Stick ’n Glide

Een display die niet wegwaait of omvalt? Dat is de Stick ’n Glide.

Een originele en innovatieve display (gepatenteerd) die kan worden gebruikt als tafelstaander of toonbankdisplay. Het heeft een klevend effect – zonder lijm – op alle gladde oppervlakten, is gemakkelijk te verplaatsen en te installeren en zal niet omvallen of wegwaaien. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. En uiteraard in zijn geheel aan te passen naar jouw wensen…..
Be creative!

De voordelen op een rijtje:

–    Eenvoudig te verplaatsen
–    Blijft ‘plakken’ zonder lijm
–    Regen- en windresistant
–    Kleurvast
–    Recycleerbaar

Vloerdisplay

vloer display

Reclamemaken en tegelijkertijd optimaal gebruikmaken van de ruimte in de winkel kan met een vloerdisplay. Een opvallend vloerdisplay zorgt ervoor dat het te promoten product de aandacht krijgt die het verdient. Het maakt niet uit welke vorm, welk materiaal of formaat je voor de vloerdisplay kiest; alles is mogelijk. Met creatieve en technische specialisten in huis ondersteunen wij je graag van ontwerp tot productie.

Een op maat gemaakte vloerdisplay

Wij vertalen jullie wensen en budget graag naar een slimme oplossing voor een vloerdisplay. Opvallende displays of stickers op de vloer trekken zeker de aandacht van de doelgroep en de mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag mee over het juiste formaat, het ontwerp en de juiste materialen. Een op maat gemaakte vloerdisplay is altijd uniek en bijzonder functioneel.

De voordelen van een vloerdisplay

 • Trekt de aandacht van jouw doelgroep
 • Biedt extra schapruimte in de winkels
 • Het product in de optimale belevenis gepresenteerd
 • Op maat gemaakt, uniek ontwerp
 • Alles is mogelijk qua vorm, maat, materiaal en kleur
 • Prima te combineren met technologie en verlichting

Wist je dat VAN AS jou bovendien van andere soorten displays dan een vloerdisplay kan voorzien? Ontdek bijvoorbeeld ook de opties wat betreft showcarddisplays.

Bekijk de brochure en neem contact met ons op

In onze online brochure krijg je alvast een idee wat zoal de mogelijkheden zijn bij vloerdisplays, maar daag onze ontwerpers gerust uit om iets geheel nieuws te creëren. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en ontdek de mogelijkheden! Zo kunnen wij bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte voor je opstellen of samples van POS-materiaal naar je toesturen. Wij ontvangen je overigens graag in een van onze showrooms voor een kennismaking. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Indien je dat wenst, maak je eenvoudig via eerdergenoemde contactmogelijkheden een afspraak.

POS makelaarsbord

POS makelaarsbord

Ben je opzoek naar opvallende en betaalbare buitenreclame dat er direct uitspringt dan is het POS makelaarsbord van VAN AS de oplossing. Het POS makelaarsbord is eenvoudig aan de buitenzijde van een raam aan te brengen en met de twister (draaiend paneel) krijgt het de extra attentiewaarde die het verdient. De borden zijn eenvoudig met zuignappen aan het raam aan te brengen en ook weer goed en eenvoudig te verwijderen. De twister kan in iedere vorm gesneden worden die je wilt en door een speciaal mechaniek zal dit gedeelte kunnen draaien. Hierdoor krijgt het reclamebord net even de extra attentiewaarde die jouw campagne en/of product verdient.

Voordelen POS Makelaarsbord incl. twister
 • Opvallende en betaalbare buitenreclame
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Stevige kleefkracht (slaan niet dubbel door wind e.d.)
 • UV-bestendige inkten
 • Goed te verwijderen
 • Inclusief draaiend paneel
Mogelijkheden POS Makelaarsbord
 • twister contoursnijden in iedere vorm
 • grote en kleine oplages
 • meerdere bevestigingsmogelijkheden
 • plano verpakt of per stuk verpakt

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Of vraag vrijblijvend een samplespakket POS makelaarsbord aan.

Vloerstickers

vloerstickers_1,5meterafstand

Een verwijderbare vloersticker is onmisbaar point-of-sale-materiaal voor winkelacties en op de beursvloer. Vloerstickers zijn opvallend, effectief en te printen in alle mogelijke designs. De non-permanente vloerstickers zonder lijm van VAN AS zijn bovendien slijtvast, eenvoudig schoon te houden, antislip en anti-kras en dus perfect als stickers voor jouw winkelvloer. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker. Wij bieden daarom diverse soorten vloerstickers.

