Chat with us, powered by LiveChat

Schapstopper

POS schapoplossing

Een schapstopper op de plaats van verkoop geeft jouw te promoten producten een extra steuntje in de rug. De klant ziet van ver waar jouw producten zich in het schap bevinden. Door er bovendien voor te zorgen dat de schapstopper een opvallende uitstraling heeft, springt jouw product en/of campagne er écht bovenuit. VAN AS helpt je graag aan creatieve en innovatieve schapstoppers voor de instore promotie van jouw producten of acties.

Producten promoten met behulp van een schapstopper of clipstrip

VAN AS heeft door de jaren heen diverse schapstoppers en schapoplossingen ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn de kunststof wobbler, de dubbele schapstopper, de schapstroken en diverse grote schapoplossingen op kunststof en karton. Daarnaast ontwikkelen wij verschillende clipstrips voor aan schappen. Clipstrips bieden de mogelijkheid om jouw producten ook buiten het schap te presenteren. We ontwikkelen de clipstrip op het formaat van jouw product. Je plaatst de producten dan onder elkaar in de clipstrip. De clipstrip hang je vervolgens aan het schap, zodat jouw producten voor het schap worden gepresenteerd en heel gemakkelijk door de consument kunnen worden meegenomen.

Voordelen van een schapstopper

 • Zorgt ervoor dat jouw product in het schap eruit springt
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
 • Diverse ophangsystemen mogelijk
 • Jouw producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Vraag meer informatie bij ons aan

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van de ontwikkeling van een schapstopper? Neem telefonisch contact op met onze specialisten via +31 (0)186-617722 en ontdek de mogelijkheden van onze point-of-sale-producten! Je kunt ook een afspraak met ons inplannen in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Of vraag vrijblijvend aan aantal samples schapstoppers aan; zo krijg je direct inzicht in de producten die wij kunnen leveren.

Schapstroken

Schapstroken of schapkaarten zijn hét geschikte point-of-sale-materiaal waarmee je een bepaald product in de schappen onder de aandacht brengt. Het maakt van jouw product de perfecte eyecatcher op ooghoogte en zorgt ervoor dat de actie er direct uitspringt. We bedrukken de stroken full color op meerdere materialen. Natuurlijk produceren we de stroken precies op maat, zodat ze perfect in de schappen passen.

De voordelen van schapstroken of schapkaarten

Schapstroken brengen veel voordelen met zich mee wat betreft de instore promotie van jouw product of actie. Naast dat de stroken ervoor zorgen dat jouw product of actie eruit springt in het schap, profiteer je ook van het volgende:

 • De schapstroken zijn eenvoudig aan te brengen
 • Er zijn diverse materialen mogelijk (kunststof, karton)
 • Er zijn diverse ophangsystemen mogelijk
 • De producten kunnen ook buiten het schap worden gepresenteerd

Combineer de schapstroken met bijvoorbeeld schapstoppers en plafondhangers en jouw instore promotie staat als een huis!

Neem nu contact met ons op

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Wij bieden creatieve en innovatieve oplossingen aan en kunnen productie én design intern oppakken. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel naar +31 (0)186-617722 en/of maak een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Je kunt ook vrijblijvend aan aantal samples schapstroken of een offerte bij ons aanvragen.

Wobblers

wobblers kunststof

Een goedkope manier om jullie product onder de aandacht van jullie klanten te brengen, is door middel van wobblers. De wobbler kan direct bij jullie product in de schappen worden geplaatst en vestigt daardoor extra aandacht op jullie product. VAN AS heeft een eigen model ontwikkeld, namelijk een kunststof wobbler uit één geheel. Hierdoor is een aparte wiebelaar overbodig. De kunststof wobblers zijn verkrijgbaar in wit of transparant en in elke vorm die je maar wenst. Je plakt de wobbler met non-permanente tape in de schappen. Prefereer je toch de standaard wobbler (karton met aparte wiebelaar)? Ook dan zijn wij je uiteraard van dienst.

Voordelen van wobblers

Wobblers brengen vele voordelen met zich mee en zijn daardoor een ideale vorm van point-of-sale. Dankzij een wobbler is de actie namelijk direct zichtbaar bij het product. Bovendien is dit promotiemateriaal:

 • Vriendelijk geprijsd
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Plano in envelop te versturen

Wij leveren de wobblers tot slot geheel op maat. Als experts in point-of-sale-materiaal luisteren we naar je wensen en vertalen dit naar creatieve en innovatieve oplossingen. We denken dan ook écht met je mee!

Vraag meer informatie aan

Heb je vragen over wobblers? Wij beantwoorden ze graag. Bel in dit geval naar +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien je dat wenst, stellen we een vrijblijvende offerte op, sturen we samples van de wobblers naar je toe of maak je een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en Amsterdam. Ontdek ook de andere soorten point-of-sale-producten die wij voor je kunnen ontwerpen en produceren, zoals toonbankmatten, schapstroken of tafelstaanders. We geven je hierover graag meer informatie.

