Stick ’n Glide

Een display die niet wegwaait of omvalt? Dat is de Stick ’n Glide.

Een originele en innovatieve display (gepatenteerd) die kan worden gebruikt als tafelstaander of toonbankdisplay. Het heeft een klevend effect – zonder lijm – op alle gladde oppervlakten, is gemakkelijk te verplaatsen en te installeren en zal niet omvallen of wegwaaien. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. En uiteraard in zijn geheel aan te passen naar jouw wensen…..
Be creative!

De voordelen op een rijtje:

–    Eenvoudig te verplaatsen
–    Blijft ‘plakken’ zonder lijm
–    Regen- en windresistant
–    Kleurvast
–    Recycleerbaar

Vloerdisplay

vloer display

Reclamemaken en tegelijkertijd optimaal gebruikmaken van de ruimte in de winkel kan met een vloerdisplay. Een opvallend vloerdisplay zorgt ervoor dat het te promoten product de aandacht krijgt die het verdient. Het maakt niet uit welke vorm, welk materiaal of formaat u voor de vloerdisplay kiest; alles is mogelijk. Met creatieve en technische specialisten in huis ondersteunen wij u graag van ontwerp tot productie.

Een op maat gemaakte vloerdisplay

Wij vertalen jullie wensen en budget graag naar een slimme oplossing voor een vloerdisplay. Opvallende displays of stickers op de vloer trekken zeker de aandacht van de doelgroep en de mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag mee over het juiste formaat, het ontwerp en de juiste materialen. Een op maat gemaakte vloerdisplay is altijd uniek en bijzonder functioneel.

De voordelen van een vloerdisplay

 • Trekt de aandacht van uw doelgroep
 • Biedt extra schapruimte in de winkels
 • Het product in de optimale belevenis gepresenteerd
 • Op maat gemaakt, uniek ontwerp
 • Alles is mogelijk qua vorm, maat, materiaal en kleur
 • Prima te combineren met technologie en verlichting

Wist u dat VAN AS u bovendien van andere soorten displays dan een vloerdisplay kan voorzien? Ontdek bijvoorbeeld ook de opties wat betreft showcarddisplays of lifesize displays.

Bekijk de brochure en neem contact met ons op

In onze online brochure krijgt u alvast een idee wat zoal de mogelijkheden zijn bij vloerdisplays, maar daag onze ontwerpers gerust uit om iets geheel nieuws te creëren. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier en ontdek de mogelijkheden! Zo kunnen wij bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte voor u opstellen of samples van POS-materiaal naar u toesturen. Wij ontvangen u overigens graag in een van onze showrooms voor een kennismaking. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Indien u dat wenst, maakt u eenvoudig via eerdergenoemde contactmogelijkheden een afspraak.

POS makelaarsbord

POS makelaarsbord

Ben je opzoek naar opvallende en betaalbare buitenreclame dat er direct uitspringt dan is het POS makelaarsbord van VAN AS de oplossing. Het POS makelaarsbord is eenvoudig aan de buitenzijde van een raam aan te brengen en met de twister (draaiend paneel) krijgt het de extra attentiewaarde die het verdient. De borden zijn eenvoudig met zuignappen aan het raam aan te brengen en ook weer goed en eenvoudig te verwijderen. De twister kan in iedere vorm gesneden worden die je wilt en door een speciaal mechaniek zal dit gedeelte kunnen draaien. Hierdoor krijgt het reclamebord net even de extra attentiewaarde die jouw campagne en/of product verdient.

Voordelen POS Makelaarsbord incl. twister
 • Opvallende en betaalbare buitenreclame
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Stevige kleefkracht (slaan niet dubbel door wind e.d.)
 • UV-bestendige inkten
 • Goed te verwijderen
 • Inclusief draaiend paneel
Mogelijkheden POS Makelaarsbord
 • twister contoursnijden in iedere vorm
 • grote en kleine oplages
 • meerdere bevestigingsmogelijkheden
 • plano verpakt of per stuk verpakt

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Of vraag vrijblijvend een samplespakket POS makelaarsbord aan.