Easy Cling – vloerstickers zonder lijm

De Easy Cling-vloersticker hecht zonder lijm aan gladde ondergronden. Het is een pvc-vrije vloersticker die blijft ‘plakken’ dankzij minuscule microzuignapjes. Deze stevige vloerstickers zijn ideaal voor acties in retail en evenementen, de stickers zijn dus niet alleen geschikt voor een winkelvloer. Bezoekers lopen gewoon over de sticker heen. Na afloop verwijder je de vloerstickers, die zonder lijm plakken, probleemloos.

Vloersticker met non-permanente lijm

Een non-permanente vloersticker is een sticker die met afneembare lijm aan de vloer hecht. De vloersticker hecht zo sterk aan de vloer, dat mensen er zonder problemen overheen kunnen lopen. De sticker laat daarnaast geen lijmresten achter bij het verwijderen. Deze variant wordt veel toegepast in supermarkten, drogisterijen en andere retailketens. Misschien zijn deze vloerstickers zonder lijm wel de perfecte keuze als sticker voor uw winkelvloer!

Printtapijt of removable carpet

Printtapijt is tapijt dat geprint kan worden in elk denkbaar dessin. Daarmee is printtapijt een langdurige oplossing voor promotie of sfeer op de vloer. Printtapijt wordt bedrukt vanaf de rol. Het wordt geprint als vloervulling op beurzen, maar is ook populair in hotels, kantoren, winkels en huizen.

Vloerstickers voor winkelvloeren, traptreden en evenementen

De verwijderbare en non-permanente vloerstickers zonder lijm zijn stevig, goed schoon te houden en de stickers hebben een pvc-vrije antislip-laag die perfect is voor jouw winkelvloer. De vloerstickers zijn ook verkrijgbaar in eco-vinyl, wit of transparant, in kleine of grote oplage en in klein of groot formaat. Wij drukken de volgende vloerstickers:

 • Easy Cling-vloersticker
 • Vloersticker met non-permanente lijmlaag (removable adhesive floorsticker)
 • Printtapijt of –zeil, van deurmat tot kantoor- of beursvloer (removable carpet)

De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien in alle denkbare vormen te snijden. Zo zet je voor iedere toepassing de juiste vloersticker in. Heb je ook al eens nagedacht over een combinatie met raamstickers en/of wandstickers?

Voordelen van vloerstickers

 • In allerlei designs te printen
 • In allerlei vormen te snijden
 • Antislip- en antikras-laag
 • Pvc-vrij
 • Geen lijmresten
 • Zowel offset als digitaal
 • Zes maanden plaktijd
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Profiteer van maatwerk vloerstickers

Als specialist in point-of-sale-materialen ben je bij ons op de juiste plek voor vloerstickers op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stickers voor uw winkelvloer met en ook zonder lijm. Wij zoeken continu naar innovatieve en creatieve oplossingen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of via het contactformulier. Je kunt jouw vragen direct aan ons stellen of een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een samplepakket aan voor vloerstickers en/of printtapijt! Ook voor vloerdisplays neem je contact met ons op.

Magneetstickers

De magneetstickers die je bij VAN AS kunt laten produceren, plak je op koelkasten, vrieskisten, schappen, metalen kolommen of andere metalen oppervlakken. Het zijn vanwege hun duurzaamheid populaire point-of-sale-producten. De magneetsticker is makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen en laat daarbij geen beschadigingen of resten achter. Doordat de magneet zijn kracht behoudt, gebruik je de magneetsticker eenvoudig opnieuw wanneer een actie op een later moment weer start. Wij drukken de stickers op magneetfolie, maar maken ook gebruik van een nieuwe techniek: Metal Paper, een ijzerhoudend papier. Zowel de magneetfolie als het Metal Paper is van hoge kwaliteit en makkelijk opnieuw te plaatsen. Van beide soorten magneetstickers heb je lang profijt!

Magneetstickers van magneetfolie

De magneetstickers die je bij ons kunt laten produceren, zijn magneetfolies waar we rechtstreeks op drukken. Er zijn diverse diktes mogelijk: van 0,2 millimeter tot 0,9 millimeter. De breedte van de magneetsticker varieert van 60 tot 120 centimeter. Magneetstickers breng je eenvoudig aan op metalen ondergronden en verwijder je snel en zonder beschadigingen. Magneetstickers van magneetfolie zie je bijvoorbeeld op metalen winkelmeubels, aan metalen wanden of op auto’s als autostickers. Wij drukken de magneetfolie in kleine en grote oplages.

Alternatief voor de magneetsticker: Metal Paper

In plaats van drukken op magneetfolie, is het ook mogelijk een ‘metalen’ sticker te drukken die hecht op een magnetische ondergrond. Op of in het display komt dan een magneetplaat. Wij printen jouw acties vervolgens op ijzerhoudend papier (Metal Paper). Door het ijzer in het materiaal hecht de sticker aan de magnetische display. Een voordeel voor met name transport- en afvalverwerking is dat het Metal Paper veel lichter in gewicht is dan de magneetsticker. Het is dan ook een voordelige uitkomst voor actiewanden die om de paar weken veranderen. Bovendien is het Metal Paper herbruikbaar voor een terugkerende actie, want het verliest niet aan (kleef)kracht.