Toonbankmatten

toonbankmat

Toonbankmatten of betaalmatten zijn hét geschikte promotionele item om een lege plaats op de toonbank op te vullen. Hierin zijn verschillende materialen mogelijk, waaronder materialen die gemakkelijk aan te brengen zijn en die je zonder problemen weer kunt verwijderen. Ontdek wat wij als specialist in point-of-sale-materiaal voor je kunnen betekenen op het gebied van toonbankmatten!

Toonbankmatten afgestemd op jouw wensen

VAN AS produceert toonbankmatten volledig op maat. Wij denken écht met je mee en komen zo keer op keer tot creatieve en innovatieve oplossingen. Je maakt bij de ontwikkeling van jouw toonbankmat keuze uit een van de beschikbare materialen, namelijk polypropyleen, 3D-paper, Easy Cling of Smart Tack. Dit zijn stuk voor stuk sterke materialen van hoogwaardige kwaliteit, die zeer lang meegaan. Wil je meer point-of-sale-materiaal op jouw toonbank plaatsen? Combineer de toonbankmatten dan met toonbankdisplays, die wij ook volledig op maat kunnen ontwikkelen.

Vraag om een offerte of samples

VAN AS is dé expert op het gebied van instore POS-materialen. Voor toonbankmatten van topkwaliteit, die volledig voldoen aan jouw wensen en eisen, ben je bij ons dan ook op de juiste plek. Laat ons een offerte voor je opstellen of samples naar je toesturen en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)186-617722 of het contactformulier in te vullen. Bespreek je de mogelijkheden liever in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam? Maak dan een afspraak!

Kubussen

kubussen

Kubussen bieden veel ruimte voor communicatie en zijn daarom populair binnen de point-of-sale-materialen bij VAN AS. De kubussen kunnen op een speelse manier op de winkelvloer worden geplaatst, aan het plafond worden gehangen of tijdens beurzen en presentaties worden gebruikt. Op deze manier leg je op een nette en originele manier nét even extra aandacht op jouw campagne en/of product. De kubussen zijn bovendien gemakkelijk op te zetten, op elkaar te plaatsen of op te hangen en na gebruik weer net zo eenvoudig te verwijderen. Ze worden plano geleverd en kunnen in diverse kleuren, maten en oplages worden geproduceerd. Heb je speciale wensen? Laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met je mee!

De vele voordelen van kubussen als point-of-sale-materiaal

Kubussen zijn erg populair point-of-sale-materiaal en dat is niet verwonderlijk als u de vele voordelen ervan opgesomd ziet:

 • Opvouwbaar
 • Eenvoudig op te zetten
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Diverse formaten
 • Plano verpakt of per stuk verpakt
 • Grote en kleine oplages

VAN AS levert je bovendien het voordeel dat je kubussen op maat ontvangt. Wij denken écht met je mee en komen altijd met creatieve en innovatieve oplossingen.

Kies voor een betrouwbare partner in point-of-sale-materiaal

Wij doen wat wij beloven en dat maakt ons een betrouwbare partner in de ontwikkeling van jouw point-of-sale-materiaal. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft kubussen of andere promotieproducten, zoals toonbankmatten, wobblers of schapstroken? Of wil je vrijblijvend een samplepakket aanvragen? Wij helpen je graag. Je bereikt ons snel en gemakkelijk via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Via deze contactmogelijkheden maak je ook, indien je dat wenst, een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland (dicht bij Rotterdam) of Amsterdam.

Plafondhangers

Plafondhangers zijn een eenvoudige en lucratieve manier om een actie of campagne in de winkel kenbaar te maken. De plafondhangers worden voorzien van gaatjes en ophangoogjes. Heb je speciale wensen rondom het ophangsysteem? Geen probleem!

Lees meer

Tafelstaanders

Tafelstaanders zijn leuke eyecatchers die in verschillende vormen verkrijgbaar zijn. De staanders worden zeer vaak in de horeca gebruikt, bijvoorbeeld om acties aan te kondigen, de suggesties van de maand te tonen of om op een andere manier reclame te maken. Omdat je de keuze heeft uit verschillende bestaande vormen, heb je de gelegenheid om op een efficiënte manier jouw campagne tot uiting te brengen.

De vele mogelijkheden voor tafelstaanders

Vanwege het compacte formaat zijn tafelstaanders ideaal om op een toonbank, statafel of bar te plaatsen. Je bepaalt zelf welke reclame-uiting of informatie op de tafelstaanders komt te staan. Laat jouw horecagasten middels de staanders bijvoorbeeld kennismaken met een nieuw gerecht of drankje of geef jouw winkelklanten meer informatie over een product dat uitgestald staat op de toonbank. De mogelijkheden van dit point-of-sale-materiaal zijn zeer uitgebreid! Je kunt de staanders verkrijgen in verschillende materialen, namelijk karton, polypropyleen of pvc. Dit zijn stuk voor stuk stevige materialen van uitstekende kwaliteit. Wil jij jouw ruimte, naast tafelstaanders, opvullen met andere POS-materialen? Bekijk dan ook de mogelijkheden die wij je bieden op het gebied van:

Schakel een specialist in POS-materiaal in

VAN AS is dé specialist op het gebied van POS-materiaal. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak weten wij keer op keer innovatieve en creatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Kunnen wij jou ook van dienst zijn? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en stel jouw vragen of vraag samples of een offerte bij ons aan. Je kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, en in Amsterdam.