Vloerstickers

vloerstickers_1,5meterafstand

Een verwijderbare vloersticker is onmisbaar point-of-sale-materiaal voor winkelacties en op de beursvloer. Vloerstickers zijn opvallend, effectief en te printen in alle mogelijke designs. De non-permanente vloerstickers zonder lijm van VAN AS zijn bovendien slijtvast, eenvoudig schoon te houden, antislip en anti-kras en dus perfect als stickers voor jouw winkelvloer. Vloerstickers moeten vaak aan veel eisen voldoen vanwege veiligheid, maar ook voor het aanbrengen en verwijderen van de sticker. Wij bieden daarom diverse soorten vloerstickers.

Easy Cling – vloerstickers zonder lijm

De Easy Cling-vloersticker hecht zonder lijm aan gladde ondergronden. Het is een pvc-vrije vloersticker die blijft ‘plakken’ dankzij minuscule microzuignapjes. Deze stevige vloerstickers zijn ideaal voor acties in retail en evenementen, de stickers zijn dus niet alleen geschikt voor een winkelvloer. Bezoekers lopen gewoon over de sticker heen. Na afloop verwijder je de vloerstickers, die zonder lijm plakken, probleemloos.

Vloersticker met non-permanente lijm

Een non-permanente vloersticker is een sticker die met afneembare lijm aan de vloer hecht. De vloersticker hecht zo sterk aan de vloer, dat mensen er zonder problemen overheen kunnen lopen. De sticker laat daarnaast geen lijmresten achter bij het verwijderen. Deze variant wordt veel toegepast in supermarkten, drogisterijen en andere retailketens. Misschien zijn deze vloerstickers zonder lijm wel de perfecte keuze als sticker voor uw winkelvloer!

Printtapijt of removable carpet

Printtapijt is tapijt dat geprint kan worden in elk denkbaar dessin. Daarmee is printtapijt een langdurige oplossing voor promotie of sfeer op de vloer. Printtapijt wordt bedrukt vanaf de rol. Het wordt geprint als vloervulling op beurzen, maar is ook populair in hotels, kantoren, winkels en huizen.

Vloerstickers voor winkelvloeren, traptreden en evenementen

De verwijderbare en non-permanente vloerstickers zonder lijm zijn stevig, goed schoon te houden en de stickers hebben een pvc-vrije antislip-laag die perfect is voor jouw winkelvloer. De vloerstickers zijn ook verkrijgbaar in eco-vinyl, wit of transparant, in kleine of grote oplage en in klein of groot formaat. Wij drukken de volgende vloerstickers:

 • Easy Cling-vloersticker
 • Vloersticker met non-permanente lijmlaag (removable adhesive floorsticker)
 • Printtapijt of –zeil, van deurmat tot kantoor- of beursvloer (removable carpet)

De vloerstickers en het printtapijt zijn bovendien in alle denkbare vormen te snijden. Zo zet je voor iedere toepassing de juiste vloersticker in. Heb je ook al eens nagedacht over een combinatie met raamstickers en/of wandstickers?

Voordelen van vloerstickers

 • In allerlei designs te printen
 • In allerlei vormen te snijden
 • Antislip- en antikras-laag
 • Pvc-vrij
 • Geen lijmresten
 • Zowel offset als digitaal
 • Zes maanden plaktijd
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Profiteer van maatwerk vloerstickers

Als specialist in point-of-sale-materialen ben je bij ons op de juiste plek voor vloerstickers op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld stickers voor uw winkelvloer met en ook zonder lijm. Wij zoeken continu naar innovatieve en creatieve oplossingen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of via het contactformulier. Je kunt jouw vragen direct aan ons stellen of een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms in Oud-Beijerland, dicht bij Rotterdam, of Amsterdam. Of vraag vrijblijvend een samplepakket aan voor vloerstickers en/of printtapijt! Ook voor vloerdisplays neem je contact met ons op.

