Q460 bureaulegger

bureaulegger

Een bureaukalender kan ook geleverd worden in de vorm van een bureaulegger, de Q460. We leveren deze in een standaard maat van 40 x 60 cm met 25 of 50 vel 80 grams wit papier. De belijming aan de onderzijde is praktisch en voorkomt ezelsoren. Je bent volledig vrij in de vormgeving.

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties.

Q414 bureaukalender

bureaukalenders zakelijk

Een kleine handige bureaukalender van 14 x 14 cm. Hij is leverbaar in een 13-bladige éénmaands uitvoering of een tweemaands uitvoering die uit 7 bladen bestaat. De maandvellen van deze bureaukalender kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. De kartonnen standaard is onbedrukt, maar kan desgewenst bedrukt geleverd worden. De kalenders worden per stuk in krimpfolie verpakt.

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties voor bureaukalenders.

Q400 bureaukalender

kalender 2019

De Q400 bureaukalender heeft een liggend formaat en meet 21,5 bij 16 cm. Hij is leverbaar in een 13-bladige éénmaands uitvoering of een tweemaands uitvoering die uit 7 bladen bestaat. De maandvellen van deze bureaukalender kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. De kartonnen standaard is onbedrukt, maar kan desgewenst bedrukt geleverd worden. De kalenders worden per stuk in krimpfolie verpakt.

Via onze speciale kalendersite Quartas, vindt je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties van bureaukalenders.