Promotiestickers

Wanneer je promotiestickers wilt laten maken kun je terecht bij VAN AS. Ons team denkt graag met je mee om de perfecte stickers voor jouw bedrijf te realiseren. Wij ontwerpen en produceren promotiestickers voor uiteenlopende ondergronden.

Diversiteit in promotiestickers

Een raamsticker in jouw etalage, een vloersticker op de winkelvloer of een statische sticker bij jouw product, is de manier om de aandacht van jouw doelgroep te trekken voor jouw merk, product en/of campagne. Maar welk type sticker is het meeste geschikt voor jouw campagne? Wij bieden materialen van permanent hechtend tot easy removable voor verschillende toepassingen aan, waardoor we altijd de juiste promotiestickers kunnen bieden zowel in offset als digitaal. Wij gaan graag met jou om tafel om jouw wensen rondom het te maken drukwerk te bespreken en zo tot een product op maat te komen.

Onze oplossingen zijn veelzijdig

Een veelgebruikte oplossing is ons eigen product Static Paper. Dat is statisch geladen papier dat door de statische lading automatisch op iedere gladde ondergrond plakt, zonder dat het schade achterlaat. De hechting blijft tot 8 maanden intact en kan vervolgens zonder problemen worden verwijderd. Dat is zeer geschikt voor promotiestickers zoals wandstickers, beeldschermstickers en/of andere actiematige uitingen. Daarnaast bieden we een innovatieve oplossing in de vorm van dubbelzijdige raamstickers. Deze raamstickers zijn non-permanent, PVC vrij en in offset geproduceerd. Oftewel een duurzame oplossing in een zeer verfijnde kwaliteit met dubbele attentiewaarde.

Neem contact op met onze specialisten

Ben je geïnteresseerd in onze promotiestickers? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)186-617722. Onze medewerkers vertellen je graag meer over het brede scala aan mogelijkheden die wij te bieden hebben.