Magneetstickers

De magneetstickers die je bij VAN AS kunt laten produceren, plak je op koelkasten, vrieskisten, schappen, metalen kolommen of andere metalen oppervlakken. Het zijn vanwege hun duurzaamheid populaire point-of-sale-producten. De magneetsticker is makkelijk te plaatsen, verplaatsen en verwijderen en laat daarbij geen beschadigingen of resten achter. Doordat de magneet zijn kracht behoudt, gebruik je de magneetsticker eenvoudig opnieuw wanneer een actie op een later moment weer start. Wij drukken de stickers op magneetfolie, maar maken ook gebruik van een nieuwe techniek: Metal Paper, een ijzerhoudend papier. Zowel de magneetfolie als het Metal Paper is van hoge kwaliteit en makkelijk opnieuw te plaatsen. Van beide soorten magneetstickers heb je lang profijt!

Magneetstickers van magneetfolie

De magneetstickers die je bij ons kunt laten produceren, zijn magneetfolies waar we rechtstreeks op drukken. Er zijn diverse diktes mogelijk: van 0,2 millimeter tot 0,9 millimeter. De breedte van de magneetsticker varieert van 60 tot 120 centimeter. Magneetstickers breng je eenvoudig aan op metalen ondergronden en verwijder je snel en zonder beschadigingen. Magneetstickers van magneetfolie zie je bijvoorbeeld op metalen winkelmeubels, aan metalen wanden of op auto’s als autostickers. Wij drukken de magneetfolie in kleine en grote oplages.

Alternatief voor de magneetsticker: Metal Paper

In plaats van drukken op magneetfolie, is het ook mogelijk een ‘metalen’ sticker te drukken die hecht op een magnetische ondergrond. Op of in het display komt dan een magneetplaat. Wij printen jouw acties vervolgens op ijzerhoudend papier (Metal Paper). Door het ijzer in het materiaal hecht de sticker aan de magnetische display. Een voordeel voor met name transport- en afvalverwerking is dat het Metal Paper veel lichter in gewicht is dan de magneetsticker. Het is dan ook een voordelige uitkomst voor actiewanden die om de paar weken veranderen. Bovendien is het Metal Paper herbruikbaar voor een terugkerende actie, want het verliest niet aan (kleef)kracht.

Magneetstickers voor actie of branding

De magneetstickers drukken we in onze drukkerij (waar we ook verpakkingen bedrukken) in grote en kleine oplages. Zowel de kleine als grote magneetstickers en Metal Paper-stickers kunnen we in verschillende vormen snijden.

Voordelen van de magneetstickers

 • Printen in alle mogelijke designs
 • Snijden in meerdere vormen
 • Verplaatsbaar
 • Zowel in offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Schakel dé expert in point-of-sale-materiaal in

Magneetstickers laten produceren, doe je natuurlijk bij dé expert in point-of-sale-materiaal: VAN AS. Ons creatieve team denkt mee over de beste oplossingen voor jou. Innovatie en creativiteit zijn termen die ons absoluut niet vreemd zijn. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor instore communicatie? Wij vertellen je er graag meer over wanneer je ons belt via het telefoonnummer +31 (0)186-617722, het contactformulier invult of langskomt bij een van onze showrooms. Of vraag vrijblijvend een offerte of samplepakket aan van de Metal Paper- of magneetstickers.

Raamstickers

Je kunt bij VAN AS terecht voor verschillende soorten raamstickers, zoals dubbelzijdige raamstickers en stickers zonder lijm. Ze geven kleur, nodigen uit en vertellen bezoekers over unieke acties en voordelen. Maar welk type van onze raamstickers is het meest geschikt voor een zakelijk evenement, organisatie, reclamecampagne of marketingactie? De dubbelzijdige raamstickers van VAN AS zijn te printen in opvallende, grote, kleine en dubbelzijdige prints. Ze zijn verkrijgbaar op papier, maar ook op transparante en witte kunststoffen. Ontdek meer en kies voor zakelijk gebruik van onze raamstickers!

De voordelen van dubbelzijdige raamstickers en raamstickers zonder lijm

Dubbelzijdige raamstickers, of double sided stickers, zijn volledig opaque. Doordat de kunststof dicht is, kan er op elke zijde van de raamsticker een boodschap of design geprint worden. Zo communiceer je met dubbelzijdige raamstickers twee verschillende of twee dezelfde beelden. Dubbele attentiewaarde voor de campagne, dus! Dubbelzijdige raamstickers zijn non-permanent, in offset kwaliteit en in kleine en hoge oplages te produceren.

