Kunststoffen

POS in winkelwagen Lidl

VAN AS is een drukkerij die onderscheidend wil zijn binnen de grafische industrie. Niet alleen door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau maar ook in haar aanbod van grafische producten. Vanuit deze visie hebben wij o.a. ervaren dat de point-of-sale markt zeer kansrijk voor ons is. Om het aanbod in deze markt te vergroten, heeft VAN AS gekozen om de Heidelberg Compact-UV pers (Low Energy) aan te schaffen. Deze pers biedt ons de mogelijkheid om een breder scala zelfklevend en kunststof materiaal te bedrukken. Je kunt hierbij denken aan: Polypropyleen, PVC en Polystyreen. Hierin zijn ook diverse gerecyclede materialen beschikbaar.

Het grote voordeel is dat VAN AS vanaf nu tot 1,0 mm kunststof kan bedrukken in offset kwaliteit maar ook in een sublima raster (240lpi). Er is sprake van een korte insteltijd en weinig inschiet, hierdoor kunnen lagere oplages ook direct interessant zijn. Daarnaast beschikken ze ook over de offset kwaliteit!

VAN AS gelooft in duurzaam ondernemen. Daarom hanteren wij een uitgebreide gescheiden afvalstroom, zodat de kunststof materialen gerecycled worden. Daarnaast bieden wij onze klanten ook een Kunststof Recycle Service. Dit houdt in dat na het gebruik van de kunststof materialen wij de mogelijkheid bieden de materialen te komen ophalen en te zorgen dat deze in onze gescheiden afvalstroom op de juiste manier worden verwerkt zodat deze recycled worden. Interesse in deze service? Neem gerust contact met ons op.

 

Flyers & Leaflets

Je wilt natuurlijk dat jouw flyers een goede indruk maken bij je klanten of prospects, daarom laat jij jouw flyers digitaal of in offset drukken door VAN AS! Wij hebben alle mogelijkheden in huis om tot een professioneel en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen. Van ontwerp tot drukwerk; je kunt het met een gerust hart aan ons over laten.

Uiteraard is het ook mogelijk om zowel hoge als lage oplages te laten drukken. Zo krijg je precies wat jij wilt.

Posters

Trek de aandacht! Dit kun je doen door gebruik te maken van zorgvuldig, ontworpen posters, gedrukt op papier en ook nog eens van een uitstekende kwaliteit! Jouw product of dienst zal er nog meer uit springen als je jouw posters digitaal of in offset laat drukken. Dit kun je laten doen door VAN AS.

Wanneer je de posters laat drukken, dan kunt je er voor kiezen om hiervoor FSC®-papier te gebruiken. Wij zijn sinds 2005 FSC®-gecertificeerd, wat wil zeggen dat ons FSC®-papier afkomstig is uit zorgvuldig, beheerde bossen. Deze bossen worden regelmatig aangeplant. Maar uiteraard behoort ook het drukken van posters op een bepaald soort kunststof tot de mogelijkheden. Geef ons aan waarvoor de posters worden ingezet en wij kunnen je adviseren in het juiste materiaal!

Folders

Een korte, bondige introductie van je product of dienst. Maar wel eentje die indruk maakt. VAN AS is onder meer gespecialiseerd in folders maken en kan zowel het ontwerp verzorgen, als het drukwerk. Zowel offset als digitaal, in hoge en lage oplages.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om naast het drukken van de folder ook de folder online te laten zien op bijvoorbeeld jouw website. Meer informatie vindt je hierover bij online brochure.

Brochures

Geen betere reclame dan een eigen brochure! Hierin kun je jouw diensten of producten in full colour presenteren. je eigen brochure maken doe je, natuurlijk, met de hulp van VAN AS! Wij zijn gespecialiseerd in reclame ontwerp. Daarnaast bieden wij alle faciliteiten om jouw brochures en magazines van begin tot eind te produceren: van ontwerp tot drukwerk. We bieden daarbij de mogelijkheid om je brochure ook online uit te brengen. Op deze manier kun je de online brochure ook op jouw website plaatsen.