Vloerstickers

vloerstickers_1,5meterafstand

Een verwijderbare vloersticker is onmisbaar point-of-sale-materiaal voor winkelacties en op de beursvloer. Vloerstickers zijn opvallend, effectief en door ons als uw groothandel te printen in alle mogelijke designs. De non-permanente vloerstickers zonder lijm van VAN AS zijn bovendien slijtvast, eenvoudig schoon te houden, antislip en anti-kras en dus perfect als stickers voor uw winkelvloer. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker. Wij bieden daarom diverse soorten vloerstickers.

Easy Cling – vloerstickers zonder lijm

De Easy Cling-vloersticker hecht zonder lijm aan gladde ondergronden. Het is een pvc-vrije vloersticker die blijft ‘plakken’ dankzij minuscule microzuignapjes. Deze stevige vloerstickers zijn ideaal voor acties in retail en evenementen, de stickers van ons als uw groothandel zijn dus niet alleen geschikt voor een winkelvloer. Bezoekers lopen gewoon over de sticker heen. Na afloop verwijdert u de vloerstickers, die zonder lijm plakken, probleemloos.

Vloersticker met non-permanente lijm

Een non-permanente vloersticker is een sticker die met afneembare lijm aan de vloer hecht. De vloersticker hecht zo sterk aan de vloer, dat mensen er zonder problemen overheen kunnen lopen. De sticker laat daarnaast geen lijmresten achter bij het verwijderen. Deze variant wordt veel toegepast bij supermarkten, drogisterijen en andere retailketens. Misschien zijn deze vloerstickers zonder lijm wel de perfecte keuze als stickers voor uw winkelvloer!

Printtapijt of removable carpet

Printtapijt is tapijt dat geprint kan worden in elk denkbaar dessin. Daarmee is printtapijt een langdurige oplossing voor promotie of sfeer op de vloer. Printtapijt wordt bedrukt vanaf de rol. Het wordt geprint als vloervulling op beurzen, maar is ook populair bij hotels, kantoren, winkels en huizen.

Vloerstickers voor winkelvloeren, traptreden en evenementen

De verwijderbare en non-permanente vloerstickers zonder lijm zijn stevig, goed schoon te houden en de stickers hebben een pvc-vrije antislip-laag die perfect is voor uw winkelvloer. De vloerstickers zijn ook verkrijgbaar in eco-vinyl, wit of transparant, in kleine of grote oplage en in klein of groot formaat. Wij drukken de volgende vloerstickers:

 • Easy Cling-vloersticker
 • Vloersticker met non-permanente lijmlaag (removable adhesive floorsticker)
 • Printtapijt of –zeil, van deurmat tot kantoor- of beursvloer (removable carpet)

De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien in alle denkbare vormen te snijden. Zo zet u voor iedere toepassing de juiste vloersticker in. Heeft u ook al nagedacht over een combinatie met raamstickers en/of wandstickers?

Voordelen van vloerstickers

 • In allerlei designs te printen
 • In allerlei vormen te snijden
 • Antislip- en antikras-laag
 • Pvc-vrij
 • Geen lijmresten
 • Zowel offset als digitaal
 • Zes maanden plaktijd
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Profiteer van maatwerk vloerstickers

Als specialist in point-of-sale-materialen bent u bij ons op de juiste plek voor vloerstickers op maat, bijvoorbeeld stickers voor uw winkelvloer, en ook zonder lijm. Wij zoeken continu naar innovatieve en creatieve oplossingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. U kunt uw vragen direct aan ons stellen of een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een samplepakket voor vloerstickers zonder lijm en printtapijt van uw groothandel aan! Ook voor vloerdisplays neemt u contact met ons op.

