Stick ’n Glide

Een display die niet wegwaait of omvalt? Dat is de Stick ’n Glide.

Een originele en innovatieve display (gepatenteerd) die kan worden gebruikt als tafelstaander of toonbankdisplay. Het heeft een klevend effect – zonder lijm – op alle gladde oppervlakten, is gemakkelijk te verplaatsen en te installeren en zal niet omvallen of wegwaaien. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. En uiteraard in zijn geheel aan te passen naar jouw wensen…..
Be creative!

De voordelen op een rijtje:

–    Eenvoudig te verplaatsen
–    Blijft ‘plakken’ zonder lijm
–    Regen- en windresistant
–    Kleurvast
–    Recycleerbaar

Schapstoppers

POS schapoplossing

Een schapstopper op de plaats van verkoop geeft uw te promoten producten een extra steuntje in de rug. De klant ziet van ver waar de producten zich in het schap bevinden. Door er bovendien voor te zorgen dat de schapstopper een opvallende uitstraling heeft, springt jouw product of campagne er écht bovenuit. VAN AS helpt je graag aan creatieve en innovatieve schapstoppers voor de instore promotie van jouw producten of acties.

Producten promoten met behulp van een schapstopper of clipstrip

VAN AS heeft door de jaren heen diverse schapstoppers en schapoplossingen ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn de kunststof wobbler, de dubbele schapstopper, de schapstroken en diverse grote schapoplossingen op kunststof en karton. Daarnaast ontwikkelen wij verschillende clipstrips voor aan de schappen. Clipstrips bieden de mogelijkheid om jouw producten ook buiten het schap te presenteren. We ontwikkelen de clipstrip op het formaat van het product. De producten worden onder elkaar in de clipstrip geplaatst. De clipstrip hang je vervolgens aan het schap, zodat de producten voor het schap worden gepresenteerd en heel gemakkelijk door de consument kunnen worden meegenomen.

Voordelen van een schapstopper

 • Zorgt ervoor dat uw product in het schap eruit springt
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
 • Diverse ophangsystemen mogelijk
 • Uw producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Vraag meer informatie bij ons aan

Neem telefonisch contact op met onze specialisten via +31 (0)186-617722 en ontdek de mogelijkheden van onze point-of-sale-producten! Je kunt ook een afspraak met ons inplannen in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een aantal samples schapstoppers aan; zo krijg je direct inzicht in de POS-producten die wij kunnen leveren.

Schapstroken

Schapstroken of schapkaarten zijn hét geschikte point-of-sale-materiaal waarmee u een bepaald product in de schappen onder de aandacht brengt. Het maakt van uw product de perfecte eyecatcher op ooghoogte en zorgt ervoor dat de actie er direct uitspringt. We bedrukken de stroken full color op meerdere materialen. Natuurlijk produceren we de stroken precies op maat, zodat ze perfect in de schappen passen.

De voordelen van schapstroken of schapkaarten

Schapstroken brengen veel voordelen met zich mee wat betreft de instore promotie van het product of actie. Naast dat de stroken ervoor zorgen dat jouw product of actie eruit springt in het schap, profiteer je ook van het volgende:

 • De schapstroken zijn eenvoudig aan te brengen
 • Er zijn diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
 • Er zijn diverse ophangsystemen mogelijk
 • De producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Combineer de schapstroken met bijvoorbeeld schapstoppers en plafondhangers en de instore promotie staat als een huis!

Neem nu contact met ons op

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Wij bieden creatieve en innovatieve oplossingen aan en kunnen productie én design intern oppakken. Wilt je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel naar +31 (0)186-617722 en/of maak een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Vraag vrijblijvend een aantal samples schapstroken of een offerte bij ons aan.

Wobblers

wobblers kunststof

Wobblers vormen een goedkope manier om producten onder de aandacht van jouw klanten te brengen. De wobbler kan direct bij jouw product in de schappen worden geplaatst en vestigt daardoor extra aandacht op het product. VAN AS heeft een eigen model ontwikkeld, namelijk een kunststof wobbler uit één geheel. Hierdoor is een aparte wiebelaar overbodig. De kunststof wobblers zijn verkrijgbaar in wit of transparant en in elke vorm die je maar wenst. Je plakt de wobbler met non-permanente tape in de schappen. Prefereer je toch de standaard wobbler (karton met aparte wiebelaar)? Ook dan zijn wij je uiteraard van dienst.

Wat zijn de voordelen van wobblers?

Wobblers brengen vele voordelen met zich mee en zijn daardoor een ideale vorm van point-of-sale. Dankzij een wobbler is de actie namelijk direct zichtbaar bij het product. Bovendien is dit promotiemateriaal:

 • Vriendelijk geprijsd
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Plano in envelop te versturen

Wij leveren de wobblers geheel op maat. Als experts in point-of-sale-materiaal luisteren we naar jouw wensen en vertalen dit naar creatieve en innovatieve oplossingen. We denken met je mee als het gaat om POS-materiaal!

Vraag meer informatie aan

Heb je vragen over wobblers? Wij beantwoorden ze graag. Bel in dat geval naar +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien gewenst, stellen we een vrijblijvende offerte op, sturen we samples van de wobblers naar je toe of maak je eenvoudig een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Ontdek ook de andere soorten point-of-sale-producten die wij voor je kunnen ontwerpen en produceren, zoals toonbankmatten, schapstroken of tafelstaanders. We geven je hierover graag meer informatie. Voor instore communicatie zit je bij ons helemaal goed!