Vloerstickers

vloerstickers_1,5meterafstand

Een verwijderbare vloersticker is onmisbaar point-of-sale-materiaal voor winkelacties en op de beursvloer. Vloerstickers zijn opvallend, effectief en door ons als uw groothandel te printen in alle mogelijke designs. De non-permanente vloerstickers zonder lijm van uw groothandel VAN AS zijn bovendien slijtvast, eenvoudig schoon te houden, antislip en anti-kras en dus perfect als stickers voor uw winkelvloer. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker. Wij bieden daarom diverse soorten vloerstickers.

Easy Cling – vloerstickers zonder lijm

De Easy Cling-vloersticker hecht zonder lijm aan gladde ondergronden. Het is een pvc-vrije vloersticker die blijft ‘plakken’ dankzij minuscule microzuignapjes. Deze stevige vloerstickers zijn ideaal voor acties in retail en evenementen, de stickers van ons als uw groothandel zijn dus niet alleen geschikt voor een winkelvloer. Bezoekers lopen gewoon over de sticker heen. Na afloop verwijdert u de vloerstickers, die zonder lijm plakken, probleemloos.

Vloersticker met non-permanente lijmlaag

Een non-permanente vloersticker is een sticker die met afneembare lijm aan de vloer hecht. De vloersticker hecht zo sterk aan de vloer, dat mensen er zonder problemen overheen kunnen lopen. De sticker laat daarnaast geen lijmresten achter bij het verwijderen. Deze variant wordt veel toegepast bij supermarkten, drogisterijen en andere retailketens. Misschien zijn deze vloerstickers zonder lijm van ons als uw groothandel wel de perfecte keuze als stickers voor uw winkelvloer!

Printtapijt of removable carpet

Printtapijt is tapijt dat geprint kan worden in elk denkbaar dessin. Daarmee is printtapijt een langdurige oplossing voor promotie of sfeer op de vloer. Printtapijt wordt bedrukt vanaf de rol. Het wordt geprint als vloervulling op beurzen, maar is ook populair bij hotels, kantoren, winkels en huizen.

Vloerstickers voor winkelvloeren, traptreden en evenementen

De verwijderbare en non-permanente vloerstickers zonder lijm van onze groothandel zijn stevig, goed schoon te houden en de stickers hebben een pvc-vrije antislip-laag die perfect is voor uw winkelvloer. De vloerstickers zijn ook verkrijgbaar in eco-vinyl, wit of transparant, in kleine of grote oplage en in klein of groot formaat. Wij drukken de volgende vloerstickers:

 • Easy Cling-vloersticker
 • Vloersticker met non-permanente lijmlaag (removable adhesive floorsticker)
 • Printtapijt of –zeil, van deurmat tot kantoor- of beursvloer (removable carpet)

De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien in alle denkbare vormen te snijden. Zo zet u voor iedere toepassing de juiste vloersticker in. Heeft u ook al nagedacht over een combinatie met raamstickers en/of wandstickers?

Voordelen van vloerstickers

 • In allerlei designs te printen
 • In allerlei vormen te snijden
 • Antislip- en antikras-laag
 • Pvc-vrij
 • Geen lijmresten
 • Zowel offset als digitaal
 • Zes maanden plaktijd
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Profiteer van maatwerk vloerstickers

Als specialist en groothandel in point-of-sale-materialen bent u bij ons op de juiste plek voor vloerstickers op maat, bijvoorbeeld stickers voor uw winkelvloer, en ook zonder lijm. Wij zoeken continu naar innovatieve en creatieve oplossingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. U kunt uw vragen direct aan ons stellen of een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een samplepakket voor vloerstickers zonder lijm en printtapijt van uw groothandel aan! Ook voor vloerdisplays neemt u contact met ons op.

