Kunststoffen

POS in winkelwagen Lidl

Wil je kunststof laten bedrukken? VAN AS is een drukkerij die onderscheidend wil zijn binnen de grafische industrie. Niet alleen door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau maar ook in ons aanbod van grafische producten in kleinere, specialistische marktsegmenten. Wij zijn de partij voor het bedrukken van (gerecycled) kunststof.

Kunststof laten bedrukken tot 1,0 mm in offset

Vanuit onze missie en visie hebben wij ons altijd willen onderscheiden met nieuwe en innovatie producten. Voornamelijk in de markt voor Point-of-Sale materialen door middel van de producten Static Paper en Stick ’n Glide.

De markt voor Point-of-Sale materialen ervaren wij als zeer kansrijk. Om ons aanbod en positie in deze markt te verbeteren is besloten tot de aanschaf van een Heidelberg Compact-UV pers (LOW Energy). Deze pers bied ons de mogelijkheid een breder scala kunststof en zelfklevend materiaal te bedrukken. Denk hierbij aan (recycled) Polypropyleen, PVC en Polystyreen.

Kies voor ons als uw leverancier voor bedrukte kunststof

Het grote voordeel is dat wij tot 1,0 mm kunststof kunnen bedrukken in offset kwaliteit en in een sublima raster (240lpi). Er is sprake van een korte insteltijd en weinig inschiet, waardoor lagere oplages ook direct interessant kunnen zijn. En dat in een offset kwaliteit! Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)186-617722. Wij zijn tevens uw drukkerij voor verpakkingen.

 

Flyers & Leaflets

Je wilt natuurlijk een goede indruk maken bij je klanten of prospects, daarom laat jij jouw flyers digitaal of in offset drukken door VAN AS! Wij hebben alle mogelijkheden in huis om tot een professioneel en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen. Van ontwerp tot drukwerk; je kunt het met een gerust hart aan ons over laten.

Uiteraard is het mogelijk om zowel hoge als lage oplages te laten drukken. Zo krijg je precies wat jij wilt.

Posters

Trek de aandacht! Dit kun je doen door gebruik te maken van posters met een krachtig ontwerp, gedrukt op papier van een uitstekende kwaliteit! Jouw product of dienst zal er nog meer uit springen als je jouw posters digitaal of in offset laat drukken. Dit kun je laten doen door VAN AS.

Wanneer je de posters laat drukken, dan kun je er voor kiezen om hiervoor FSC®-papier te gebruiken. Wij zijn sinds 2005 FSC®-gecertificeerd, wat wil zeggen dat ons FSC®-papier afkomstig is uit zorgvuldig, beheerde bossen. Deze bossen worden regelmatig aangeplant. Maar uiteraard behoort ook het drukken van posters op een bepaald soort kunststof tot de mogelijkheden. Geef ons aan waarvoor de posters worden ingezet en wij kunnen je adviseren in het juiste materiaal!

Folders

Een korte, bondige introductie van je product of dienst. Maar wel eentje die indruk maakt. VAN AS is onder meer gespecialiseerd in het maken van folders en kunnen wij zowel het ontwerp, als het drukwerk verzorgen. In offset of digitaal, in hoge en lage oplages.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om naast het fysiek drukken van de folder, de digitale folder online te laten zien op bijvoorbeeld jouw website.

Brochures

Geen betere reclame dan een eigen brochure! Hierin kun je jouw diensten of producten goed presenteren. Een eigen brochure maken doe je, natuurlijk, met de hulp van VAN AS! Wij hebben alles in huis om brochures/ magazines van begin tot eind te produceren: van ontwerp tot drukwerk. We bieden daarbij de mogelijkheid om je brochure ook online uit te brengen. Op deze manier kun je de online brochure makkelijk op jouw website plaatsen.