Sanidrõme: De kwaliteit van VAN AS is én blijft doorslaggevend

Sanidrõme, al meer dan 25 jaar actief in de markt voor advies, verkoop en installatie van ‘de betere badkamer’. Sanidrõme is dé badkamerspecialist van Nederland en we zijn trots dat ze inmiddels alweer zo’n 7 jaar tevreden klant zijn bij VAN AS. “De kwaliteit die VAN AS al sinds het begin van onze samenwerking geeft én blijft bieden geeft de doorslag in ons succesvolle partnership”, aldus Evelien Bekers, Communicatiemanager bij Sanidrõme.

Sanidrõme, een succesvolle franchiseformule – de Sanidrõme-formule – waarbij inmiddels 29 leden verspreid over heel Nederland zijn aangesloten. Voor de offline materialen voor hun campagnes klopt Sanidrõme namelijk al sinds 2012 bij VAN AS aan. “We nemen bij VAN AS marketingmateriaal van Static Paper af voor onze winkelruimtes, showrooms en voor verscheidene voertuigen van onze franchisenemers. We hebben altijd kleurrijke campagnes en VAN AS levert dit altijd perfect op; we hoeven met betrekking tot kleur nooit concessies te doen; er zijn geen restricties, VAN AS levert áltijd  kwaliteit. Één van de campagnes in samenwerking met VAN AS waar ik in het bijzonder erg trots op ben is de najaarscampagne van 2019. De focus lag op vakmanschap en wat is er dan leuker dan het inzetten van je éígen vakmensen? Zo gezegd zo gedaan: onze monteurs kregen een hoofdrol in de campagne en maakten een succes van het geheel”, aldus Evelien.

De winnende formule

Het unieke van de Sanidrõme-formule is dat alle aangesloten bedrijven bestaan uit een installatiebedrijf mét eigen badkamershowroom. “Bij Sanidrõme zijn we er erg trots op dat we met onze formule de consument van A t/m Z ontzorgen. We hebben zelfs onze éígen vakmensen in tegenstelling tot veel concurrenten. Hierdoor hebben we letterlijk alle disciplines in eigen beheer: van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van ons werk te allen tijde waarborgen”, vertelt Evelien.

Op het hoofdkantoor in Eindhoven werkt Evelien samen met een klein team, waaronder Elise Moerman-Overduin, Management Assistente bij Sanidrõme, vanuit het belang van de 29 aangesloten bedrijven. “Ons doel is om onze leden te ontzorgen op het gebied van marketing en communicatie en alles wat hierbij komt kijken. Zo kunnen zij het merk Sanidrõme zo goed mogelijk in de markt zetten. We hebben hiervoor jaarlijks drie grote, landelijke campagnes”, vertelt Elise.

Kwaliteit als de verbindende factor

Kwaliteit staat bij Sanidrõme voorop in alles wat ze doen. Bij het kiezen van leveranciers is dat dan ook hetgeen waar naar gekeken wordt. In 2012 heeft VAN AS Sanidrõme voor het eerst kennis laten maken met Static Paper. “We kregen vrijblijvend een aantal samples toegestuurd en we waren eigenlijk meteen onder de indruk van het materiaal; perfect voor bijvoorbeeld tijdelijke acties binnen onze showrooms. We hebben dit daarna bij één van onze campagnes geïntroduceerd bij onze ondernemers en sindsdien is Static Paper niet meer weg te denken uit de campagnes van Sanidrõme. De kwaliteit die VAN AS levert is niet te vergelijken met die van haar concurrenten. Eerlijk is eerlijk, we hebben in het verleden weleens samples opgevraagd bij andere leveranciers maar het mag gezegd worden: VAN AS levert de beste kwaliteit.”

VAN AS in een notendop

Kwaliteit, service, betrouwbaarheid, en de overall snelle en efficiënte samenwerking – dát is wat volgens Evelien en Elise VAN AS samenvat. “We gaan in de toekomst nog veel mooie, landelijke campagnes voor Sanidrõme opzetten, we blijven daarbij constant kritisch in het bepalen van effectieve promotiematerialen. We hopen hierbij te kunnen blijven bouwen op de kennis en ervaring van VAN AS!”