Magneetstickers kopen

De magneetstickers die u bij VAN AS kunt kopen, plakt u op koelkasten, vrieskisten, schappen, metalen kolommen of andere metalen oppervlakken. Het zijn vanwege hun duurzaamheid populaire point-of-sale-producten. De magneetsticker is makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen en laat daarbij geen beschadigingen of resten achter. Doordat de magneet zijn kracht behoudt, gebruikt u de magneetsticker eenvoudig opnieuw wanneer een actie op een later moment weer start. Wij printen de stickers op magneetfolie, maar maken ook gebruik van een nieuwe techniek: Metal Paper, een ijzerhoudend papier. Zowel de magneetfolie als het Metal Paper is van hoge kwaliteit en makkelijk opnieuw te plaatsen. Van beide soorten magneetstickers die u bij ons kunt kopen, heeft u lang profijt!

Magneetstickers van magneetfolie kopen

De magneetstickers die u bij ons kunt kopen, zijn magneetfolies waar we rechtstreeks op printen. Er zijn diverse diktes mogelijk: van 0,2 millimeter tot 0,9 millimeter. De breedte van de magneetsticker varieert van 60 tot 120 centimeter. Alle magneetstickers die u bij ons kunt kopen, brengt u eenvoudig aan op metalen ondergronden en verwijdert u snel en zonder beschadigingen. Magneetstickers van magneetfolie ziet u bijvoorbeeld op metalen winkelmeubels, aan metalen wanden of op auto’s als autostickers. Wij printen magneetfolie in kleine en grote oplages.

Alternatief voor de magneetsticker: Metal Paper

In plaats van printen op magneetfolie, is het ook mogelijk een ‘metalen’ sticker te printen die hecht op een magnetische ondergrond. Op of in uw display komt dan een magneetplaat. Wij printen uw acties vervolgens op ijzerhoudend papier (Metal Paper). Door het ijzer in het materiaal hecht de sticker aan de magnetische display. Een voordeel voor met name transport- en afvalverwerking is dat het Metal Paper veel lichter in gewicht is dan de magneetsticker. Het is dan ook een voordelige uitkomst voor actiewanden die om de paar weken veranderen. Bovendien is het Metal Paper herbruikbaar voor een terugkerende actie, want het verliest niet aan kracht.

Magneetstickers kopen voor actie of branding

De magneetstickers die u bij ons kunt kopen, printen we in onze drukkerij (waar we ook verpakkingen bedrukken) in grote en kleine oplages. Zowel de kleine als grote magneetstickers en Metal Paper-stickers kunnen we in verschillende vormen snijden.

Voordelen van de magneetstickers die u bij ons kunt kopen

 • Printen in alle mogelijke designs
 • Snijden in meerdere vormen
 • Verplaatsbaar
 • Zowel offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Schakel dé expert in point-of-sale-materiaal in

Magneetstickers kopen, doet u natuurlijk bij dé expert in point-of-sale-materiaal: VAN AS. Ons creatieve team denkt écht met u mee over de beste oplossingen voor u. Innovatie en creativiteit zijn termen die ons absoluut niet vreemd zijn. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor instore communicatie en promotie? Wij vertellen u graag meer wanneer u ons belt via het telefoonnummer +31 (0)186-617722, het contactformulier invult of langskomt bij een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een offerte of samplepakket aan van de Metal Paper- of magneetstickers die u bij ons zou willen kopen!

Leverancier van raamstickers

U kunt bij VAN AS terecht als uw leverancier en groothandel voor verschillende soorten raamstickers, zoals dubbelzijdige en Static Paper-raamstickers zonder lijm. Een raamsticker is een echte eyecatcher voor ramen en etalage. Ze geven kleur, nodigen uit en vertellen bezoekers over unieke acties en voordelen. Maar welk type raamsticker is het meest geschikt voor een organisatie, reclamecampagne of marketingactie? De raamstickers van VAN AS zijn te printen in opvallende, grote, kleine en dubbelzijdige prints. Ze zijn verkrijgbaar op papier, maar ook op transparante en witte kunststoffen. Ontdek meer!