Magneetstickers voor actie of branding

De magneetstickers drukken we in onze drukkerij (waar we ook verpakkingen bedrukken) in grote en kleine oplages. Zowel de kleine als grote magneetstickers en Metal Paper-stickers kunnen we in verschillende vormen snijden.

Voordelen van de magneetstickers

 • Printen in alle mogelijke designs
 • Snijden in meerdere vormen
 • Verplaatsbaar
 • Zowel in offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Schakel dé expert in point-of-sale-materiaal in

Magneetstickers laten produceren, doe je natuurlijk bij dé expert in point-of-sale-materiaal: VAN AS. Ons creatieve team denkt mee over de beste oplossingen voor jou. Innovatie en creativiteit zijn termen die ons absoluut niet vreemd zijn. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor instore communicatie? Wij vertellen je er graag meer over wanneer je ons belt via het telefoonnummer +31 (0)186-617722, het contactformulier invult of langskomt bij een van onze showrooms. Of vraag vrijblijvend een offerte of samplepakket aan van de Metal Paper- of magneetstickers.

Raamstickers

Je kunt bij VAN AS terecht voor verschillende soorten raamstickers, zoals dubbelzijdige raamstickers en stickers zonder lijm. Ze geven kleur, nodigen uit en vertellen bezoekers over unieke acties en voordelen. Maar welk type van onze raamstickers is het meest geschikt voor een zakelijk evenement, organisatie, reclamecampagne of marketingactie? De dubbelzijdige raamstickers van VAN AS zijn te printen in opvallende, grote, kleine en dubbelzijdige prints. Ze zijn verkrijgbaar op papier, maar ook op transparante en witte kunststoffen. Ontdek meer en kies voor zakelijk gebruik van onze raamstickers!

De voordelen van dubbelzijdige raamstickers en raamstickers zonder lijm

Dubbelzijdige raamstickers, of double sided stickers, zijn volledig opaque. Doordat de kunststof dicht is, kan er op elke zijde van de raamsticker een boodschap of design geprint worden. Zo communiceer je met dubbelzijdige raamstickers twee verschillende of twee dezelfde beelden. Dubbele attentiewaarde voor de campagne, dus! Dubbelzijdige raamstickers zijn non-permanent, in offset kwaliteit en in kleine en hoge oplages te produceren.

Static Paper-raamsticker

Static Paper is statisch geladen papier. Door de statische lading ‘plakt’ de sticker op iedere gladde ondergrond, tot wel acht maanden. De statische raamstickers zijn geproduceerd zonder lijm en bieden voor veel retailers een uitkomst. Ze zijn namelijk in groot en klein formaat én in kleine en hoge oplages te produceren. De statische raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en met hetzelfde gemak, zonder lijmresten of beschadigingen, weer te verwijderen. Static Paper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Meer lezen over Static Paper >>

Materiaalkeuze voor raamstickers

De raamstickers zijn pvc-vrij en te bestellen in verschillende materialen, namelijk:

 • Static Paper
 • Static Cling Vinyl
 • Easy Cling
 • Smart Tack
 • Window Vision
 • Double Sided (dubbelzijdige raamstickers)
 • Adhesive Vinyl

Voordelen van raamstickers

Raamstickers zijn perfect point-of-sale-materiaal met vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een échte eyecatcher
 • Dubbelzijdige print op de raamstickers is mogelijk
 • Raamsticker Static Paper is eenvoudig te (ver)plaatsen
 • Non-permanent raamstickers zonder lijm
 • Zowel offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Neem direct contact met ons op

Wat betreft raamstickers is er bij ons van alles mogelijk, van dubbelzijdige prints tot Static Paper zonder lijm en van kleine tot grote formaten. Wij denken met je mee! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer weten over andere soorten point-of-sale-stickers die wij kunnen produceren, zoals magneetstickers? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in op de contactpagina. Je kunt bijvoorbeeld een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms, of vrijblijvend een samplepakket raamstickers aanvragen. Wij helpen je graag!

Lifesize display

lifesize displays, lifesizers Jeugd Vakantie Paspoort

Wanneer je wilt opvallen met een campagne en/of product dan is een lifesize display de oplossing. Een lifesizer is een display waarbij mensen of figuren op ware grootte worden afgebeeld en eventueel in speciale vorm worden uitgesneden. Mensen en/of figuren komen op deze manier tot leven en geven net die extra boost voor uw campagne of presentatie gedurende een event. De display kan in diverse kleuren, vormen en formaten worden gemaakt, hier kun je jouw volledige eigen invulling aan geven.

