Displays

100% recyclebaar display Qwic

Met lifesize displays kunt u uw boodschap overtuigend en opvallend overbrengen. Displays springen namelijk erg in het oog en missen daarmee hun doel niet: ze worden bekeken en gelezen én in veel gevallen onderneemt de consument direct actie. Kortom, een display op maat – in welke afmeting dan ook – van ons als uw leverancier heeft precies de gewenste uitwerking!

Lifesize displays met ontwerpen op maat

VAN AS is specialist in de ontwikkeling van point-of-sale-materialen en denkt als leverancier graag met u mee over een display op maat. Wij helpen u met de meest creatieve ontwerpen op uw lifesize display. Op ons kantoor in Oud-Beijerland beschikken we over de juiste 3D-software waarmee we het ontwerp vooraf aan u kunnen presenteren. Als ontwerper creëren we diverse oplossingen in golfkarton, re-board en kunststof materialen. Wilt u graag speciale lifesize displays ontwerpen, maar heeft u geen idee hoe dit te realiseren? VAN AS pakt dat graag voor u op en presenteert vervolgens het voorstel in een 3D-ontwerp.

Naast displays met ontwerpen op maat bieden we nog meer producten aan

Ontdek ook hoe we u met de ontwikkeling van andere point-of-sale-materialen van dienst kunnen zijn, waaronder:

Wij zijn dus niet enkel uw leverancier voor een display met ontwerpen op maat, maar ook voor andere materialen.

Ontdek wat wij als displayontwerper voor uw bedrijf kunnen betekenen

In onderstaande online brochure vindt u diverse voorbeelden van lifesize displays die wij als displayontwerper, -producent en -leverancier van uw unieke display op maat kunnen verzorgen. Heeft u vragen over onze producten en diensten of wilt u direct een offerte aanvragen voor een display op maat? Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in. Indien u dat wenst, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam.