Stick ’n Glide

Een display die niet wegwaait of omvalt? Dat is de Stick ’n Glide.

Een originele en innovatieve display (gepatenteerd) die kan worden gebruikt als tafelstaander of toonbankdisplay. Het heeft een klevend effect – zonder lijm – op alle gladde oppervlakten, is gemakkelijk te verplaatsen en te installeren en zal niet omvallen of wegwaaien. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. En uiteraard in zijn geheel aan te passen naar jouw wensen…..
Be creative!

De voordelen op een rijtje:

–    Eenvoudig te verplaatsen
–    Blijft ‘plakken’ zonder lijm
–    Regen- en windresistant
–    Kleurvast
–    Recycleerbaar

Schapstopper

POS schapoplossing

Een schapstopper op de plaats van verkoop geeft uw te promoten producten een extra steuntje in de rug. De klant ziet van ver waar uw producten zich in het schap bevinden. Door er bovendien voor te zorgen dat de schapstopper een opvallende uitstraling heeft, springt uw product of campagne er écht bovenuit. VAN AS helpt u graag aan creatieve en innovatieve schapstoppers voor de instore promotie van uw producten of acties.

Producten promoten met behulp van een schapstopper of clipstrip

VAN AS heeft door de jaren heen diverse schapstoppers en schapoplossingen ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn de kunststof wobbler, de dubbele schapstopper, de schapstroken en diverse grote schapoplossingen op kunststof en karton. Daarnaast ontwikkelen wij verschillende clipstrips voor aan schappen. Clipstrips bieden de mogelijkheid om uw producten ook buiten het schap te presenteren. We ontwikkelen de clipstrip op het formaat van uw product. U plaatst de producten dan onder elkaar in de clipstrip. De clipstrip hangt u vervolgens aan het schap, zodat uw producten voor het schap worden gepresenteerd en heel gemakkelijk door de consument kunnen worden meegenomen.

Voordelen van een schapstopper

 • Zorgt ervoor dat uw product in het schap eruit springt
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
 • Diverse ophangsystemen mogelijk
 • Uw producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Vraag meer informatie bij ons aan

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van de ontwikkeling van een schapstopper? Neem telefonisch contact op met onze specialisten via +31 (0)186-617722 en ontdek de mogelijkheden van onze point-of-sale-producten! U kunt ook een afspraak met ons inplannen in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Of vraag vrijblijvend aan aantal samples schapstoppers aan; zo krijgt u direct inzicht in de POS-producten die wij kunnen leveren.

Schapstroken

Schapstroken of schapkaarten zijn hét geschikte point-of-sale-materiaal waarmee u een bepaald product in de schappen onder de aandacht brengt. Het maakt van uw product de perfecte eyecatcher op ooghoogte en zorgt ervoor dat de actie er direct uitspringt. We bedrukken de stroken full color op meerdere materialen. Natuurlijk produceren we de stroken precies op maat, zodat ze perfect in de schappen passen.

De voordelen van schapstroken of schapkaarten

Schapstroken brengen veel voordelen met zich mee wat betreft de instore promotie van uw product of actie. Naast dat de stroken ervoor zorgen dat uw product of actie eruit springt in het schap, profiteert u ook van het volgende:

 • De schapstroken zijn eenvoudig aan te brengen
 • Er zijn diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
 • Er zijn diverse ophangsystemen mogelijk
 • De producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Combineer de schapstroken met bijvoorbeeld schapstoppers en plafondhangers en uw instore promotie staat als een huis!

Neem nu contact met ons op

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Wij bieden creatieve en innovatieve oplossingen aan en kunnen productie én design intern oppakken. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel naar +31 (0)186-617722 en/of maak een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. U kunt ook vrijblijvend aan aantal samples schapstroken of een offerte bij ons aanvragen.

Wobblers

wobblers kunststof

Wobblers vormen een goedkope manier om uw product onder de aandacht van uw klanten te brengen. De wobbler kan direct bij uw product in de schappen worden geplaatst en vestigt daardoor extra aandacht op uw product. VAN AS heeft een eigen model ontwikkeld, namelijk een kunststof wobbler uit één geheel. Hierdoor is een aparte wiebelaar overbodig. De kunststof wobblers zijn verkrijgbaar in wit of transparant en in elke vorm die u maar wenst. U plakt de wobbler met non-permanente tape in de schappen. Prefereert u toch de standaard wobbler (karton met aparte wiebelaar)? Ook dan zijn wij u uiteraard van dienst.

Voordelen van wobblers

Wobblers brengen vele voordelen met zich mee en zijn daardoor een ideale vorm van point-of-sale. Dankzij een wobbler is de actie namelijk direct zichtbaar bij het product. Bovendien is dit promotiemateriaal:

 • Vriendelijk geprijsd
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Plano in envelop te versturen

Wij leveren de wobblers tot slot geheel op maat. Als experts in point-of-sale-materiaal luisteren we naar uw wensen en vertalen dit naar creatieve en innovatieve oplossingen. We denken dan ook écht met u mee als het gaat om POS-materiaal!

Vraag meer informatie aan

Heeft u vragen over wobblers? Wij beantwoorden ze graag. Bel in dat geval naar +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien u dat wenst, stellen we een vrijblijvende offerte op, sturen we samples van de wobblers naar u toe of maakt u een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Ontdek ook de andere soorten point-of-sale-producten die wij voor u kunnen ontwerpen en produceren, zoals toonbankmatten, schapstroken of tafelstaanders. We geven u hierover graag meer informatie. Voor instore communicatie en promotie zit u bij ons helemaal goed!