Heb je speciale wensen rondom de display, deel het met ons. Onze ontwerpers kunnen dit in 3D software uitwerken en vooraf de display aan je presenteren. Met de nodige kennis en ervaring denken we graag met je mee om samen tot het juiste ontwerp te komen.

Materialen lifesize Display
 • Reboard
 • EE-golf karton
 • Kunststof (PP of PVC)
Mogelijkheden lifesize display
 • contoursnijden
 • toevoeging van een folderbakje
 • honingraat display
 • ee golf display
 • extra standaard
 • per stuk verpakt of plano verpakt
 • speciale wensen op maat gemaakt
 • 3D ontwerp vooraf
Voordelen Lifesize Display
 • Opvallende presentatie van uw campagne
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Ben je op zoek naar een kleinere vorm van display denk dan aan onze toonbankdisplay of showcarddisplay 

Via onderstaande online brochure vind je diverse voorbeelden van displays die VAN AS kan verzorgen in combinatie met anders POS-materiaal om je volledige presentatie op de winkelvloer compleet te maken. 

Online Brochure Displays

Showcarddisplay

toonbankdisplay

Wil je een showcarddisplay kopen voor in jouw winkel? Dat is zeer aan te raden, want showcarddisplays geven een duidelijk sfeerbeeld van uw merk of product weer. Deze displays stralen de juiste sfeer in de winkel uit, zonder dat ze te veel ruimte innemen. VAN AS helpt je graag als je een showcarddisplay op maat wilt laten produceren.

Het perfecte showcarddisplay

Showcarddisplays brengen een product of merk onder de aandacht en zorgen voor sfeer in de winkel. Wil je een showcarddisplay laten maken en besluit u VAN AS in te schakelen? Dan ga je in zee met een specialist die écht met je meedenkt. Jouw wensen en eisen staan voorop! De displays worden plano geleverd met aan de achterzijde een staander. Er zijn showcarddisplays in diverse materialen verkrijgbaar, namelijk in re-board, karton, polypropyleen en 3D-paper. Naast showcarddisplays schakel je ons ook in voor:

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar je bij ons familiebedrijf van op aankunt als je besluit een showcarddisplay of ander display bij ons te laten produceren. Wij helpen je van a tot z met perfecte displays voor jouw bedrijf.

Vraag direct samples of een offerte aan

Vraag direct samples of een offerte voor het kopen van een showcarddisplay bij ons aan via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)186-617722. Via deze kanalen bereik je ons ook als je vragen over ons POS-materiaal heeft. Ontmoet je ons liever face-to-face? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Wij verwelkomen je graag!

Toonbankdisplay

De toonbankdisplay, ook wel counter display genoemd, is compact en uitnodigend. Het is een échte eyecatcher die opvalt tijdens het laatste contactmoment van de klant in de winkel. Je kunt met een counter display op nette en subtiele wijze de klant nog even op jouw product of campagne wijzen, voordat hij of zij een beslissing neemt. De toonbankdisplays zijn in diverse formaten en vormen verkrijgbaar, met aan de achterzijde een standaard die ervoor zorgt dat je de display makkelijk neerzet. Als extra optie is er de mogelijkheid om een folderbakje op de display te plaatsen, zodat je op een nette manier folders kunt presenteren. Heb je specifieke wensen of ideeën voor jouw counter display? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met je mee!

De vele mogelijkheden van een toonbankdisplay

Kies je voor VAN AS als producent van displays voor de toonbank van jouw bedrijf? Dan profiteer je van vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Contoursnijden
 • Toevoegen van een folderbakje
 • Toevoegen van een standaard
 • Plano of per stuk verpakt
 • Verkrijgbaar in grote en kleine oplages
 • Verkrijgbaar in groot en klein formaat

Voordelen van de toonbankdisplay

Het plaatsen van een toonbankdisplay levert je als ondernemer bovendien vele voordelen op, waaronder:

 • Een eyecatcher op de toonbank
 • Luxe uitstraling
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Plano verzending

Counter displays zijn dan ook al jaren zeer populair point-of-sale-materiaal onder vele bedrijven! Voor het beste POS-materiaal reken je op ons.

Vraag vandaag nog samples voor een counter display aan

Bij VAN AS staan we voor innovatie en creativiteit. Als je ons jouw counter display laat ontwerpen en produceren, dan ben je ervan verzekerd dat je een product ontvangt dat volledig aan jouw wensen en eisen voldoet. Wij denken met je mee! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen wat betreft de ontwikkeling van een toonbankdisplay of een van de andere point-of-sale-displays, zoals showcarddisplays of vloerdisplays? Vraag direct samples bij ons aan via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Je kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam.

Flessenlabels

Er is toch geen lucratievere manier om een boodschap over te brengen dan op het product zelf? De flessenlabels zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. Beschikbare materialen: Karton / Polypropyleen / 3D paper