Magneetstickers kopen

De magneetstickers die u bij VAN AS kunt kopen, plakt u op koelkasten, vrieskisten, schappen, metalen kolommen of andere metalen oppervlakken. Het zijn vanwege hun duurzaamheid populaire point-of-sale-producten. De magneetsticker is makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen en laat daarbij geen beschadigingen of resten achter. Doordat de magneet zijn kracht behoudt, gebruikt u de magneetsticker eenvoudig opnieuw wanneer een actie op een later moment weer start. Wij printen de stickers op magneetfolie, maar maken ook gebruik van een nieuwe techniek: Metal Paper, een ijzerhoudend papier. Zowel de magneetfolie als het Metal Paper is van hoge kwaliteit en makkelijk opnieuw te plaatsen. Van beide soorten magneetstickers die u bij ons kunt kopen, heeft u lang profijt!

Magneetstickers van magneetfolie kopen

De magneetstickers die u bij ons kunt kopen, zijn magneetfolies waar we rechtstreeks op printen. Er zijn diverse diktes mogelijk: van 0,2 millimeter tot 0,9 millimeter. De breedte van de magneetsticker varieert van 60 tot 120 centimeter. Alle magneetstickers die u bij ons kunt kopen, brengt u eenvoudig aan op metalen ondergronden en verwijdert u snel en zonder beschadigingen. Magneetstickers van magneetfolie ziet u bijvoorbeeld op metalen winkelmeubels, aan metalen wanden of op auto’s als autostickers. Wij printen magneetfolie in kleine en grote oplages.

Alternatief voor de magneetsticker: Metal Paper

In plaats van printen op magneetfolie, is het ook mogelijk een ‘metalen’ sticker te printen die hecht op een magnetische ondergrond. Op of in uw display komt dan een magneetplaat. Wij printen uw acties vervolgens op ijzerhoudend papier (Metal Paper). Door het ijzer in het materiaal hecht de sticker aan de magnetische display. Een voordeel voor met name transport- en afvalverwerking is dat het Metal Paper veel lichter in gewicht is dan de magneetsticker. Het is dan ook een voordelige uitkomst voor actiewanden die om de paar weken veranderen. Bovendien is het Metal Paper herbruikbaar voor een terugkerende actie, want het verliest niet aan kracht.

Magneetstickers kopen voor actie of branding

De magneetstickers die u bij ons kunt kopen, printen we in onze drukkerij (waar we ook verpakkingen bedrukken) in grote en kleine oplages. Zowel de kleine als grote magneetstickers en Metal Paper-stickers kunnen we in verschillende vormen snijden.

Voordelen van de magneetstickers die u bij ons kunt kopen

 • Printen in alle mogelijke designs
 • Snijden in meerdere vormen
 • Verplaatsbaar
 • Zowel offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Schakel dé expert in point-of-sale-materiaal in

Magneetstickers kopen, doet u natuurlijk bij dé expert in point-of-sale-materiaal: VAN AS. Ons creatieve team denkt écht met u mee over de beste oplossingen voor u. Innovatie en creativiteit zijn termen die ons absoluut niet vreemd zijn. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor instore communicatie? Wij vertellen u graag meer wanneer u ons belt via het telefoonnummer +31 (0)186-617722, het contactformulier invult of langskomt bij een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een offerte of samplepakket aan van de Metal Paper- of magneetstickers die u bij ons zou willen kopen!

Leverancier van raamstickers

U kunt bij VAN AS terecht voor verschillende soorten raamstickers, zoals dubbelzijdige raamstickers en stickers zonder lijm. Ze geven kleur, nodigen uit en vertellen bezoekers over unieke acties en voordelen. Maar welk type van onze raamstickers is het meest geschikt voor een zakelijk evenement, organisatie, reclamecampagne of marketingactie? De dubbelzijdige raamstickers van VAN AS zijn te printen in opvallende, grote, kleine en dubbelzijdige prints. Ze zijn verkrijgbaar op papier, maar ook op transparante en witte kunststoffen. Ontdek meer en kies voor zakelijk gebruik van onze raamstickers!

De voordelen van dubbelzijdige raamstickers en raamstickers zonder lijm

Dubbelzijdige raamstickers, of double sided stickers, zijn volledig opaque. Doordat de kunststof dicht is, kan er op elke zijde van de raamsticker een boodschap of design geprint worden. Zo communiceert u met dubbelzijdige raamstickers twee verschillende of twee dezelfde beelden. Dubbele attentiewaarde voor de campagne, dus! Dubbelzijdige raamstickers zijn non-permanent, in offset kwaliteit en in kleine en hoge oplages te drukken door ons als uw leverancier.