Toonbankmatten

toonbankmat

Toonbankmatten of betaalmatten zijn hét geschikte promotionele item om een lege plaats op de toonbank op te vullen. Hierin zijn verschillende materialen mogelijk, waaronder materialen die gemakkelijk aan te brengen zijn en die u zonder problemen weer kunt verwijderen. Ontdek wat wij als specialist in point-of-sale-materiaal voor u kunnen betekenen op het gebied van toonbankmatten!

Toonbankmatten afgestemd op uw wensen

VAN AS produceert toonbankmatten volledig op maat. Wij denken écht met u mee en komen zo keer op keer tot creatieve en innovatieve oplossingen. U maakt bij de ontwikkeling van uw toonbankmat keuze uit een van de beschikbare materialen, namelijk polypropyleen, 3D-paper, Easy Cling of Smart Tack. Dit zijn stuk voor stuk sterke materialen van hoogwaardige kwaliteit, die zeer lang meegaan. Wilt u meer point-of-sale-materiaal op uw toonbank plaatsen? Combineer de toonbankmatten dan met toonbankdisplays, die wij ook volledig op maat kunnen ontwikkelen.

Vraag om een offerte of samples

VAN AS is dé expert op het gebied van instore POS-materialen. Voor toonbankmatten van topkwaliteit, die volledig voldoen aan uw wensen en eisen, bent u bij ons dan ook op de juiste plek. Laat ons een offerte voor u opstellen of samples naar u toesturen en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)186-617722 of het contactformulier in te vullen. Bespreekt u de mogelijkheden liever in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam? Maak dan een afspraak!

Kubussen

kubussen

Bedrukte kubussen bieden veel ruimte voor communicatie en zijn daarom populair binnen de point-of-sale-materialen bij groothandel en leverancier VAN AS. De kubussen kunnen op een speelse manier op de winkelvloer worden geplaatst, aan het plafond worden gehangen of tijdens beurzen en presentaties worden gebruikt. Op deze manier legt u op een nette en originele manier nét even extra aandacht op uw campagne en/of product. De bedrukte kubussen zijn bovendien gemakkelijk op te zetten, op elkaar te plaatsen of op te hangen en na gebruik weer net zo eenvoudig te verwijderen. Ze worden plano geleverd en kunnen in diverse kleuren, maten en oplages worden geproduceerd. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met u mee!

De vele voordelen van bedrukte kubussen als point-of-sale-materiaal

Bedrukte kubussen van ons als groothandel en leverancier zijn erg populair point-of-sale-materiaal en dat is niet verwonderlijk als u de vele voordelen ervan opgesomd ziet:

 • Opvouwbaar
 • Eenvoudig op te zetten
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Diverse formaten
 • Plano verpakt of per stuk verpakt
 • Grote en kleine oplages

VAN AS levert u als groothandel en leverancier bovendien het voordeel dat u bedrukte kubussen op maat ontvangt. Wij denken écht met u mee en komen altijd met creatieve en innovatieve oplossingen voor kubussen en andere materialen. Wij zijn uw expert in het bedrukken van kunststof.

Kies voor een betrouwbare partner in point-of-sale-materiaal

Wij doen wat wij beloven en dat maakt ons een betrouwbare partner in de ontwikkeling van uw point-of-sale-materiaal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft bedrukte kubussen of andere promotieproducten van ons als uw groothandel en leverancier, zoals toonbankmatten, wobblers of schapstroken? Of wilt u vrijblijvend een samplepakket aanvragen? Wij helpen u graag. U bereikt ons snel en gemakkelijk via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Via deze contactmogelijkheden maakt u ook, indien u dat wenst, een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland (dicht bij Rotterdam) of Amsterdam. Daar bekijkt u voorbeelden van kubussen.

Plafondhangers

Plafondhangers zijn een eenvoudige en lucratieve manier om een actie of campagne in de winkel kenbaar te maken. De plafondhangers worden voorzien van gaatjes en ophangoogjes. Heb je speciale wensen rondom het ophangsysteem? Geen probleem!

Lees meer

Tafelstaanders

Tafelstaanders zijn leuke eyecatchers die in verschillende vormen verkrijgbaar zijn. De staanders worden zeer vaak in de horeca gebruikt, bijvoorbeeld om acties aan te kondigen, de suggesties van de maand te tonen of om op een andere manier reclame te maken. Omdat u keuze heeft uit verschillende bestaande vormen, heeft u de gelegenheid om op een efficiënte manier uw campagne tot uiting te brengen.

De vele mogelijkheden voor tafelstaanders

Vanwege het compacte formaat zijn tafelstaanders ideaal om op een toonbank, statafel of bar te plaatsen. U bepaalt zelf welke reclame-uiting of informatie op de tafelstaanders komt te staan. Laat uw horecagasten middels de staanders bijvoorbeeld kennismaken met een nieuw gerecht of drankje of geef uw winkelklanten meer informatie over een product dat uitgestald staat op de toonbank. De mogelijkheden van dit point-of-sale-materiaal zijn zeer uitgebreid! U kunt de staanders verkrijgen in verschillende materialen, namelijk karton, polypropyleen of pvc. Dit zijn stuk voor stuk stevige materialen van uitstekende kwaliteit. Wilt u uw ruimte, naast tafelstaanders, opvullen met andere POS-materialen? Bekijk dan ook de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van:

Schakel een specialist in POS-materiaal in

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak weten wij keer op keer innovatieve en creatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Kunnen wij u ook van dienst zijn? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en stel uw vragen of vraag samples of een offerte bij ons aan. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en in Amsterdam.