Sign board

kubus op re-board

Als specialist kan VAN AS een sign board voor u op maat ontwikkelen, bijvoorbeeld op re-board. Re-board is een zeer stevig honingraatkarton dat gemakkelijk van print kan worden voorzien. U kunt het materiaal heel eenvoudig in elkaar zetten, want het is zeer licht in gewicht. Hierdoor kunt u tegen een scherpe prijs de leukste POS-producten bedenken. Na gebruik kunt u een sign board van dit materiaal in de papierbak afvoeren, waardoor het materiaal gerecycled wordt.

De mogelijkheden van een sign board van honingraatkarton

Alle vormen en formaten zijn mogelijk bij een sign board van honingraatkarton. Denk bijvoorbeeld aan kubussen, displays, lifesize displays en etalagefiguren in alle soorten en maten. Het creatieve brein kan de vrije loop! Re-board wordt plano verpakt en is eenvoudig op te zetten. Een sign board van honingraatkarton is uitermate geschikt voor beurzen, evenementen en congressen.

Producten op re-board

Voordelen van re-board

 • Verkrijgbaar in diverse diktes (10 mm en 16 mm)
 • Milieuvriendelijk
 • Lage en hoge oplages mogelijk
 • Diverse vormen en maten mogelijk
 • Lichtgewicht
 • Waterafstotend
 • Eenvoudig op te zetten
 • Zeer geschikt voor verzending

Ontdek de mogelijkheden

Wat betreft een sign board op honingraatkarton is er van alles mogelijk. Welk drukwerk had u in gedachten? En weet u al wat voor soort product u zou willen? Laat het ons weten en we gaan aan de slag! Ons creatieve team denkt daarbij altijd graag met u mee. Bekijk ook een onze brochure met diverse beursproducten van honingraatkarton en doe alvast inspiratie op. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien gewenst kunt u ook een afspraak met ons maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of bij onze Print & Sign-locatie in Amsterdam.

Printbehang

wallpaper printbehang

Wallpaper printbehang is bedrukt behang. Het is bij uitstek geschikt voor bedrijven die vernieuwing en identiteit willen uitstralen naar klanten en bezoekers. Deze bedrijven kiezen voor een unieke inrichting van een entree, kantoor, winkel, wachtruimte of spreekruimte. De prints en dessins voor het printbehang zijn zelf te bepalen. Veel hotels en organisaties kiezen voor dit permanente en duurzame behang omdat het een onuitwisbare indruk maakt op bezoekers. Het printbehang gaat meer dan vijf jaar mee.

Wallpaper printbehang voor interieur

Wallpaper printbehang is een permanent promotie- of brandingmateriaal en brengt veel sfeer in het interieur. Onze ontwerper helpt met het vormgeven van het fotobehang, maar je kunt zelf ook een ontwerp aanleveren om te printen op Wallpaper. Een monteur brengt en plaatst vervolgens het printbehang op uw locatie. Doordat op een baan behang van 5 meter hoog geprint kan worden, komt het printbehang meestal uit een stuk. Ideaal voor lange wanden. Maar ook als het behang wordt geprint in meerdere banen sluiten zij door de deskundige montage naadloos op elkaar aan.


Printbehang bestellen

Wallpaper printbehang bestellen? Populaire toepassingen voor Wall Paper:

 • Gangpaden in hotels
 • Entree voor bezoekers
 • Fotobehang in kantoor of woonkamer
 • Achtergrond in studio (met bijv. sponsorlogo’s)

Wallpaper printbehang kan net als gewoon behang verlijmd worden op de muur en uit één stuk geprint en geplakt worden. Daardoor krijg je een strak resultaat zonder naden.


Voordelen Wallpaper Printbehang

 • Print foto’s en designs
 • Wallpaper uit een stuk
 • Inclusief montage
 • Gaat 5 jaar mee

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Of vraag vrijblijvend een samplepakket van Wallpaper printbehang aan.

Abri’s

VAN AS verzorgt het printen van Abri campagnes op speciaal Day en Night papier voor diverse media-exploitanten. De abri’s zijn zo de gehele dag en nacht goed leesbaar en opvallend.
Deze campagnes kunnen ook gepersonaliseerd worden uitgevoerd, bijvoorbeeld een campagne waarin de woonplaats wordt aangehaald.

Geveldoeken

Een geveldoek is de manier om invulling te geven aan jouw Out-of-Home campagne. Denk hierbij aan een building wrap of advertenties langs de openbare weg. Uiteraard kunnen er frames worden neergezet, zodat je eigenlijk op iedere plek waar je maar wilt een doek kan plaatsen. Daarnaast zijn verschillende materialen beschikbaar, waardoor de uiting altijd aan jouw wensen kan voldoen.

De gehele gevel kan worden ingemeten, de plaatsing van het frame en montage wordt voor je verzorgd. Wil je het doek weer laten verwijderen dan is demontage uiteraard ook geen probleem.