Static Paper-raamsticker

Static Paper is statisch geladen papier. Door de statische lading ‘plakt’ de sticker op iedere gladde ondergrond, tot wel acht maanden. De statische raamstickers van ons als uw groothandel zijn geproduceerd zonder lijm en bieden voor veel retailers uitkomst. Ze zijn namelijk in groot en klein formaat én in kleine en hoge oplages te printen. De statische raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en met hetzelfde gemak, zonder lijmresten of beschadigingen, weer te verwijderen. Static Paper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Meer lezen over Static Paper >>

Materiaalkeuze voor raamstickers

De raamstickers zijn pvc-vrij en te bestellen in verschillende materialen, namelijk:

 • Static Paper
 • Static Cling Vinyl
 • Easy Cling
 • Smart Tack
 • Window Vision
 • Double Sided (dubbelzijdige raamstickers)
 • Adhesive Vinyl

Voordelen van raamstickers

Raamstickers zijn perfect point-of-sale-materiaal die u vele voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een échte eyecatcher
 • Dubbelzijdige print op de raamstickers is mogelijk
 • Raamsticker Static Paper is eenvoudig te (ver)plaatsen
 • Non-permanent raamstickers zonder lijm
 • Zowel offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Neem direct contact met ons op

Wat betreft raamstickers is er bij ons van alles mogelijk, van dubbelzijdige prints tot Static Paper zonder lijm en van kleine tot grote formaten. Wij denken écht met u mee! Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over andere soorten point-of-sale-stickers die wij kunnen produceren, zoals magneetstickers? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier op de contactpagina. U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms, of vrijblijvend een samplepakket raamstickers aanvragen. Wij helpen u graag als uw leverancier in raamstickers, met of zonder lijm.

Autostickers

Dagelijks zijn er miljoenen mensen op de weg. Autostickers op jouw wagenpark is dan ook de manier om jouw product, merk of campagne onder de aandacht te brengen. Maar welk materiaal is geschikt voor auto’s zonder dat je schade achterlaat op de lak? VAN AS biedt drie verschillende materialen waarbij je zonder problemen de stickers van de auto’s kunt verwijderen.

Lees meer

Wandstickers

Wandstickers zijn een mooie optie, als u zo dicht mogelijk bij uw product of zelfs óp uw product promotie wilt weergeven. Wij bieden wandstickers in verschillende materialen die dit mogelijk maken, zonder schade aan te brengen op de wanden, vitrines, vriezers en/of producten. Geef uw producten de aandacht die ze verdienen en ontdek welke voordelen onze muurstickers u opleveren!

Wandstickers in verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen

Als u op zoek bent naar wandstickers als point-of-sale-materiaal, dan is het begrijpelijk dat u stickers van de beste kwaliteit wilt. Muurstickers die goed blijven plakken, makkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen zijn en perfect zijn gedrukt: daar kunt u bij VAN AS op vertrouwen. U heeft bij ons keuze uit wandstickers in diverse kwaliteitsvolle materialen, namelijk Static Paper, Easy Cling, Smart Tack, Adhesive Vinyl, Wall Paper, Magnet Paper en magneetfolie. Stuk voor stuk materialen die zeer goed hechten en eenvoudig op te plakken en te verplaatsen zijn. Wilt u uw ruimte voorzien van meer point-of-sale-stickers naast muurstickers? Wij helpen u ook aan:

U kunt dus zeker niet enkel bij ons terecht voor wandstickers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar u bij VAN AS op rekent. Uw wensen en eisen staan bij ons voorop en onze ontwerpers denken écht met u mee over het best mogelijke resultaat voor u. Wilt u een offerte of samples voor wandstickers bij ons aanvragen? Of wilt u een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, vlak bij Rotterdam, of Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken? In alle gevallen neemt u contact met ons op via +31 (0)186-617722 of het contactformulier. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van onze muurstickers!