg een persoonlijk bedankje toe aan je verzendverpakking! Denk bijvoorbeeld aan een handgeschreven kaartje of stickers met je logo of bedrijfsnaam.

Productverpakkingen

Verpak je producten in stijl met productverpakkingen. In de categorie productverpakkingen heb je bij onze drukkerij de keuze uit drie verschillende verpakkingen: handvatdozen, cadeauverpakkingen en klepdozen. Bedrukt met jouw ontwerp is het doosje dé professionele verpakking voor je product. Ideaal voor het verpakken van je product of leuke relatiegeschenken. Geef je product de ultieme finishing touch en doe er een mooie productverpakking omheen!

Verzendverpakkingen

Ook onderweg moet je verpakking veilig en stijlvol zijn. Verzend je producten daarom veilig en gepersonaliseerd met bedrukte verzendverpakkingen. In de categorie verzendverpakkingen maken we onderscheid tussen twee verschillende producten: brievenbusdozen en klepdozen. De brievenbusdozen bestel je voor al je verzendingen die via de brievenbus op de deurmatten van jouw klanten belanden. Met passende verpakkingen, ontwikkeld in onze drukkerij, maak je van de uitpakervaring van jouw klant een prettige belevenis die hij of zij direct associeert met je merk.

Cadeauverpakkingen

De mogelijkheden voor een leuk en origineel relatiegeschenk zijn eindeloos. Maar een geschenk is pas een geschenk met een mooie cadeauverpakking eromheen. De bedrukking van de verpakkingen bepaal jij, de rest doen wij in onze drukkerij!

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Maatwerk, innovatie en creativiteit: dat is waar ons team voor staat. Wil je onze drukkerij inschakelen voor het ontwerpen en produceren van kwalitatief hoogwaardige, stevige en originele verpakkingen voor jouw producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Je kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam. Wij vertellen je bovendien graag meer over de andere mogelijkheden die wij op het gebied van drukwerk bieden, zoals de bedrukking van re-boards en abricampagnes