Static Paper-raamsticker

Static Paper is statisch geladen papier. Door de statische lading ‘plakt’ de sticker op iedere gladde ondergrond, tot wel acht maanden. De statische raamstickers zijn geproduceerd zonder lijm en bieden voor veel retailers een uitkomst. Ze zijn namelijk in groot en klein formaat én in kleine en hoge oplages te produceren. De statische raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en met hetzelfde gemak, zonder lijmresten of beschadigingen, weer te verwijderen. Static Paper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Meer lezen over Static Paper >>

Materiaalkeuze voor raamstickers

De raamstickers zijn pvc-vrij en te bestellen in verschillende materialen, namelijk:

 • Static Paper
 • Static Cling Vinyl
 • Easy Cling
 • Smart Tack
 • Window Vision
 • Double Sided (dubbelzijdige raamstickers)
 • Adhesive Vinyl

Voordelen van raamstickers

Raamstickers zijn perfect point-of-sale-materiaal met vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een échte eyecatcher
 • Dubbelzijdige print op de raamstickers is mogelijk
 • Raamsticker Static Paper is eenvoudig te (ver)plaatsen
 • Non-permanent raamstickers zonder lijm
 • Zowel offset als digitaal
 • Groot en klein formaat
 • Grote en kleine oplages

Neem direct contact met ons op

Wat betreft raamstickers is er bij ons van alles mogelijk, van dubbelzijdige prints tot Static Paper zonder lijm en van kleine tot grote formaten. Wij denken met je mee! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wil je meer weten over andere soorten point-of-sale-stickers die wij kunnen produceren, zoals magneetstickers? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op via +31 (0)186-617722 of vul het contactformulier in op de contactpagina. Je kunt bijvoorbeeld een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms, of vrijblijvend een samplepakket raamstickers aanvragen. Wij helpen je graag!

Autostickers

Dagelijks zijn er miljoenen mensen op de weg. Autostickers op jouw wagenpark is dan ook de manier om jouw product, merk of campagne onder de aandacht te brengen. Maar welk materiaal is geschikt voor auto’s zonder dat je schade achterlaat op de lak?
VAN AS biedt drie verschillende materialen waarbij je zonder problemen de stickers van de auto’s kunt verwijderen.

Lees meer

Muurstickers

Muurstickers zijn een mooie optie, als je zo dicht mogelijk bij jouw product of zelfs óp het product een promotie wilt weergeven. Wij bieden muurstickers in verschillende materialen aan, die dit mogelijk maken. Deze zijn zonder schade aan te brengen op de muren, vitrines, vriezers en/of andere producten. Geef jouw producten de aandacht die ze verdienen en ontdek welke voordelen onze muurstickers jou kunnen opleveren!

Muurstickers in verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen

Als je op zoek bent naar muurstickers als point-of-sale-materiaal, dan is het begrijpelijk dat je stickers van de beste kwaliteit wilt. Muurstickers die goed blijven plakken, makkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen zijn en bovendien perfect gedrukt zijn: daar kun je bij VAN AS op vertrouwen. Je hebt bij ons keuze uit muurstickers in diverse kwaliteitsvolle materialen, te weten Static Paper, Easy Cling, Smart Tack, Adhesive Vinyl, Wall Paper, Magnet Paper en magneetfolie. Stuk voor stuk materialen die zeer goed hechten en eenvoudig op te plakken en te verplaatsen zijn. Wil je jouw ruimte voorzien van meer point-of-sale-stickers naast muurstickers? Wij helpen je ook aan:

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen

Innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid: dat is waar je bij VAN AS op rekent. Jouw wensen en eisen staan bij ons voorop en onze ontwerpers denken met je mee over het best mogelijke resultaat voor jou. Wil je een offerte of samples voor muurstickers bij ons aanvragen? Of wil je een afspraak maken voor een bezoek aan een van onze showrooms om de mogelijkheden te bespreken? In alle gevallen neem je contact met ons op via +31 (0)186-617722 of via het contactformulier. Wij staan je graag te woord over de mogelijkheden van onze muurstickers!