Heel retailland laat zich begin maart inspireren op de EuroShop Tradefair in Düsseldorf.

VAN AS is als specialist in point of sale- producten aanwezig. Gaat u ook naar de beurs? Op dinsdag 7 maart organiseert VAN AS van 16.00 tot 18.00 uur een borrel voor klanten en relaties. Een mooie gelegenheid om de dag af te sluiten en kennis te maken met andere Retail professionals. Bel met Rinske Haan-van As voor een plekje op de gastenlijst.

Wat kunt u verder verwachten?

Tal van gerenommeerde bureaus en fabrikanten van over de hele wereld doen de EuroShop Tradefair aan. Verwacht inspirerende retail innovaties, de nieuwste instore marketing technieken en kansrijke (internationale) netwerkmogelijkheden.

VAN AS neemt een brede range aan vertrouwde en spiksplinternieuwe point of sale- producten mee naar de beursstand in Dusseldorf. In onze ‘etalage’ en ons ‘winkelschap’ kunt u ze van dichtbij bekijken. Kunststof, zelfklevend, transparant: we wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden, de laatste trends en innovaties.

Focus en aandacht om instore communicatie zo goed en zo helder mogelijk tot hun recht te laten komen. De beursstand van VAN AS (hal 3, G19) is ingericht naar het thema Passion for Instore.

 Achtergrond– De EuroShop Tradefair is het grootste retailevent van Europa. Bij de laatste editie in 2013 deden ruim 109 duizend bezoekers de beurs aan.