Point of sale à la 2020 met VAN AS op de EuroShop 2020 – The World’s No. 1 Retail Trade Fair – in Düsseldorf.

Laat je inspireren door de laatste trends en innovatieve oplossingen en duik samen met ons in de wereld van sustainability – ga jij dit jaar voor dat duurzame alternatief?

VAN AS stond tijdens de vorige editie in 2017 voor het eerst op de EuroShop en is dit jaar terug met een nog grotere stand: meer producten, meer inspiratie. “Samen met partner YPOS en Avontuur-BlachèreNL wordt onze stand een one-stop-shop voor alle zaken rondom je winkel: van nieuw en uniek POS-materiaal tot de meest feestelijke verlichting voor je winkel. We grijpen dit evenement graag aan om onze klanten en andere beursgangers te inspireren met nieuwe, duurzame producten en samen de laatste trends te ontdekken en de (internationale) netwerkmogelijkheden die EuroShop 2020 biedt optimaal te benutten”, aldus Oscar Kers – Operationeel manager VAN AS Print & Sign.

Van harte welkom om je te laten inspireren

Er gaat weer een groot arsenaal aan nieuwe, innovatieve én duurzame producten mee naar Düsseldorf dit jaar. Zo zul je bijvoorbeeld veel producten en zelfs hele etalages van honingraatkarton zien. Bekijk de producten van dichtbij, wissel van gedachten en maak samen de vertaling naar jouw instore-situatie. “We nodigen onze klanten van harte uit om samen met ons inspiratie op te doen. Ik en mijn collega’s Aad Polak en Rinske van As ontvangen je graag en nodigen je uit voor een koffie voor- of een drankje achteraf in onze bar. Starten met een goed kop koffie, rondlopen en -kijken en aan het eind van de dag delen we onze bevindingen”, licht Oscar toe.

Hal 1 – B44: Sustainability

Lag de focus in 2017 nog op Passion for Instore, dit jaar wordt er volop ingezet op sustainability – de rol van duurzaamheid in de drukwereld. “We zien een steeds grotere vraag naar materialen die goed zijn voor het milieu, duurzame materialen. Bij VAN AS vinden we het belangrijk dat we voor elk materiaal een duurzaam alternatief kunnen aanbieden. Honingraatkarton en karton in het algemeen zijn materialen die we veelvuldig inzetten. Onder andere omdat deze materialen na afloop gemakkelijk kunnen worden gerecycled; VAN AS heeft hiervoor zelfs een eigen recycle-service opgezet. Nieuwsgierig? Kom langs en we vertellen je er álles over!”

 

Achtergrond- De EuroShop Tradefair is het grootste retail event van Europa welke eens in de drie jaar plaatsvindt. Aan de vorige editie van EuroShop in 2017 deden ruim 2.300 exposanten uit 61 landen mee waar zo’n 114.000 bezoekers op afkwamen. De verwachtingen voor de 2020-editie zijn wederom hoog. De EuroShop 2020 is van zondag 16 tot en met donderdag 20 februari dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur geopend. VAN AS: Hal 1, standnummer B44.