Gondeldoosjes

Bedrukte gondeldoosjes zijn ideaal om te gebruiken als (cadeau)verpakking voor bijvoorbeeld pennen, aanstekers of andere kleine goodies. Van As biedt gondeldoosjes aan in diverse formaten. Voor een persoonlijk tintje bedruk je de verpakking in een eigen design of geef je ons de opdracht een passend design voor jou te verzorgen. 

Brievenbusdozen kopen

bievenbusdoos_eigendesign

De brievenbusdozen die u bij VAN AS kunt kopen, zijn zeer geschikt als verzenddoos voor webshopartikelen of als verpakking voor attenties. Bekijk hier de diverse standaardformaten die wij aanbieden en ontvang vervolgens de werktekening om de dozen te voorzien van een eigen design. Heeft u specifieke wensen rondom de brievenbusdozen die u bij ons kunt kopen? Laat het ons dan weten. Ons creatieve team werkt graag een nieuw ontwerp voor u uit of helpt u bij de ontwikkeling van het design van de doos.

Profiteer van de volgende voordelen als u besluit brievenbusdozen bij ons te kopen

Het kopen van brievenbusdozen levert u vele voordelen op. Zeker als u deze laat bedrukken in de drukkerij van VAN AS in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam:

 • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
 • Geheel in eigen design bedrukt
 • Inlay ook mogelijk
 • Exemplaren zijn vanaf een oplage van 10 beschikbaar
 • Voldoen aan de wettelijke eisen van briefpost
 • Sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
 • Handig op te zetten
 • Handige sluiting

Toepassingen van brievenbusdozen

De brievenbusdozen die u bij ons kunt kopen, zijn zeer geschikt voor het verpakken en verzenden van kleine producten. Denk bijvoorbeeld aan promotiematerialen, cosmetica-artikelen, sieraden, chocolade, verzorgingsproducten, tabaksproducten, cadeaugeschenken en samplematerialen.

Profiteer van onze innovatieve en creatieve oplossingen

Als u kiest voor een samenwerking met ons team wanneer u brievenbusdozen besluit te kopen, dan rekent u op innovatieve en creatieve oplossingen. Wij denken écht met u mee; uw wensen staan bij ons centraal. Dat geldt niet alleen voor brievenbusdozen, maar ook voor klepdozen, cadeauverpakkingen, handvatdozen en al het andere soort point-of-sale-materiaal dat u bij ons kunt kopen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Vraag bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte of een samplepakket bij ons aan! Bezoek ook een van onze showrooms in Amsterdam of Oud-Beijerland, nabij Rotterdam.

Klepdozen

klepdoos bedrukken

Klepdozen zijn dozen met een scharnierend deksel. De dozen zijn zeer geschikt voor de verzending van producten uit een webshop of voor een attentie aan werknemers of relaties. Bekijk hier de diverse standaardformaten die wij aanbieden en ontvang vervolgens de werktekening, zodat de dozen kunnen worden voorzien van een eigen design. Heeft u specifieke wensen wat betreft klepdozen? Laat het ons gerust weten. Ons ontwerpteam werkt graag een nieuw ontwerp voor u uit of helpt u bij het design van het doosje.

De vele voordelen van klepdozen

Als u op zoek bent naar effectief point-of-sale-materiaal, dan zijn klepdozen een hele goede keuze. De dozen leveren namelijk de volgende voordelen op:

 • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
 • Geheel bedrukt in eigen design
 • Exemplaren zijn al beschikbaar bij een oplage van 10
 • Sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
 • Handig op te zetten
 • Scharniersluiting

Toepassingen van klepdozen

Klepdozen zijn zeer geschikt voor het verpakken en verzenden van producten zoals relatiegeschenken, promotiematerialen, cosmetica-artikelen, kledingstukken, verzorgingsproducten, sieraden, chocolade, tabaksproducten, speelgoed en samplematerialen. Wij kunnen de dozen in onze drukkerij naar uw wens bedrukken.

Ontdek meer bedrukte verzendverpakkingen

Wist u dat u bij ons terechtkunt voor meer soorten verzendverpakkingen? Denk bijvoorbeeld aan:

Schakel ons direct in

Het team van VAN AS staat klaar om u de meest innovatieve en creatieve oplossingen aan te bieden wat betreft klepdozen. Kwaliteit verliezen we daarbij nooit uit het oog. Schakel ons vandaag nog in via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en ontdek alle mogelijkheden! Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte of samples toe. We ontmoeten u bovendien graag tijdens een afspraak bij een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam.

Handvatdozen

Bedrukte handvatdoos

Handvatdozen zijn zeer geschikt voor een attentie of mailing aan werknemers of relaties. Bekijk hier de diverse standaard formaten die wij aanbieden en ontvang vervolgens de werktekening om de dozen te voorzien van een eigen design. Heb je specifieke wensen rondom een handvatdoos, laat het ons gerust weten. Ons ontwerpteam werkt graag een nieuw ontwerp voor je uit of helpt bij het design van het doosje.

Voordelen handvatdozen
 • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
 • Geheel bedrukt in eigen design
 • Vanaf oplage 10 exemplaren beschikbaar
 • Sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
 • Handig op te zetten
 • Handige sluiting
Toepassingen handvatdozen

Handvatdozen zijn zeer geschikt voor verpakken van kleine producten zoals relatiegeschenken, promotiematerialen, cosmetica artikelen, verzorgingsproducten, sieraden, chocolade, tabaksproducten, speelgoed en sample materialen.

Cadeaumateriaal

cadeau verpakkingen bedrukken

Cadeaumateriaal is zeer geschikt om een verrassing of een attentie nét dat beetje extra te geven. Wij bieden diverse standaardontwerpen aan. We kunnen u vervolgens de werktekening toesturen, zodat de dozen kunnen worden voorzien van een eigen design. Heeft u specifieke wensen rondom het cadeaumateriaal? Laat het ons weten! Ons ontwerpteam werkt graag nieuwe ontwerpen voor u uit of biedt hulp bij uw ontwerp.

Voordelen van ons cadeaumateriaal

Verras uw klanten, medewerkers of relaties met een presentje in opvallend en uniek cadeaumateriaal! Als u de verpakkingen laat bedrukken door VAN AS, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Gemaakt van sterke kwaliteit golfkarton (gerecycled en recyclebaar)
 • Handige sluiting
 • Handig op te zetten
 • Werktekeningen voor ontwerp direct beschikbaar
 • Exemplaren zijn vanaf een oplage van 10 beschikbaar
 • Inlay mogelijk
 • Geheel bedrukt in eigen design

De diverse toepassingen van onze cadeauverpakkingen

Ons cadeaumateriaal is zeer geschikt voor het verpakken van allerlei producten. Denk onder meer aan relatiegeschenken, cosmetica-artikelen, verzorgingsproducten, chocolade, sieraden, tabaksproducten, speelgoed en sample- en promotiematerialen. Verstuurt u kleine geschenken? Dan zijn onze brievenbusdozen of handvatdozen wellicht ook mooie opties.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Een samenwerking met VAN AS betekent een samenwerking waar innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid samenkomt. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar perfecte oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de ontwikkeling van uw cadeaumateriaal? Neem dan contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Indien u dat wenst, sturen wij u vrijblijvend een offerte of een samplepakket toe. Wij verwelkomen u bovendien graag in een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Maak hiervoor gerust een afspraak met ons!