Chat with us, powered by LiveChat

Flessenlabels

Als je op zoek bent naar écht effectief point-of-sale-materiaal, dan zijn flessenlabels een perfecte keuze. Want er is toch geen lucratievere manier om een boodschap over te brengen dan op het product zelf? De flessenlabels zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. VAN AS denkt graag met je mee.

Flessenlabels in verschillende materialen verkrijgbaar

De flessenlabels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, namelijk karton, polypropyleen en 3D-paper. Wij adviseren je graag over de beste materiaalkeuze voor jouw promotieproducten. Heb je speciale wensen, zoals een bepaalde print of boodschap die op het label moet worden gedrukt? Een samenwerking met ons levert altijd creatieve en innovatieve oplossingen op. Ook als je voor de productie van andere soorten labels inschakelt, zoals hangtags, reken je op perfecte eindresultaten. Jouw wens is onze uitdaging!

Vraag naar de mogelijkheden

Effectief point-of-sale-materiaal is onmisbaar als je de promotie van jouw producten of acties succesvol wilt laten verlopen. De keuze voor flessenlabels is in dit geval zeer aan te raden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier op de contactpagina. We vertellen je dan graag meer. Je kunt via deze contactmogelijkheden ook een vrijblijvende offerte aanvragen, een aanvraag voor samples voor flessenlabels doen of een afspraak maken bij een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam.

Hangtags

Hangtags zijn bedrukte labels voor bijvoorbeeld fashion, sportswear, gadgets, schoenen en cadeauverpakkingen. Bij VAN AS kunnen we hangtags in verschillende uitvoeringen voor je produceren, zoals in een rechthoekige of speciale vorm. Ook qua materiaal is er van alles mogelijk. Ontdek hoe wij je van dienst kunnen zijn!

Hangtags volledig naar jouw wens

Hangtags maken merk-, bedrijfs- of productnamen direct zichtbaar en geven de klant in sommige gevallen ook meer informatie over het product. De juiste hangtags kunnen voor de verkoop van jouw product daarom zeer waardevol zijn. Als specialist in point-of-sale-materiaal denken wij met je mee over de meest effectieve labels voor je. We houden daarbij altijd rekening met jouw wensen en eisen. Maak bijvoorbeeld keuze uit labels van karton, polypropyleen of 3D-paper. Wil je daarnaast ook andere soorten labels als point-of-sale-materiaal gebruiken, zoals flessenlabels? Ook daarvoor zit je bij ons goed!

Laat ons weten hoe wij je van dienst kunnen zijn

Als expert in point-of-sale-promotiemateriaal ben je bij VAN AS op de juiste plek voor kwalitatief hoogwaardige hangtags. Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn door telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0)186-617722 of door het contactformulier in te vullen. Wil je bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of samples van de labels ontvangen? Of wil je de mogelijkheden bespreken in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam? Ook als je interesse heeft in andere point-of-sale-producten die wij ontwikkelen, zoals bedrukte brievenbusdozen, toonbankmatten of klepdozen, staan we voor je klaar. Wij helpen je met plezier!

Deurhangers

Deurhangers  zijn zeer geschikt als ludiek reclamedrager; hang ze bijvoorbeeld aan een fiets of auto en je zult zien dat jouw boodschap opvalt en wordt gelezen. De deurhangers zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar.

Lees meer