Flessenlabels

Er is toch geen lucratievere manier om een boodschap over te brengen dan op het product zelf? De flessenlabels zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. Beschikbare materialen: Karton / Polypropyleen / 3D paper

Hangtags

Hangtags zijn bedrukte labels voor bijvoorbeeld fashion, sportswear, gadgets, schoenen en cadeauverpakkingen. Bij VAN AS kunnen we hangtags in verschillende uitvoeringen voor je produceren, zoals in een rechthoekige of speciale vorm. Ook qua materiaal is er van alles mogelijk. Ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

Hangtags volledig naar uw wens

Hangtags maken merk-, bedrijfs- of productnamen direct zichtbaar en geven de klant in sommige gevallen ook meer informatie over het product. De juiste hangtags kunnen voor de verkoop van jouw product daarom zeer waardevol zijn. Als specialist in point-of-sale-materiaal denken wij met je mee over de meest effectieve labels voor jou. We houden daarbij altijd rekening met jouw wensen en eisen. Maak bijvoorbeeld keuze uit hangtags van karton, polypropyleen of 3D-paper. Wil je daarnaast ook andere soorten labels als point-of-sale-materiaal gebruiken, zoals flessenlabels? Ook daarvoor zit je bij ons goed!

Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn

Als expert in point-of-sale-promotiemateriaal ben je bij VAN AS op de juiste plek voor kwalitatief hoogwaardige hangtags. Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn door telefonisch contact met ons op te nemen via +31 (0)186-617722 of door het contactformulier in te vullen. Wil je bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of samples van de hangtags ontvangen? Dan staan we voor je klaar. Ook als je interesse hebt in andere point-of-sale-producten die wij ontwikkelen, zoals bedrukte brievenbusdozen, toonbankmatten of klepdozen, staan we voor je klaar. Wij helpen je met plezier!

Deurhangers

Deurhangers zijn zeer geschikt als ludiek reclamedrager; hang ze bijvoorbeeld aan een fiets of auto en je zult zien dat jouw boodschap opvalt en wordt gelezen. De deurhangers zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar.

Lees meer