POS materiaal voor DHL Parcelshops

Met de komst van het online shoppen heeft de pakketdienst een enorme vlucht genomen. Zo verzendt DHL Parcel, als expert op het gebied van expresleveringen en koeriersdiensten, snel en makkelijk pakketten wereldwijd. Dat DHL naast het verzenden van pakketten voor bedrijven ook de mogelijkheid aan particulieren biedt is niet bij iedereen bekend.

Om dit onder de aandacht te brengen, mocht VAN AS brainstormen over de POS materialen voor de verscheidene servicepunten.

Zo ontstond een mooie samenwerking waarbij VAN AS diverse materialen heeft voorgedragen. Statische raamstickers, stoepbordposters en displays in de winkel. Mooie materialen om meer zichtbaarheid te creëren en de consument te wijzen op de mogelijkheden van DHL. Voor nadere manifestatie heeft VAN AS ook flyers geprint met unieke actiecodes. Om zo de consument naar de website te leiden en kennis te laten maken met de mogelijkheden van DHL Parcel. De zichtbaarheid in de winkels vergroten in combinatie met de actieflyers was zeer geslaagd. Het bewijst dat de selectie van POS materialen een sleutelrol kan vervullen in de relatie met de consument.

Weten wat POS materiaal voor jouw bedrijf kan doen? Vraag dan vrijblijvend een samplepakket aan.