Maandkalenders

Wandkalender

 

Dat goed in beeld zijn niet veel hoeft te kosten, bewijst de Q300. Deze maandkalender is een echte low budgetkalender: compact formaat, een overzichtelijk calendarium en veel extra schrijfruimte.

Bekijk het gehele assortiment kalenders op onze speciale kalendersite van Quartas.

 

Viermaandskalender

kalender 2021

In sommige branches is het belangrijk overzicht te houden over een langere periode. Als jij en jouw relaties in zo’n branche actief zijn, dan komt de viermaandskalender ongetwijfeld goed van pas. Deze praktische kalender heeft vier separate kalenderblokken, dus ook veel ruimte voor jouw reclame. Voor een helder overzicht van een nog langere periode kunnen we deze kalender ook leveren in een vijfmaands (Q105) en zelfs zesmaands (Q106) uitvoering.

Bekijk het gehele assortiment viermaandskalenders op onze speciale kalendersite van Quartas.

Driemaandskalender

kalenders 2019

De driemaandskalenders zijn een zeer effectief promotiemiddel. De combinatie van een overzichtelijk cijferkalender die je klant een jaar lang dagelijks gebruikt en de vele ruimte voor reclame op de wandkalender maken deze kalenders uniek.

Kies bijvoorbeeld voor de zeer overzichtelijke Q100-serie met losse kalenderblokken en natuurlijk de praktische datumaanwijzer. Houdt je het liever eenvoudig? Kies dan voor de budgetvriendelijke Q200-serie: handzaam en portovriendelijk te verzenden als busstuk onder 250 gram.

Bekijk het gehele assortiment driemaandskalenders op onze speciale kalendersite van Quartas.