Update maatregelen Corona virus

Afgelopen dagen zijn in Nederland vergaande maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij VAN AS hebben wij de afgelopen weken de richtlijnen van het RIVM gevolgd, maar vanaf deze week nemen wij nog meer maatregelen. Net zoals u dat waarschijnlijk bij uw werkzaamheden of bedrijfsvoering heeft gedaan.

Wij volgen strikt de landelijke Corona-virus preventierichtlijnen. Dat betekent dat wij onze medewerkers zoveel mogelijk thuis laten werken (i.i.g. tot en met 6 april). Zoals u van ons gewend bent, blijven wij telefonisch en via de mail prima bereikbaar. Om de voortgang van de dagelijkse activiteiten te garanderen hebben wij een gepaste bezetting per afdeling. Alle fysieke (extern of intern) afspraken die op korte termijn niet noodzakelijk zijn, worden afgezegd. Contactmomenten vinden zoveel mogelijk via telefoon of online plaats.

Binnen de productie zijn ook diverse maatregelen genomen, zodat de medewerkers veilig kunnen werken en de productie gewoon door kan gaan voor onze klanten.

Met de bovengenoemde maatregelen willen wij bijdragen om verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Succes allen en hopelijk tot snel!

Leendert & Wouter van As