De voordelen van dubbelzijdige raamstickers van een ervaren leverancier

Dubbelzijdige raamstickers, of double sided stickers, zijn volledig opaque. Doordat de kunststof dicht is, kan er op elke zijde van de raamsticker een boodschap of design geprint worden. Zo communiceert u met dubbelzijdige raamstickers twee verschillende of twee dezelfde beelden. Dubbele attentiewaarde voor de campagne, dus! Dubbelzijdige raamstickers zijn non-permanent, in offset kwaliteit en in kleine en hoge oplages te drukken door ons als uw leverancier.

Static Paper-raamsticker

Static Paper is statisch geladen papier. Door de statische lading ‘plakt’ de sticker op iedere gladde ondergrond, tot wel acht maanden. De statische raamstickers van ons als uw groothandel zijn geproduceerd zonder lijm en bieden voor veel retailers uitkomst. Ze zijn namelijk in groot en klein formaat én in kleine en hoge oplages te printen. De statische raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en met hetzelfde gemak, zonder lijmresten of beschadigingen, weer te verwijderen. Static Paper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Meer lezen over Static Paper >>

Materiaalkeuze voor raamstickers

De raamstickers zijn pvc-vrij en te bestellen in verschillende materialen, namelijk:

 • Static Paper
 • Static Cling Vinyl
 • Easy Cling
 • Smart Tack
 • Window Vision
 • Double Sided (dubbelzijdige raamstickers)
 • Adhesive Vinyl

Voordelen van raamstickers

Raamstickers zijn perfect point-of-sale-materiaal die u vele voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een échte eyecatcher
 • Dubbelzijdige print op de raamstickers is mogelijk
 • Raamsticker Static Paper is eenvoudig te (ver)plaatsen
 • Non-permanent raamstickers zonder lijm
 • Zowel offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Neem direct contact met ons op

Wat betreft raamstickers is er bij ons als uw groothandel en leverancier van alles mogelijk, van dubbelzijdige prints tot Static Paper zonder lijm en van kleine tot grote formaten. Wij denken écht met u mee! Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over andere soorten point-of-sale-stickers die wij kunnen produceren, zoals magneetstickers? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier op de contactpagina. U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms, of vrijblijvend een samplepakket raamstickers of dubbelzijdige raamstickers aanvragen. Wij helpen u graag als uw leverancier en groothandel in raamstickers, met of zonder lijm.

Lifesize display

lifesize displays, lifesizers Jeugd Vakantie Paspoort

Wanneer je wilt opvallen met een campagne en/of product dan is een lifesize display de oplossing. Een lifesizer is een display waarbij mensen of figuren op ware grootte worden afgebeeld en eventueel in speciale vorm worden uitgesneden. Mensen en/of figuren komen op deze manier tot leven en geven net die extra boost voor uw campagne of presentatie gedurende een event. De display kan in diverse kleuren, vormen en formaten worden gemaakt, hier kun je jouw volledige eigen invulling aan geven.

Heb je speciale wensen rondom de display, deel het met ons. Onze ontwerpers kunnen dit in 3D software uitwerken en vooraf de display aan je presenteren. Met de nodige kennis en ervaring denken we graag met je mee om samen tot het juiste ontwerp te komen.

Materialen lifesize Display
 • Reboard
 • EE-golf karton
 • Kunststof (PP of PVC)
Mogelijkheden lifesize display
 • contoursnijden
 • toevoeging van een folderbakje
 • honingraat display
 • ee golf display
 • extra standaard
 • per stuk verpakt of plano verpakt
 • speciale wensen op maat gemaakt
 • 3D ontwerp vooraf
Voordelen Lifesize Display
 • Opvallende presentatie van uw campagne
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Ben je op zoek naar een kleinere vorm van display denk dan aan onze toonbankdisplay of showcarddisplay 

Via onderstaande online brochure vind je diverse voorbeelden van displays die VAN AS kan verzorgen in combinatie met anders POS-materiaal om je volledige presentatie op de winkelvloer compleet te maken. 