Toonbankmatten

toonbankmat

Toonbankmatten of betaalmatten zijn hét geschikte promotionele item om een lege plaats op de toonbank op te vullen. Hierin zijn verschillende materialen mogelijk, waaronder materialen die gemakkelijk aan te brengen zijn en die je zonder problemen weer kunt verwijderen. Ontdek wat wij als specialist in point-of-sale-materiaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van toonbankmatten!

Toonbankmatten afgestemd op jouw wensen

VAN AS produceert toonbankmatten volledig op maat. Wij denken met je mee en komen zo keer op keer tot creatieve en innovatieve oplossingen. Je maakt bij de ontwikkeling van de toonbankmat keuze uit een van de beschikbare materialen, namelijk polypropyleen, 3D-paper, Easy Cling of Smart Tack. Dit zijn stuk voor stuk sterke materialen van hoogwaardige kwaliteit, die zeer lang meegaan. Wil je meer point-of-sale-materiaal op jouw toonbank plaatsen? Combineer de toonbankmatten dan met toonbankdisplays, die wij ook volledig op maat kunnen ontwikkelen.

Vraag om een offerte of samples

VAN AS is dé expert op het gebied van instore POS-materialen. Voor toonbankmatten van topkwaliteit, die volledig voldoen aan jouw wensen en eisen, ben je bij ons dan ook op de juiste plek. Laat ons een offerte voor jou opstellen of samples naar je toesturen en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)186-617722 of het contactformulier in te vullen. Bespreek je de mogelijkheden liever in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam? Maak dan een afspraak!

Kubussen

kubussen

Bedrukte kubussen bieden veel ruimte voor communicatie en zijn daarom populair binnen de point-of-sale-materialen bij VAN AS. De kubussen kunnen op een speelse manier op de winkelvloer worden geplaatst, aan het plafond worden gehangen of tijdens beurzen en presentaties worden gebruikt. Op deze manier kan je op een nette en originele manier nét even extra aandacht op uw campagne en/of product leggen. De bedrukte kubussen zijn bovendien gemakkelijk op te zetten, op elkaar te plaatsen of op te hangen en na gebruik weer net zo eenvoudig te verwijderen. Ze worden plano geleverd en kunnen in diverse kleuren, maten en oplages worden geproduceerd. Heb je speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag mee!

Voordelen van bedrukte kubussen als point-of-sale-materiaal

Bedrukte kubussen zijn erg populair point-of-sale-materiaal. Hierbij diverse voordelen opgesomd.

 • Opvouwbaar
 • Eenvoudig op te zetten
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Diverse formaten
 • Plano verpakt of per stuk verpakt
 • Grote en kleine oplages
 • Materiaalkeuze; E-golf karton, honingraatkarton of (recycled) kunststof

VAN AS levert bovendien het voordeel dat je bedrukte kubussen op maat kan laten produceren. Wij denken met je mee en komen met creatieve en innovatieve oplossingen voor kubussen en andere materialen. Wij zijn de expert in het bedrukken van kunststof.

Kies voor een betrouwbare partner in point-of-sale-materiaal

Wij doen wat wij beloven en dat maakt ons een betrouwbare partner in de ontwikkeling van uw point-of-sale-materiaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft bedrukte kubussen of andere promotieproducten van zoals toonbankmatten of schapstroken? Of vraag vrijblijvend een samplespakket aan.

Plafondhangers

Plafondhangers zijn een eenvoudige en lucratieve manier om een actie of campagne in de winkel kenbaar te maken. De plafondhangers worden voorzien van gaatjes en ophangoogjes. Heb je speciale wensen rondom het ophangsysteem? Geen probleem!

Lees meer

Tafelstaanders

Tafelstaanders zijn leuke eyecatchers die in verschillende vormen verkrijgbaar zijn. De staanders worden zeer vaak in de horeca gebruikt, bijvoorbeeld om acties aan te kondigen, de suggesties van de maand te tonen of om op een andere manier reclame te maken. Omdat je keuze hebt uit verschillende bestaande vormen, heb je de gelegenheid om op een efficiënte manier jouw campagne tot uiting te brengen.

De vele mogelijkheden voor tafelstaanders

Vanwege het compacte formaat zijn tafelstaanders ideaal om op een toonbank, statafel of bar te plaatsen. Je bepaalt zelf welke reclame-uiting of informatie op de tafelstaanders komt te staan. Laat jouw horecagasten middels de staanders bijvoorbeeld kennismaken met een nieuw gerecht of drankje of geef jouw winkelklanten meer informatie over een product dat uitgestald staat op de toonbank. De mogelijkheden van dit point-of-sale-materiaal zijn zeer uitgebreid! Je kunt de staanders verkrijgen in verschillende materialen, namelijk karton, polypropyleen of pvc. Dit zijn stuk voor stuk stevige materialen van uitstekende kwaliteit. Wil je jouw ruimte, naast tafelstaanders, opvullen met andere POS-materialen? Bekijk dan ook de mogelijkheden die wij je bieden op het gebied van:

Schakel een specialist in POS-materiaal in

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak weten wij keer op keer innovatieve en creatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Kunnen wij jou ook van dienst zijn? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en stel jouw vragen, vraag samples en/of een offerte bij ons aan. Je kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en in Amsterdam.