Q510 Notitieboek 85 x 125 mm

Dit kleine notitieboekje is uitermate geschikt om even in je borstzakje of achterzak mee te nemen, zodat je ten allen tijde een notitie kunt maken van opkomende ideeën, To Do’s of een reminder. Het grote voordeel is dat je dit niet meer in jouw hoofd hoeft te houden en op die manier kan blijven focussen op de lopende zaken. Het omslag kan worden voorzien van een eigen design. Het binnenwerk is verkrijgbaar in lijn of ruit.

Formaat 8,5 x 12,5 cm

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties.

Q501 Notitieboek A4

notebook

Dit formaat notitieboeken wordt op kantoren dagelijks gebruikt. Hoe eenvoudig is het om te zorgen dat juist jouw notitieboeken worden gebruikt door jouw relaties? Voor hen een mooi geschenk en voor jou de perfecte reclame. Zowel omslag als binnenwerk kan van eigen kleuren en design worden voorzien. Het binnenwerk is verkrijgbaar in lijn of ruit.

Formaat: A4 formaat (21 x 29,7 cm)

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties.

Q500 Notitieboek A5

notitieboek

Dit handzame formaat past altijd in een tas of map en kan dus makkelijk worden meegenomen voor een meeting, cursus of een andere bijeenkomst. Wanneer juist jouw notitieboeken worden gebruikt tijdens deze bijeenkomsten dan bereik je direct nieuwe potentiële klanten met deze eenvoudige promotie. Zowel omslag als binnenwerk kan in eigen kleuren en design worden uitgevoerd. Het binnenwerk is verkrijgbaar in lijn of ruit.

Formaat: A5 formaat (14,8 x 21 cm)

Bekijk onze speciale kalendersite Quartas voor het uitgebreide assortiment en specificaties.

Q460 bureaulegger

bureaulegger

Een bureaukalender kan ook geleverd worden in de vorm van een bureaulegger, de Q460. We leveren deze in een standaard maat van 40 x 60 cm met 25 of 50 vel 80 grams wit papier. De belijming aan de onderzijde is praktisch en voorkomt ezelsoren. Je bent volledig vrij in de vormgeving.

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties.

Q414 bureaukalender

bureaukalenders zakelijk

Een kleine handige bureaukalender van 14 x 14 cm. Hij is leverbaar in een 13-bladige éénmaands uitvoering of een tweemaands uitvoering die uit 7 bladen bestaat. De maandvellen van deze bureaukalender kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. De kartonnen standaard is onbedrukt, maar kan desgewenst bedrukt geleverd worden. De kalenders worden per stuk in krimpfolie verpakt.

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties voor bureaukalenders.

Q400 bureaukalender

kalender 2019

De Q400 bureaukalender heeft een liggend formaat en meet 21,5 bij 16 cm. Hij is leverbaar in een 13-bladige éénmaands uitvoering of een tweemaands uitvoering die uit 7 bladen bestaat. De maandvellen van deze bureaukalender kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in full colour bedrukt worden. De kartonnen standaard is onbedrukt, maar kan desgewenst bedrukt geleverd worden. De kalenders worden per stuk in krimpfolie verpakt.

Via onze speciale kalendersite Quartas, vindt je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties van bureaukalenders.

Specials

speciale kalender

VAN AS biedt een ruim assortiment standaard wandkalenders, bureaukalenders en notitieboeken. Wil je liever een aangepast ontwerp, of een heel andere kalender, bijvoorbeeld een thema kalender? Dan helpt VAN AS je natuurlijk ook graag verder. Wij kunnen je voorzien van advies over de vorm, het ontwerp en de materialen. Ook de afwerkmogelijkheden zijn divers en kunnen de uitstraling van een kalender weer helemaal veranderen.

Neem gerust contact met ons op om de speciale wensen te bespreken of bekijk onze speciale kalendersite Quartas.

Maandkalenders

Wandkalender

 

Dat goed in beeld zijn niet veel hoeft te kosten, bewijst de Q300. Deze maandkalender is een echte low budgetkalender: compact formaat, een overzichtelijk calendarium en veel extra schrijfruimte.

Bekijk het gehele assortiment kalenders op onze speciale kalendersite van Quartas.

 

Viermaandskalender

kalender 2021

In sommige branches is het belangrijk overzicht te houden over een langere periode. Als jij en jouw relaties in zo’n branche actief zijn, dan komt de viermaandskalender ongetwijfeld goed van pas. Deze praktische kalender heeft vier separate kalenderblokken, dus ook veel ruimte voor jouw reclame. Voor een helder overzicht van een nog langere periode kunnen we deze kalender ook leveren in een vijfmaands (Q105) en zelfs zesmaands (Q106) uitvoering.

Bekijk het gehele assortiment viermaandskalenders op onze speciale kalendersite van Quartas.

Driemaandskalender

kalenders 2019

De driemaandskalenders zijn een zeer effectief promotiemiddel. De combinatie van een overzichtelijk cijferkalender die je klant een jaar lang dagelijks gebruikt en de vele ruimte voor reclame op de wandkalender maken deze kalenders uniek.

Kies bijvoorbeeld voor de zeer overzichtelijke Q100-serie met losse kalenderblokken en natuurlijk de praktische datumaanwijzer. Houdt je het liever eenvoudig? Kies dan voor de budgetvriendelijke Q200-serie: handzaam en portovriendelijk te verzenden als busstuk onder 250 gram.

Bekijk het gehele assortiment driemaandskalenders op onze speciale kalendersite van Quartas.