Online Brochure Displays

Een showcarddisplay kopen

toonbankdisplay

Wilt u een showcarddisplay kopen voor in uw winkel? Dat is zeer aan te raden, want showcarddisplays geven een duidelijk sfeerbeeld van uw merk of product weer. Deze displays stralen de juiste sfeer in de winkel uit, zonder dat ze te veel ruimte innemen. VAN AS helpt u graag als u een showcarddisplay op maat wilt kopen.

Het perfecte showcarddisplay kunt u bij ons kopen

Showcarddisplays brengen een product of merk onder de aandacht en zorgen voor sfeer in de winkel. Wilt u een showcarddisplay kopen en besluit u VAN AS in te schakelen? Dan gaat u in zee met een specialist die écht met u meedenkt. Uw wensen en eisen staan voorop! De displays worden plano geleverd met aan de achterzijde een staander. Er zijn showcarddisplays in diverse materialen verkrijgbaar, namelijk re-board, karton, polypropyleen en 3D-paper. Naast showcarddisplays schakelt u ons ook in voor:

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar u bij ons familiebedrijf van op aankunt als u besluit een showcarddisplay of ander display bij ons te kopen. Wij helpen u van a tot z met perfecte displays voor uw bedrijf.

Vraag direct samples of een offerte aan

Vraag direct samples of een offerte voor het kopen van een showcarddisplay bij ons aan via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0)186-617722. Via deze kanalen bereikt u ons ook als u vragen over ons POS-materiaal heeft. Ontmoet u ons liever face-to-face? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, en Amsterdam. Wij verwelkomen u graag!

Toonbankdisplay

De toonbankdisplay, ook wel counter display genoemd, is compact en uitnodigend. Het is een échte eyecatcher die opvalt tijdens het laatste contactmoment van de klant in de winkel. U kunt met een counter display op nette en subtiele wijze de klant nog even op uw product of campagne wijzen, voordat hij of zij een beslissing neemt. De toonbankdisplays zijn in diverse formaten en vormen verkrijgbaar, met aan de achterzijde een standaard die ervoor zorgt dat u de display makkelijk neerzet. Als extra optie is er de mogelijkheid om een folderbakje op de display te plaatsen, zodat u op een nette manier folders kunt presenteren. Heeft u specifieke wensen of ideeën voor uw counter display? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met u mee!

De vele mogelijkheden van een toonbankdisplay

Kiest u voor VAN AS als producent en leverancier van displays voor de toonbank van uw bedrijf? Dan profiteert u van vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Contoursnijden
 • Toevoegen van een folderbakje
 • Toevoegen van een standaard
 • Plano of per stuk verpakt
 • Verkrijgbaar in grote en kleine oplages
 • Verkrijgbaar in groot en klein formaat

Voordelen van de toonbankdisplay

Het plaatsen van een toonbankdisplay levert u als ondernemer bovendien vele voordelen op, waaronder:

 • Een eyecatcher op de toonbank
 • Luxe uitstraling
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Gemakkelijk te verwijderen
 • Plano verzending

Counter displays zijn dan ook al jaren zeer populair point-of-sale-materiaal onder vele bedrijven! Voor het beste POS-materiaal rekent u op ons.

Vraag vandaag nog samples voor een counter display aan

Bij VAN AS staan we voor innovatie en creativiteit. Als u ons uw counter display laat ontwerpen en produceren, dan bent u ervan verzekerd dat u een product ontvangt dat volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Wij denken écht met u mee! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft de ontwikkeling van een toonbankdisplay of een van de andere point-of-sale-displays, zoals showcarddisplays of vloerdisplays? Vraag direct samples bij ons aan via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam.

Flessenlabels

Er is toch geen lucratievere manier om een boodschap over te brengen dan op het product zelf? De flessenlabels zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar.  Beschikbare materialen: Karton / Polypropyleen / 3D paper