Q510 Notitieboek 85 x 125 mm

Dit kleine notitieboekje is uitermate geschikt om even in je borstzakje of achterzak mee te nemen, zodat je ten allen tijde een notitie kunt maken van opkomende ideeën, To Do’s of een reminder. Het grote voordeel is dat je dit niet meer in jouw hoofd hoeft te houden en op die manier kan blijven focussen op de lopende zaken. Het omslag kan worden voorzien van een eigen design. Het binnenwerk is verkrijgbaar in lijn of ruit.

Formaat 8,5 x 12,5 cm

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties.

Q501 Notitieboek A4

notebook

Dit formaat notitieboeken wordt op kantoren dagelijks gebruikt. Hoe eenvoudig is het om te zorgen dat juist jouw notitieboeken worden gebruikt door jouw relaties? Voor hen een mooi geschenk en voor jou de perfecte reclame. Zowel omslag als binnenwerk kan van eigen kleuren en design worden voorzien. Het binnenwerk is verkrijgbaar in lijn of ruit.

Formaat: A4 formaat (21 x 29,7 cm)

Via onze speciale kalendersite Quartas, vind je het uitgebreide assortiment en de daarbij horende specificaties.

Q500 Notitieboek A5

notitieboek

Dit handzame formaat past altijd in een tas of map en kan dus makkelijk worden meegenomen voor een meeting, cursus of een andere bijeenkomst. Wanneer juist jouw notitieboeken worden gebruikt tijdens deze bijeenkomsten dan bereik je direct nieuwe potentiële klanten met deze eenvoudige promotie. Zowel omslag als binnenwerk kan in eigen kleuren en design worden uitgevoerd. Het binnenwerk is verkrijgbaar in lijn of ruit.

Formaat: A5 formaat (14,8 x 21 cm)

Bekijk onze speciale kalendersite Quartas voor het uitgebreide assortiment en specificaties.