De kalenders van VAN AS gaan de hele wereld over!

Al een aantal jaren zet Janus Services de driemaandskalenders van VAN AS in als relatie- en productiviteitsgeschenk voor haar klanten in het buitenland, en dan met name Afrika.  “Naast het gebruik van de moderne technologie om afspraken vast te leggen merken we dat onze klanten het fijn vinden om gewoon, old-fashioned zouden sommigen zeggen,  dingen te noteren met pen en papier – kalenders in dit geval”, aldus Sunil Samtani, oprichter en directeur van Janus Services.

Janus Services is opgericht in 1996 en produceert en verhandelt voedings- en gezondheidsproducten. Bij Janus Services hebben ze een ontzettend hoge kwaliteitsstandaard en willen ze ervoor zorgen dat duizenden mensen hoogwaardige consumentengoederen tot hun beschikking hebben. Janus Services is veelal actief in West- en Centraal-Afrikaanse regio’s, volgens Mr. Samtani zijn ze hier dol op de kalenders van VAN AS en wordt er altijd enthousiast gereageerd als ze hun versie voor het komende jaar weer mogen ontvangen. “

Note to self

De kalenders zijn een welkom cadeau voor de Afrikaanse klanten van Janus Services; er wordt veel op lange termijn vooruit gepland en dan is het belangrijk om overzicht te bewaren – maar uiteraard wel op een manier die bij je past. “We merkten dat onze klanten het fijn vinden om met korte notities hun planning vorm en sturing te geven; voordeel van een dergelijke kalender waarop dit wordt gedaan is dat deze inzichtelijk is voor iedereen die langs de kalender loopt. Het sluit gewoon perfect aan bij de behoeftes van onze klanten.”

Voor elk wat wils

Voor 2020 zijn 9 verschillende versies van de kalenders besteld, in totaal goed voor zo’n 6.500 exemplaren. Volgens Sunil is het belangrijk om ook het ontwerp en de insteek van de kalenders die ze uitdelen zo relevant mogelijk te maken. Zo hebben ze verschillende trademarks en graag willen ze dan ook hun klanten aanspreken met het juiste trademark. “As we speak zijn we bezig met het opstarten van de distributie naar onze klanten in Afrika zodat ze deze in december hebben, fijn om te weten dat onze klanten weer blij gaan zijn met dit cadeau uit Nederland. Daarnaast is de samenwerking met VAN AS altijd erg soepel verlopen, dit is nu al jaren zo en we zetten dit in de toekomst ook graag zo door”.